Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta vecna opozice uz je trapna.
V ceske skole se Tve dite polo asi nenauci. Jako ja nevim, ale neprijdes si uz blbe?
@lucenka píše:
No vidíš, moje dítě se kraula naučilo plavat ve škole, vodní pólo se taky budou učit. Takže u nás chybí jen to střílení z luku a to ho nějak neláká.
Dyt v poradku, ono nepotkavat se s lidmi jako ty a tvou výchovou poznamenaném diteti je pro nas ostatni vlastne velka výhra
![]()
@Hanka1 píše:
No vidis a ny v prosinci mame s muzem nejvice prace s klienty a musime chodit na klientské vanocni večírky a pripravivat účetní uzávěrky ke konci roku a taky deti nemůžeme v prosinci dost dobre tahat ze škol. To ti asi s predskolakem jeste nedochází, ze se musi dodržovat skolni docházka a do te skoly chodit vid?No dite bude evidentne po tobe s tim kolektivem ze? Hlavne aby bylo porad v opozici.
Mmch mému staršímu diteti bude 17 a za dobu jeho skolky v centru se opravdu dobre nedýchalo, ale to ty jsi asi jeste tahala kacera.
Jo a na minule dovce u more bylo dobrovolně v teen klubu, vyrazely s vrstevníky na plážové diskotéky a učili se latino tance…
až na to, že já už mám školní dítě
takže lyžovat jsme byli v době jeho prázdnin.
@jkra píše:
Ta vecna opozice uz je trapna.
V ceske skole se Tve dite polo asi nenauci. Jako ja nevim, ale neprijdes si uz blbe?
tak ono polo k životu nepotřebuje. Takže i kdyby se ho nenaučilo ve škole, tak by to ničemu nevadilo. Na rodinné dovolené mi přijde důležitější trávit čas spolu jako rodina a ne každý samostatně s animátory. Ale o tomhle diskuze není.
@lucenka píše:
Ano, animátoři v hotelech jsou pro nás zbytečnost a přijde mi to ujetý. Ale my ano do takových ubytování a destinací nemáme potřebu jezdit.
A v Praze smog není a lyžovat se v ČR dá v zimě taky celkem v pohodě.
zkusim jeste jednou, naposledy-je v praze smog?
jinak vyjit ven se da v leccems, my behali po hristi, kdyz bouchl cernobyl. ![]()
Příspěvek upraven 18.05.20 v 16:05
@lucenka píše:
Praha má aktuálně aqi 43, nejhůř je teĎ na tom PRaha 2, kde je 63. Ale to pořád není nic strašnýho, v čem by se nedalo jít ven.
V zime jsou ty hodnoty stejne vid? Za mlhy, kdyz nefouka treba? Ono staci jet z kopce na Proseku jet dolu do Vysočan ci Holesovic a ten smogovy poklop uvidis sama, to same u mne v praci ve Stodulkach, kde je inverze do 11 dopoledne. Fakt uz se neztrapnuj, je to ubohé…
@matkabagristy píše:
zkusim jeste jednou, naposledy-je v praze smog?
psala jsem ti současné hodnoty znečištění v Praze podle aplikace v mobilu. Takže ty hodnoty mi přijdou naprosto v pohodě a klidně bych šla s dítětem na procházku. Navíc na Procházku se snad dá vyjet i mimo Prahu, pokud tam jsou špatné hodnoty.
@lucenka píše:
psala jsem ti současné hodnoty znečištění v Praze podle aplikace v mobilu. Takže ty hodnoty mi přijdou naprosto v pohodě a klidně bych šla s dítětem na procházku. Navíc na Procházku se snad dá vyjet i mimo Prahu, pokud tam jsou špatné hodnoty.
je, byva v praze smog?
@Hanka1 píše:
V zime jsou ty hodnoty stejne vid? Za mlhy, kdyz nefouka treba? Ono staci jet z kopce na Proseku jet dolu do Vysočan ci Holesovic a ten smogovy poklop uvidis sama, to same u mne v praci ve Stodulkach, kde je inverze do 11 dopoledne. Fakt uz se neztrapnuj, je to ubohé…
no vidíš, mě to ovzduší v Praze přijde pořád v pohodě. A pokud ty hodnoty někomu vadí, tak není nic jednoduššího, než vyrazit na výlet mimo Prahu ![]()
@matkabagristy píše:
je, byva v praze smog?
bývá, ale není to nic strašného. Rozhodně se neřadí mezi významně znečištěná města světa.
Hmmm tak az nam jarni prazdniny daji na prosinec, tak si mozna vyrazime lyzovat, holt bohuzel Pha a okoli ma jarnaky variabilne behem února a března.
Letos začátkem března nebyl uz na Jestedu snih a ne kazdy ma finance a auto jet do Alp. Jsi schopna to pobrat?
Jsi schopna pobrat, ze existují rodiny s vice detma s věkovým rozpětím a ze deti vyhledávají i behem dovolene kolektiv stejne starých deti? Asi ne co? Jinak bys tu furt dokola nemlela kraviny a tu svoji pravdu…
@lucenka píše:
až na to, že já už mám školní dítětakže lyžovat jsme byli v době jeho prázdnin.
@matkabagristy píše:
zkusim jeste jednou, naposledy-je v praze smog?jinak vyjit ven se da v leccems, my behali po hristi, kdyz bouchl cernobyl.
Příspěvek upraven 18.05.20 v 16:05
My sli dokonce do prvomajoveho průvodu s mávátky, bylo tenkrat nadherne a komousi to uspesne zatloukli…
![]()
@Hanka1 píše:
Hmmm tak az nam jarni prazdniny daji na prosinec, tak si mozna vyrazime lyzovat, holt bohuzel Pha a okoli ma jarnaky variabilne behem února a března.Letos začátkem března nebyl uz na Jestedu snih a ne kazdy ma finance a auto jet do Alp. Jsi schopna to pobrat?
Jsi schopna pobrat, ze existují rodiny s vice detma s věkovým rozpětím a ze deti vyhledávají i behem dovolene kolektiv stejne starých deti? Asi ne co? Jinak bys tu furt dokola nemlela kraviny a tu svoji pravdu…
a oni se zrušili vánoční prázdniny, státní svátky v prosinci, neexistují víkendy?
tak to se pak nedivím, že se dá jezdit jenom o jarních prázdninách.
@lucenka píše:
no vidíš, mě to ovzduší v Praze přijde pořád v pohodě. A pokud ty hodnoty někomu vadí, tak není nic jednoduššího, než vyrazit na výlet mimo Prahu
Tak urcite
![]()
Praha má aktuálně aqi 43, nejhůř je teĎ na tom PRaha 2, kde je 63. Ale to pořád není nic strašnýho, v čem by se nedalo jít ven.