Nevyučený rodič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
18.5.20 16:00
@matkabagristy píše:
tak si vygugli, proc se vyhlasuje smogova situace, nevim, proc to tak hrotis. Vlastne vim :mrgreen:

Praha má aktuálně aqi 43, nejhůř je teĎ na tom PRaha 2, kde je 63. Ale to pořád není nic strašnýho, v čem by se nedalo jít ven.

• Citovat
  • Upravit
56105

Ta vecna opozice uz je trapna.
V ceske skole se Tve dite polo asi nenauci. Jako ja nevim, ale neprijdes si uz blbe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
@lucenka píše:
No vidíš, moje dítě se kraula naučilo plavat ve škole, vodní pólo se taky budou učit. Takže u nás chybí jen to střílení z luku a to ho nějak neláká.

Dyt v poradku, ono nepotkavat se s lidmi jako ty a tvou výchovou poznamenaném diteti je pro nas ostatni vlastne velka výhra :P :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.5.20 16:01
@Hanka1 píše:
No vidis a ny v prosinci mame s muzem nejvice prace s klienty a musime chodit na klientské vanocni večírky a pripravivat účetní uzávěrky ke konci roku a taky deti nemůžeme v prosinci dost dobre tahat ze škol. To ti asi s predskolakem jeste nedochází, ze se musi dodržovat skolni docházka a do te skoly chodit vid?

No dite bude evidentne po tobe s tim kolektivem ze? Hlavne aby bylo porad v opozici.

Mmch mému staršímu diteti bude 17 a za dobu jeho skolky v centru se opravdu dobre nedýchalo, ale to ty jsi asi jeste tahala kacera.

Jo a na minule dovce u more bylo dobrovolně v teen klubu, vyrazely s vrstevníky na plážové diskotéky a učili se latino tance… :palec:

až na to, že já už mám školní dítě :* takže lyžovat jsme byli v době jeho prázdnin.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.5.20 16:03
@jkra píše:
Ta vecna opozice uz je trapna.
V ceske skole se Tve dite polo asi nenauci. Jako ja nevim, ale neprijdes si uz blbe?

tak ono polo k životu nepotřebuje. Takže i kdyby se ho nenaučilo ve škole, tak by to ničemu nevadilo. Na rodinné dovolené mi přijde důležitější trávit čas spolu jako rodina a ne každý samostatně s animátory. Ale o tomhle diskuze není.

• Citovat
  • Upravit
66815
@lucenka píše:
Ano, animátoři v hotelech jsou pro nás zbytečnost a přijde mi to ujetý. Ale my ano do takových ubytování a destinací nemáme potřebu jezdit.
A v Praze smog není a lyžovat se v ČR dá v zimě taky celkem v pohodě.

zkusim jeste jednou, naposledy-je v praze smog?

jinak vyjit ven se da v leccems, my behali po hristi, kdyz bouchl cernobyl. :jazyk:

Příspěvek upraven 18.05.20 v 16:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
@lucenka píše:
Praha má aktuálně aqi 43, nejhůř je teĎ na tom PRaha 2, kde je 63. Ale to pořád není nic strašnýho, v čem by se nedalo jít ven.

V zime jsou ty hodnoty stejne vid? Za mlhy, kdyz nefouka treba? Ono staci jet z kopce na Proseku jet dolu do Vysočan ci Holesovic a ten smogovy poklop uvidis sama, to same u mne v praci ve Stodulkach, kde je inverze do 11 dopoledne. Fakt uz se neztrapnuj, je to ubohé…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.5.20 16:05
@matkabagristy píše:
zkusim jeste jednou, naposledy-je v praze smog?

psala jsem ti současné hodnoty znečištění v Praze podle aplikace v mobilu. Takže ty hodnoty mi přijdou naprosto v pohodě a klidně bych šla s dítětem na procházku. Navíc na Procházku se snad dá vyjet i mimo Prahu, pokud tam jsou špatné hodnoty.

• Citovat
  • Upravit
66815
18.5.20 16:06
@lucenka píše:
psala jsem ti současné hodnoty znečištění v Praze podle aplikace v mobilu. Takže ty hodnoty mi přijdou naprosto v pohodě a klidně bych šla s dítětem na procházku. Navíc na Procházku se snad dá vyjet i mimo Prahu, pokud tam jsou špatné hodnoty.

je, byva v praze smog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.5.20 16:06
@Hanka1 píše:
V zime jsou ty hodnoty stejne vid? Za mlhy, kdyz nefouka treba? Ono staci jet z kopce na Proseku jet dolu do Vysočan ci Holesovic a ten smogovy poklop uvidis sama, to same u mne v praci ve Stodulkach, kde je inverze do 11 dopoledne. Fakt uz se neztrapnuj, je to ubohé…

no vidíš, mě to ovzduší v Praze přijde pořád v pohodě. A pokud ty hodnoty někomu vadí, tak není nic jednoduššího, než vyrazit na výlet mimo Prahu ;)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.5.20 16:07
@matkabagristy píše:
je, byva v praze smog?

bývá, ale není to nic strašného. Rozhodně se neřadí mezi významně znečištěná města světa.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
18.5.20 16:08

Hmmm tak az nam jarni prazdniny daji na prosinec, tak si mozna vyrazime lyzovat, holt bohuzel Pha a okoli ma jarnaky variabilne behem února a března.

Letos začátkem března nebyl uz na Jestedu snih a ne kazdy ma finance a auto jet do Alp. Jsi schopna to pobrat?

Jsi schopna pobrat, ze existují rodiny s vice detma s věkovým rozpětím a ze deti vyhledávají i behem dovolene kolektiv stejne starých deti? Asi ne co? Jinak bys tu furt dokola nemlela kraviny a tu svoji pravdu…

@lucenka píše:
až na to, že já už mám školní dítě :* takže lyžovat jsme byli v době jeho prázdnin.
  • Citovat
  • Upravit
Hanka1
18.5.20 16:11
@matkabagristy píše:
zkusim jeste jednou, naposledy-je v praze smog?

jinak vyjit ven se da v leccems, my behali po hristi, kdyz bouchl cernobyl. :jazyk:

Příspěvek upraven 18.05.20 v 16:05

My sli dokonce do prvomajoveho průvodu s mávátky, bylo tenkrat nadherne a komousi to uspesne zatloukli… :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
18.5.20 16:12
@Hanka1 píše:
Hmmm tak az nam jarni prazdniny daji na prosinec, tak si mozna vyrazime lyzovat, holt bohuzel Pha a okoli ma jarnaky variabilne behem února a března.

Letos začátkem března nebyl uz na Jestedu snih a ne kazdy ma finance a auto jet do Alp. Jsi schopna to pobrat?

Jsi schopna pobrat, ze existují rodiny s vice detma s věkovým rozpětím a ze deti vyhledávají i behem dovolene kolektiv stejne starých deti? Asi ne co? Jinak bys tu furt dokola nemlela kraviny a tu svoji pravdu…

a oni se zrušili vánoční prázdniny, státní svátky v prosinci, neexistují víkendy? :think: tak to se pak nedivím, že se dá jezdit jenom o jarních prázdninách.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
18.5.20 16:12
@lucenka píše:
no vidíš, mě to ovzduší v Praze přijde pořád v pohodě. A pokud ty hodnoty někomu vadí, tak není nic jednoduššího, než vyrazit na výlet mimo Prahu ;)

Tak urcite :roll: :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová