Nevím, na čem jsem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1762
1.3.11 18:21

V nejhorším tě prohlídnou a pojedete domu.A chlap se taky nezblázní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 18:23

Ja uz jsem to tak parkrat mela. Ale ted me to uvnitr i picha…

ja jsem rodila skoror v 36 tt a dr mi napichal nejake injekce abych nerodila a rano prisel jinej dr proc mi to pichal ze sem klidne mohla rodit.

Tak prave myslim ze nerodim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14771
1.3.11 18:23

Niki já být tebou beru tašku,chlapa a jedu,rozjíždí se ti to a aby to pak nebylo rovnou po třech minutách a nerodíš v autě :wink:
to nucení na stolici je signál z přírody :wink:
dej sprchu a jedte,držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 18:26

Ale me dr rikla at jedu az to bude pravidelne. A mam to dooost od sebe.

• Citovat
  • Upravit
Niky7
1.3.11 18:27

Ani voda ki nepraskla

• Citovat
  • Upravit
6895
1.3.11 18:28

Taky si myslím že byste neměli na nic čekat.může to být fakt rychlovka.a pokud už to malém jednou bylo,tak to fakt může být porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
1.3.11 18:28

Teďka jsem ještě jednou proběhla celou diskuzi a jela bych.Taky si myslím, že se ti může rozjíždět porod a hlavně nečekej, že všechno bude jako z učebnice / každá jsme jiná / takže pravidelný kontra. nemusíš mít nikdy.

Nahnědlý výtok, píchání, nucení na stolici, neprav. kontra -) zbal se a jeď.

Přítel se neposesouvá, kdyby náhodou ne a pokud jo bude akorát rád, že tě nerodí sám doma.

Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
1.3.11 18:30

Větsina holek má pravidelné kontra, ale jsou tu i takové co prostě nemají.Voda ti taky prasknout nemusí - mně jí píchali těsně před tlačením.

U poslíčků bys neměla nucení na velkou a taky to špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.3.11 18:31

souhlasim s holkama, mela bys vyrazit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 18:32

Holky ja nevim, vzdyt ty stahy jsou tak od sebe daleko, tam prijedu daji me na monito¨r a nic tam nebude. Kdyz jim reknu ze mi odesla zatka jak minule tak me dr serve. Minule me serval, myslela jsem ze je dulezite mu sdelit ze mi odesla zatka a ze mam stahy. a on na me spustil ze se zabyvam kravinami misto toho ze nejsem vdana a tak :cry: mam strach, protoze ti poslicci boli ale ne tak ze bych se plazila, mam vazne strach.

• Citovat
  • Upravit
Niky7
1.3.11 18:37

zatim je to jak slaba ms
pokracovani
18:08
18:22
18:34
18:37
18:38 :nevim:
da se to vydrzet tohle zaspim jako vzdy.

• Citovat
  • Upravit
16631
1.3.11 18:37
Niky7 píše:
Holky ja nevim, vzdyt ty stahy jsou tak od sebe daleko, tam prijedu daji me na monito¨r a nic tam nebude. Kdyz jim reknu ze mi odesla zatka jak minule tak me dr serve. Minule me serval, myslela jsem ze je dulezite mu sdelit ze mi odesla zatka a ze mam stahy. a on na me spustil ze se zabyvam kravinami misto toho ze nejsem vdana a tak :cry: mam strach, protoze ti poslicci boli ale ne tak ze bych se plazila, mam vazne strach.

Božínku, jak ti máme všechny vysvětlit, že nějaký řvaní dr. je teďka úplně mimo. Pokud by si to zkusil ohraď se, nikdo nemá právo na tebe řvát, či něco vytýkat.A protože máš strach, tím víc bych jela…
už jen pro uklidnění. No při nejhorším je uzemníš jestli by byli radši, kdybys přijela s problémem a pozdě…
Oni jsou tam pro tebe a ne ty pro ně !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
1.3.11 18:38

tak dej sprchu :wink: buď se to rozjede a nebo zastaví,ale já sázím na to že rodíš nebo hodně brzy budeš,já byla u obou s prasklou plodovkou,kontra si dělaly co chtěli,nepravidelné,u syna jsem byla 4× na velké a rodila jsem málem sama a to ve špitále,si mysleli že když jsem zavřená tak se nic nestane a já se otevřela :twisted: a u malé mi museli dát tabletku aby se to rozjelo a otevřela jsem se a jak to pak bylo rychle :lol:
jako určo jet 100× a zbytečně
než jednou a pozdě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
1.3.11 18:40
Niky7 píše:
zatim je to jak slaba ms
pokracovani
da se to vydrzet tohle zaspim jako vzdy.

Niky, možná ti poradím úplně blbě a holky mě za to odsoudí… umyj si ruce a prostě si dolů šáhni - opatrně prstem, aby sis nerupla vodu, kdyby tam byl vak blan hodně napnutý. Měla bys cítit jestli je čípek uzavřený, na prst a nebo se otvíráš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 18:43
Navli píše:
Niky7 píše:
zatim je to jak slaba ms
pokracovani
da se to vydrzet tohle zaspim jako vzdy.
Niky, možná ti poradím úplně blbě a holky mě za to odsoudí… umyj si ruce a prostě si dolů šáhni - opatrně prstem, aby sis nerupla vodu, kdyby tam byl vak blan hodně napnutý. Měla bys cítit jestli je čípek uzavřený, na prst a nebo se otvíráš.

jak to myslis. Dr rikal ze jsem na prst a neco. A jak ucitim vak? To jde nebojim se to zkusit ale poznam to?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100