Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Není tohle hloupý vtip? nechci být zlá… ale proč žádáš o rady a pomoc, když stejně ničemu a nikomu nevěříš a dáš jenom na to, co říká přítel…
já si myslím to samé, co většina holčin tady - lepší jet 5× a zbytečně, než jednou pozdě! jde tady přece o to malinké a né o pohodlí tvého sobeckého přítele…
Mne už by taky tlačil do auta.ale záleží na tobe.přeji hodně štěstí.
Niky7 píše:
Ale ja za to nemuzuco mi jineho zbyva nez cekat? Ridicak nemam a a svagr ma nocni. Pry za chvili jedeme.
Je mi lito co si o me myslite, jen jsem potrabovala presvedcit.
Pokud přítel nechce a ty nemáš odvoz volej RZP tel. 155 - řekni jak se cítíš, že asi rodíš a oni tě odvezou.
Co si myslíme my, lékaři a ostatní je FUK hlavně ať jste v pořádku.
Sláva!!!!tak ti přeji rychlý porod a ať máš malou brzy v náručí.
Navli píše:Niky7 píše:Pokud přítel nechce a ty nemáš odvoz volej RZP tel. 155 - řekni jak se cítíš, že asi rodíš a oni tě odvezou.
Ale ja za to nemuzuco mi jineho zbyva nez cekat? Ridicak nemam a a svagr ma nocni. Pry za chvili jedeme.
Co si myslíme my, lékaři a ostatní je FUK hlavně ať jste v pořádku.
Já bych spíš cestou s porodnice vyměnila chlapa
.Nechtěla bych mít doma někoho komu je u prdele co je s jeho dítětem,hlavně aby se nezdržel
![]()
Holky tak dekuji ale myslim ze zitra napisu. Protoze to urco bude poplach ale jistotta je jistota.
Tak šťastnou cestu a brzy miminko v náručí ![]()
Příspěvek upraven 01.03.11 v 19:23
Hlavně ať vše dobře dopadne a určitě nám dej vědět.
Mám tu už propocené tričko na sobě a okousané nehty.Jdu do sprchy.Hlavně že se ledy hnuly.Hurá,hurá.Heureka.
Příspěvek upraven 01.03.11 v 19:23
Niky7 píše:
Uz mu to doslo jdu se oblect.
asi začal uvažovat zda odrodí sám…
držím palce at máš miminko brzy u sebe a jste zdraví ![]()
jinak ta voda většinou prdne při prudkém pohybu,třeba ohnutí
a podle toho jak jsi psala o příteli jak se chová si myslím že kdyby měl sedadlo plné plodovky,tak by nadšením neskákal ![]()
A já si myslím že si tady někdo dělá prdel,asi jsem zlá,ale normální ženská by už dávno byla ve špitále i kdyby si měla vzít taxíka
Ale ja za to nemuzu
co mi jineho zbyva nez cekat? Ridicak nemam a a svagr ma nocni. Pry za chvili jedeme.