Nikdy bych si nezačala s...

12978
23.9.11 08:54

Nikdy bych si nezačala s...

Ahoj všichni.
Zakládám zábavné téma..
A ptám se vás - s kým byste si nikdy nic nezačly?
Nemám na mysli takové ty hlubší charakterové vady - nezodpovědnost, lenost, lhaní..
Jde mi o věci na první pohled zřejmé, které by vás třeba už při prvním rande naprosto odradily.
Například - je menší než já, má 150 kg, koktá, falešné zuby, skin..atd :mrgreen:

Já za sebe mohu prozradit, že absolutně na 100% netoleruji kuřáka a nešla bych to ani zkusit na první rande, kdybych věděla že kouří ( a to by jinak mohl být ze zlata :mrgreen: )..

Pro Juru, etatínka a ostatní - s jakou ženou byste si nikdy nezačli?? :mavam:

Díky za příspěvky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4222
23.9.11 08:56

Super téma :lol:

Nesnáším upocené ruce,takže kdyby mi podal ruku a měl jí upocenou okamžitě zdrhám :lol: :lol: :lol:

A kuřáci mi taky vadííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
23.9.11 08:59

Z oblečení nesnáším ponožky v sandálech, tričko v kalhotech a ještě k tomu vyvalený břicho. :poblion:

Nechtěla bych 200kg, s dirama v zubech a kterej smrdí jako ten největší bezdomovec. :mrgreen:

Na zbytek si ještě vzpomenu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Any11
23.9.11 09:01

Mně vadí u chlapa velký zadek :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2602
23.9.11 09:02

Ahoj,
no tak ja od jiste doby NIKDY NERIKAM NIKDY :wink:

Ale obecne, jsem vysoka, takze tintitka me nepritahujou, nemam rada kuraky. Kdyz mi nekdo poda ruku a je jak „lekla ryba“ tak to taky nee. Kdyz ma chlap okousane, nebo spinave ruce a nehty (predstava, ze se me dotyka..brrr)…jee a naslo by se toho vic.. :)
edit: a jeste ponozky v sandalech, ledvinka u pasu…

Příspěvek upraven 23.09.11 v 09:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.11 09:03

Tak já jsem filtrovala na už na profilech na netu ve svých 24 letech, nesměl být menší než já, kuřák,alkoholik, katolík, nesportovec, bez vzdělání, tlustý a dívala jsem se i na povolání.
Filtr proběhl dobře a já jsem spokojeně vdaná:)

Proč se zdržovat s tím co nechceš, že? Je přece tolik dalších otázníků, na které musíte oba odpovědět stejně - třeba jestli si přejete děti či nikoli, kdy a v jakém počtu, kde bydlet atd…

Takže proč si dělat problémy hned na začátku tím, že se snažíte partnera přesvědčit, aby přestal kouřit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1304
23.9.11 09:04

Docela zábavný téma. Nikdy bych si nezačala s chlapem, kterej když mi podá ruku, tak z ní odkapává pot, má propocený tričko a smrdí mu z pusy… :poblion:
Chápu, že má někdo takové problémy ale tohle vše do kupy by bylo na mě silný kafe a musím se přiznat, že toto mě potkat, tak zdrhám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.9.11 09:05

Rozhodně bych odmítla chlapa zanedbaného a pak všechny s i jen náznakem jakéhokoliv fanatizmu v chování. Třeba zarytýho nekuřáka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ

Mě zas nepřitahují hubení chlapi :-? Potřebuji horu masa :lol: Taky jsem si toho svýho řádně vykrmila :huban: Neříkám, že musí trčet pupek ven a lalok pod bradou, to taky ne. Ale těch 100kg co má můj na 190cm je ideálních :wink:

• Citovat
  • Upravit
10048

Když to beru na první pohled:

• cizinec
  • 4. cennová(smradlavej, spinavej ozrala…)
  • historickej mušketýrkej typ
  • vědecko-fantastickej typ (takovej harry potter)
  • malej vzrůstem (mám 179cm)
  • růžovej fotbalista s blondatyma vlasama slepenyma gelem

:lol: :lol: :lol: super diskuze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
23.9.11 09:07

V prvni rade by me odradil zapach- to bych tolerovat nedokazala. No a ikdyz nemam nejaky specialni konkretni naroky na visaz, tak musim rict, ze me nepritahujou chlapi s nadvahou- ani ne tak vizuelne jako spis na pohmat me ta mekkost proste odpuzuje. Podle me to patri spis k zensky kdyz uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.9.11 09:07
Dice píše:
Když to beru na první pohled:
  • cizinec
  • 4. cennová(smradlavej, spinavej ozrala…)
  • historickej mušketýrkej typ
  • vědecko-fantastickej typ (takovej harry potter)
  • malej vzrůstem (mám 179cm)
  • růžovej fotbalista s blondatyma vlasama slepenyma gelem

:lol: :lol: :lol: super diskuze :palec:

Co máš proti mušketýrům? Třeba takovej Justin Chambers, hmmm, neváhala bych. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
23.9.11 09:10

Dice :mavam: mi připomněla šampoňák taky nene :lol: To mi zase trocha toho potu nevadí, ale když se bavíme o prvním pohledu tak to jo. Můj je zemědělec takže je denně špinavý, zpocený, smradlavý :lol: možná jsem už trochu otupěla, ale nevadí mi to. Samozřejmě po mě v takovém stavu nesní nic chtít :wink:

• Citovat
  • Upravit
5453
23.9.11 09:11

Tak já teda taky nee upocenýho,smradlavýho,tlustýho.A žádnýho šampona(ty úplně nesnáším).Já bych zase nemohla být s nekuřákem,aby mě pořád buzeroval,že kouřím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
23.9.11 09:11

A jeste me napadlo- holky moravandy odpustte- ze se mi u chlapa moc nelibi moravskej prizvuk- taky asi z toho duvodu, ze to na me pusobi zzenstile :-) btw. aby to nebylo vnimano jako diskriminace, tak musim priznat, ze jednoho moravaka bez prizvuku jsem si vzala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí