Nevyznám se v rýmě, syn 26m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
28.1.14 13:52

Jak radim vsude…nelepsi je inhalator a inhalovat vincentku…kdyz nemas, tak alespon misku s varici vodou (do ni dat matu, nebo neco podobneho) a prehodit osuskou a inhalovat alespon takhle…

• Citovat
  • Upravit
6499
28.1.14 13:58

Asi to má spíš nateklé, než že by měl tolik rýmy. Pořádně ho oblékni, vypni topení a větrej. Taky bych se pokusila trochu zvlhčit vzduch. Jestli máš aromalampu, nakapala bych do ní pár kapek eukalyptového oleje. A co se týče medikamentů, dala bych Aerius sirup, nám ho na ORL doporučují na každou rýmu, měla by právě po něm ta sliznice splasknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
28.1.14 14:06
@1.zizi píše:
Jak radim vsude…nelepsi je inhalator a inhalovat vincentku…kdyz nemas, tak alespon misku s varici vodou (do ni dat matu, nebo neco podobneho) a prehodit osuskou a inhalovat alespon takhle…

No kdyby se to týkalo mě tak super, ale s dvouletým bych teda inhalovat vařící vodu radši nezkoušela :nevim:

@Karleon stříkám eukalyptus na mokrou plínu, zas moc s tím topením a navlíkáním nevím, má horečku 39, tak nevím no..

Tak zkusím asi koupit ještě nějaké ty kapičky, ikdyž každý radí něco jiného, ten Olynth není nějak návykový náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
28.1.14 14:09

@marmelada78 samozrejme, ze by to musela delat s nim :roll:

• Citovat
  • Upravit
3157
28.1.14 14:11
@1.zizi píše:
@marmelada78 samozrejme, ze by to musela delat s nim :roll:

No tak jasné, že bych ho k tomu neposadila samotného :roll: Na to jsem opravdu nepomyslela. Ale upřímně teda nevím, jestli jsem tak neschopná matka, ale nějak si nedokážu představit se s ním přiblížit k misce s horkou vodou.. asi mám nějaké neregulovatelné dítě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
28.1.14 14:14
@marmelada78 píše:
No tak jasné, že bych ho k tomu neposadila samotného :roll: Na to jsem opravdu nepomyslela. Ale upřímně teda nevím, jestli jsem tak neschopná matka, ale nějak si nedokážu představit se s ním přiblížit k misce s horkou vodou.. asi mám nějaké neregulovatelné dítě 8o

no zalezi, jak moc je dite hystericke…s tou nasi by to taky neslo, ale v nemocnici se to delavalo a bratrovi byly tehdy 4 roky…pak uz jen asi horka vana a mimo poustet horkou vodu, aby se udelala para… :think:

• Citovat
  • Upravit
46669
28.1.14 15:31

Jo a vlastně jsem slyšela o sirupu Nasivin. Nemám vyzkoušeno, ale chystám se na něj, až bude u kluků zase nějaká velká rýma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí