Když vám vlastní děti hledají nového manžela: Komický román Muž u kormidla

A co ti řekli policajti?
To vám policista nic neřekl? Body uděluje úřad a za nezastavení jich je 5. Pokutu uděluje policie, buď na místě nebo ve správním řízení.
@Petula306 ne nic, předložila jsem OP, RP, zelenou kartu a dychala jsem, tohle vše ok, řekli mi ať jedu
Tak asi nic. On je taky jiný přestupek nezastavení na stopce (bývá bez bodu) a nezastavení s nedáním přednosti (5 bodů). Pokuta byla DO (max.) 2.500kč v blokovém řízení.
Jo a ještě detailíček - body se neztrácí, ale naopak připisují. Vaše bodové konto je 0 a řidičské oprávnění se odebírá při dosažení 12.
Tak to bych řekla, že nic dalšího nebude Pokud by to chtěli řešit, tak by ti dali
pokutu na místě a jen kdybys nesouhlasila, tak by to šlo do správního
řízení.
Pokud ti nedali blokovou pokutu, tak nic .
Teď asi nic platit nebudeš, ale příště by tě to mohla stát život nebo svobodu.
@Karleon je mi to jasný, běžně se mi to nestává a nedělám, to, ale tohle byla trošku jiná situace. Předem mnou stály dvě děti s koly, do křižovatky jsem viděla, kdybych neviděla, rozhodně bych zastavila. Ale i tak mě to neomlouvá, já vím :frowning2:️
Já jezdím přes stopky, kde jsem nezastavila snad nikdy no jo no
@Petula306 píše:
Já jezdím přes stopky, kde jsem nezastavila snad nikdyno jo no
No to se máš čím chlubit…
Já teda na stopkách stavím. Ono to má většinou i svůj důvod, že tam jsou. Chlubit se tím, že tam pravidelně nestavím teda moc velké hrdinství není. Kvůli takovejm lidem co vědomě kašlou na předpisy každý den někdo umře.
Dále k problému. Sepsali s váma něco? Dali vám něco podepsat?
Nejspíš nezbejvá než čekat, jestli nepříde lejstro. A kdyby přišlo,
tak ve správním to na 100% vyhrajete pokud to nemají natočené.
Kdyby něco přišlo, obraďte se na forum 30kmh.cz, tam vám poradí další
postup.
Nezastavila jsem na stopce, co mi hrozí? Chytla mě policie, krom tohohle bylo vše ok, pokutu jsem žádnou nedostala. Mám se něčeho obávat? Třeba ztráty bodu, či třeba zaslání dodatečné pokuty? Nikdy se mi to nestalo, tak netuším.