Nevím, na čem jsem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14771
1.3.11 19:02

Niky strach bys mít měla,ale jen o miminko,na doktory a sestry se vybodni,oni to mají zaplacené a jsou tam pro vás a pokud budou hnusní,klidně bych na ně i zařvala,nemají právo tě nijak okřiknout :cert: nebo něco vyčítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
1.3.11 19:04

taky radím jet.Nic za to nedáš a určitě budeš víc v klidu, když by si nerodila.Nenech to na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
1.3.11 19:04
Niky7 píše:
gabi.design píše:
Niky7 píše:
gabi ja mam strach vis jak to u me je… :cry:

Přeci není čeho se bát, jsi dospělá ženská a staráš se o své miminko. Navíc ti není dobře -) není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 19:05

jA VIM JE TO SLOZITE. A PROC IGELIT? ME NETECE PLODOVKA :nevim: JA SE PAK PUJDU SPARCHNOU A UVIDIM. MYSLIM ZE TO BUDE POPLACH. POSLEDNI STAH JSEM MELA 18:56 A TED ZASE NIC.

• Citovat
  • Upravit
16631
1.3.11 19:07

Holky asi mizím, prostě podle mého tohle je spíš hazard než odvaha vyčkat. Už tu bylo všechno napsané a každá jsme se snažily pomoci.

Zakladatelko přeji, aby bylo vše v pořádku a ty měla zdravé miminko brzy u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.3.11 19:07

Niky mysli na malou v bříšku a na doktory a jjeich řeči, které jsi zažila, se vyprdni. Ti jsou tam právě od toho, aby rodili. Maximálně ti řeknou, že nerodíš a v klidu pojedeš domů anebo si tě tam už rovnou nechají a za pár hodin budeš držet malou v náručí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 19:08

a CO KDYZ TO SPINENI MAM JENOM ZE VCEREJSKA OD DR? JINAK PRITEL RIKAL AT JESTE POCKAM.

• Citovat
  • Upravit
10937
1.3.11 19:09

jsi blázínek, já bych jela i bez kontrakcí, asi je tu malo deničku se špatným koncem, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
1.3.11 19:10

Igelit proto,že ti může rupnout voda.u mne to bylo tak,tak když otočíš kohoutek na plno!jela jsem s ručníkem mezi nohama,protože to ze mne teklo.na kont.jsem ani nečekala.v tvém případě bych raději jela.porod v autě nebude asi nic moc. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
1.3.11 19:10
Niky7 píše:
a CO KDYZ TO SPINENI MAM JENOM ZE VCEREJSKA OD DR? JINAK PRITEL RIKAL AT JESTE POCKAM.

A kolikrát přítel rodil? / nechci aby to znělo jízlivě / Chápu a rozumím ti, taky jsem se moc bála, abych nejela zbytečně…

Co když si můžeš říci u 1000 různých věcí, ale u zdraví tvé dcerky bych řekla, že by tam měla být ta jistota a ne CO KDYŽ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 19:11

Holky omlouvam se ale ja uz psala ze pritel jeste jet nechce :-? tak se na me nezlobte.

• Citovat
  • Upravit
1762
1.3.11 19:11

No tak ho hezky poslechni. Vždyť on je odborník ne :cert: Holka ty si zahráváš 8-o Moc to nechápu. Já málem nedojela aty nervy a strach si pamatuji ještě teď. A to to bylo po druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
1.3.11 19:12

nám se neomlouvej.
Dej vedet jak jste dopadli, můj manžel by mě už dávno tlačil do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
1.3.11 19:12
Niky7 píše:
Holky omlouvam se ale ja uz psala ze pritel jeste jet nechce :-? tak se na me nezlobte.

U nás není omluva na místě.
O nás nejde, nám se nic neděje, jen jsme ti chtěly zprostředkovat svůj názor, když jsi se ptala.

Přítel tuší, jak se děti rodí doma ?? Držím ti palce.

Příspěvek upraven 01.03.11 v 19:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
1.3.11 19:13
Niky7 píše:

No je to jen na tobě.Už si dospělá a zodpovědnost neseš ty,já být tebou jedu a nečekám.Ne každý porod je se šťastným koncem,ale strašit tě opravdu nechci.Jen prosím mysli na to maličké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí