Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pennya píše:
jo a její 2 kamarádky jsou těhotné, pomalu rodí, a ani to ji nebere. Moje některé kamarádky jsou taky těhotné ale mě to teda bere
me prijde tehotna holka nechutna, pardon a jeste nechutnejsi mi prijdou holky s kocarkama, kterym tecou z uplych tricek speky. nemuzu si pomoct. a kdyz projdu kolem rvouciho kocarku, rikam si diky bohu ze to nerve moje dite
ale nikdy nerikat nikdy. treba me to taky chytne, ale kur.wa doufam ze neeee ![]()
@Bůča píše:
me prijde tehotna holka nechutna, pardon a jeste nechutnejsi mi prijdou holky s kocarkama, kterym tecou z uplych tricek speky. nemuzu si pomoct. a kdyz projdu kolem rvouciho kocarku, rikam si diky bohu ze to nerve moje diteale nikdy nerikat nikdy. treba me to taky chytne, ale kur.wa doufam ze neeee
@Bůča píše:
me prijde tehotna holka nechutna, pardon a jeste nechutnejsi mi prijdou holky s kocarkama, kterym tecou z uplych tricek speky. nemuzu si pomoct. a kdyz projdu kolem rvouciho kocarku, rikam si diky bohu ze to nerve moje diteale nikdy nerikat nikdy. treba me to taky chytne, ale kur.wa doufam ze neeee
naštěstí mým kamarádkám netečou špeky(jako nic proti tomu jinak nemám,
), jsou to pěkné mamky a pěkné celkem štíhlé těhule s hezkým pupíkem
Jedna po porodu vypadá jak kdyby nikdy břicho neměla. no nechápu kam se to ztratilo, a doufám že to budu mít stejně ![]()
Ono těhotná žena s bubnem taky žádná krása není, nebo si někdo myslí opak?
Na dětech je výborné to, že rostou. ![]()
Ale fakt chápu ženy, co žádné děti nechtějí. Je to v pořádku. Spíš nechápu ty, co jich mají hromadu
Tak rozmnozovat se chteji geny, je to tak zarizene, takze vetsina lidi to tak ma. Ja taky deti nechtela, mela jsem dite az po tricitce a z rozumu
Prvni mesice to bylo tezky, rikala jsem si, co jsem to udelala. Ale ted uz bych nemenila, je to nejsilnejsi cit, co muze byt. Ta bezmezna laska, kdyz koukas na svoje dite. Kdyz ti rekne, ze te miluje, prituli se k tobe a ty vis, ze nic krasnejsiho neni.
A s tim, ze na stari je clovek stejne sam. Zalezi jaky mas s tim ditetem vztah. Neznam teda nikoho, kdo by se o svoje rodice ci prarodice nepostaral.
Kazdopadne verim, ze nekdo deti nechce, tak at je nema. Taky jsem s tou variantou pracovala ![]()
@Bůča píše:
Skvělé rozhodnutí! Ty se prosím tě NIKDY nerozmnožuj! Víc lidí s podobnými názory by naše planeta totiž neunesla…
@Black Cat píše:
Skvělé rozhodnutí! Ty se prosím tě NIKDY nerozmnožuj! Víc lidí s podobnými názory by naše planeta totiž neunesla…
no jo prosim te, at ti nehrabne ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ono těhotná žena s bubnem taky žádná krása není, nebo si někdo myslí opak?
Na dětech je výborné to, že rostou.
Ale fakt chápu ženy, co žádné děti nechtějí. Je to v pořádku. Spíš nechápu ty, co jich mají hromadu
no ono to tak není úplně pravda, mám několik klientek v práci prostitutek, co když jsou v tom, mají nejvíc zakázek…humus co
@SarinkaSar1 píše:
@Mango_Lassino ono to tak není úplně pravda, mám několik klientek v práci prostitutek, co když jsou v tom, mají nejvíc zakázek…humus co
Tak úchyly neberu v potaz ![]()
@Aenne píše:
Každý muže detí chtít, anebo nechtít a nikto mu nemá co do teho kecat. Pokud nekto deti nechce, tak to tak cítí a jen omezenci se na neho divají jako na nemocného a sebeckého člověka. A pokud nekto deti chce a chce jich víc, tak zase jen omezenci se takovou ženu divají jako na sebeckou puťku domáci. Každý má právo si udelat život s detmi, anebo bez detí a není to nic, za co by ho měli jiní odsudzovat a posudzovat a pomlouvat.
Mimochodem, rozmonožit se umí i bakterie a virusy a čim je člověk na tom hur se vzdelánim, tím víc se rozmnožuje ( Afrika, India ) Rozmnožování není žádna zásluha, zásluha je vychovat z deti slušné, charakterné s moudré lidi, to je zásluha a to se každýmu nepovede.
takovej nazor bych od tebe necekala. ty ses ve vsem hodne vymezena.
takze cumim
v dobrym jako
@Mango_Lassi píše:
Tak úchyly neberu v potaz
no on to v docela dosti případech nebyl úchyl ale normální taťka od rodiny…ale souhlas že to vpodstatě úchylný je. Kámoška co nedávno porodila mi říká: ježiš víš co mi přijde nechutný, že na mě ty chlapi tak čumí jak mam to břicho
tak nevim ![]()
@SarinkaSar1 píše:
@Mango_Lassino on to v docela dosti případech nebyl úchyl ale normální taťka od rodiny…ale souhlas že to vpodstatě úchylný je. Kámoška co nedávno porodila mi říká: ježiš víš co mi přijde nechutný, že na mě ty chlapi tak čumí jak mam to břichotak nevim
Existuje určitá skupina chlapů, co je na těhotné ujetá. Logicky tito lidé budou vyhledávat prostitutky v jiném stavu. Ale většina chlapů to není