Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Asi to má spíš nateklé, než že by měl tolik rýmy. Pořádně ho oblékni, vypni topení a větrej. Taky bych se pokusila trochu zvlhčit vzduch. Jestli máš aromalampu, nakapala bych do ní pár kapek eukalyptového oleje. A co se týče medikamentů, dala bych Aerius sirup, nám ho na ORL doporučují na každou rýmu, měla by právě po něm ta sliznice splasknout.
@1.zizi píše:
Jak radim vsude…nelepsi je inhalator a inhalovat vincentku…kdyz nemas, tak alespon misku s varici vodou (do ni dat matu, nebo neco podobneho) a prehodit osuskou a inhalovat alespon takhle…
No kdyby se to týkalo mě tak super, ale s dvouletým bych teda inhalovat vařící vodu radši nezkoušela ![]()
@Karleon stříkám eukalyptus na mokrou plínu, zas moc s tím topením a navlíkáním nevím, má horečku 39, tak nevím no..
Tak zkusím asi koupit ještě nějaké ty kapičky, ikdyž každý radí něco jiného, ten Olynth není nějak návykový náhodou?
@1.zizi píše:
@marmelada78 samozrejme, ze by to musela delat s nim
No tak jasné, že bych ho k tomu neposadila samotného
Na to jsem opravdu nepomyslela. Ale upřímně teda nevím, jestli jsem tak neschopná matka, ale nějak si nedokážu představit se s ním přiblížit k misce s horkou vodou.. asi mám nějaké neregulovatelné dítě ![]()
@marmelada78 píše:
No tak jasné, že bych ho k tomu neposadila samotnéhoNa to jsem opravdu nepomyslela. Ale upřímně teda nevím, jestli jsem tak neschopná matka, ale nějak si nedokážu představit se s ním přiblížit k misce s horkou vodou.. asi mám nějaké neregulovatelné dítě
no zalezi, jak moc je dite hystericke…s tou nasi by to taky neslo, ale v nemocnici se to delavalo a bratrovi byly tehdy 4 roky…pak uz jen asi horka vana a mimo poustet horkou vodu, aby se udelala para… ![]()
Jo a vlastně jsem slyšela o sirupu Nasivin. Nemám vyzkoušeno, ale chystám se na něj, až bude u kluků zase nějaká velká rýma…
Jak radim vsude…nelepsi je inhalator a inhalovat vincentku…kdyz nemas, tak alespon misku s varici vodou (do ni dat matu, nebo neco podobneho) a prehodit osuskou a inhalovat alespon takhle…