Nikdy v jeho domě nebudu doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
13.12.19 07:27
@Malike píše: Úplně si to v lednu představuji…
Miláčku..rozchazím se z tebou z důvodu tvého majetku.. :zed:

Jak jsem psala, já jí chápu..
Ano, i takhle se to dá brát. Každá není zlatokopka. Raději v novém bytě bez vzpomínek, než lítat po ohromném baráku a trávit čas úklidem. Mě při jedné návštěvě u nové známosti napadlo, že bývalá raději utekla od starostí o ten barák. :lol: Takže u mě to bylo v jednom případě i toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4594
13.12.19 07:31
@Venetia píše:
Jo, a pak dotáhne s nulou, protože rekonstrukci si sebou nevezme

No ale vadi to jen ji. Kdyby to vadilo jemu, tak to predela. Jako nemuze zas po nem chtit, aby to predelal pro ni a nepodilet se na tom, kdyz je vse funkcni a jemu to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
13.12.19 07:38

Zakladatelko, řešíš úplné kraviny. Buď ráda, že má kde bydlet. Pokud nejsi, tak si najdi nějakého bezdomovce nebo chlapa v nájmu, kup dům a mni si ruce blahem, že tam předtím žádná jeho ex nebyla.
Protože po žádném soudném člověku nemůžeš chtít, aby se vzdal svého domu, který léta budoval, protože ty jsi přecitlivělá.
U jeho penisu ti taky vadí, že ho v sobě mívala jeho ex a při vašem sexu ji vidíš?

• Citovat
  • Upravit
21111
13.12.19 07:48

Tak zkus navrhnout, že budete bydlet v tvém domě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
13.12.19 07:54

Vždycky jsem si myslel, že to mají holky na světě jednodušší. Ne, nemají. Takové starosti mít, to je fakt na palici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
13.12.19 07:59
@Anonymní píše:
Prosím, jak jste to měly vy, co jste přišly do domu, kde dříve žil s bývalou rodinou.
Jak jste si dokázaly udělat domov v domě který postavil pro jinou?
Nemůžu mít domov tam, kde ze všeho cítím bývalou. Jak se vám vařilo v kuchyni po jeho ex? Koupání v koupelně kde se ve vaně koupali spolu? Něco dal nového, něco ale tak zůstalo. Stále nacházím i když nechci po ní drobnosti.. Na víkend, když tam někdy jsme to dávám, beru to jako hotel, ale nemůžu přeci ty věci milovat jako své. Spíše cestujeme. Vím, že nějaké ženy by se tam hned určitě stěhovaly, dům je to krásný, má vše. Třeba bude i rozchod. Už mi naznačil, že chce abych s ním bydlela napořád. Jen se ptám jestli jste se některá do toho také tak zamotala, nebo jsem divná jen já.
Jsme spolu dva roky, všechny děti máme dospělé.
Díky

Ty nemáš své vlastní bydlení? Musíš nutně bydlet u něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
13.12.19 08:33
@zoidberg píše:
Vždycky jsem si myslel, že to mají holky na světě jednodušší. Ne, nemají. Takové starosti mít, to je fakt na palici :(

To je vseobecne prijimany omyl. V nicem to nemame jednodussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.19 08:35
@Janiiska píše:
Ty nemáš své vlastní bydlení? Musíš nutně bydlet u něj?

Mám svůj byt. Takto mi to vyhovuje. Víkendy. Jen on chce po dvou letech společné bydlení v jeho domě. Tak jsem chtěla jen vědět, jak to měly jiné ženy. Na majetek a tak jsem ani nemyslela, myslím že jsem dobře popsala, že se ptám na tu citovou stránku věci.

• Citovat
  • Upravit
4214
13.12.19 08:40
@Anonymní píše:
Mám svůj byt. Takto mi to vyhovuje. Víkendy. Jen on chce po dvou letech společné bydlení v jeho domě. Tak jsem chtěla jen vědět, jak to měly jiné ženy. Na majetek a tak jsem ani nemyslela, myslím že jsem dobře popsala, že se ptám na tu citovou stránku věci.

Tak když chceš u něj bydlet tak si nestěžuj. Kazda žena to má jinak, rozhodnout se musíš sama.Mas přece svoji hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31928
13.12.19 08:41

Pokud jsi si jista, ze minulost ma vyresenou, tak jsou to podle me prkotiny. Aspon pro me. Ale ja nejsem moc emocionalni typ. Ja bych byla po ex asi schopna i nosit obleceni, kdyby mi padlo :think:. Rozhodne by mi vic vadilo, kdyby si s ex kazdy vecer telefonoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
13.12.19 08:42

Řešíš tady prkotiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109249
13.12.19 08:52
@bobulka88 píše:
No ale vadi to jen ji. Kdyby to vadilo jemu, tak to predela. Jako nemuze zas po nem chtit, aby to predelal pro ni a nepodilet se na tom, kdyz je vse funkcni a jemu to vyhovuje.
samozrejme , ze ne ….. ale davit do toho vlastni prostredky je taky blbost
@káťa píše:
Zakladatelko, řešíš úplné kraviny. Buď ráda, že má kde bydlet. Pokud nejsi, tak si najdi nějakého bezdomovce nebo chlapa v nájmu, kup dům a mni si ruce blahem, že tam předtím žádná jeho ex nebyla.
Protože po žádném soudném člověku nemůžeš chtít, aby se vzdal svého domu, který léta budoval, protože ty jsi přecitlivělá.
U jeho penisu ti taky vadí, že ho v sobě mívala jeho ex a při vašem sexu ji vidíš?
A co kdyby ona mela taky dum …jak by se to resilo ?
@Anonymní píše:
Mám svůj byt. Takto mi to vyhovuje. Víkendy. Jen on chce po dvou letech společné bydlení v jeho domě. Tak jsem chtěla jen vědět, jak to měly jiné ženy. Na majetek a tak jsem ani nemyslela, myslím že jsem dobře popsala, že se ptám na tu citovou stránku věci.

A co s tvym bytem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.19 09:04
@sirikit píše:
Vtipné je, jak se dá na věc pohlížet z různých úhlů. :D
Pán se bude opájet pocitem vlastní neuvěřitelné velkorysosti, když si zakladatelku nastěhuje do podle popisu celkem luxusního, vybaveného domu a optikou bývalky a okolí si madam sedne do hotovýho. :cert: :cert:
A zakladatelka půjde „do hotovýho“ s pocitem sebeobětování, že uvidí partnerovu ex i v ledničce. :mrgreen: :mrgreen:

naprosto přesné :mrgreen: Cítila jsem to taky tak.

• Citovat
  • Upravit
2073
13.12.19 09:11
@pohledzdruhestrany píše:
Tak zkus navrhnout, že budete bydlet v tvém domě :think:

Přesně tak. Řekni mu: „Miláčku, necítím se dobře ve Tvém domě, jako bych tu nepatřila.
Tak jej prosím celý přepiš na mě, pak už to bude můj dům a už se budu cítit v pohodě.“

No a pak to necháš celé vymalovat, provést deratizaci, dezinfenkci a sanaci a bude to cajk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
13.12.19 09:21

@Venetia
Pokud by měla taky dům, tak by se v klidu domluvili, ve kterém z těch domů budou a co s druhým domem.
Já mám dům, kde jsem bydlela a dcerkou, můj partner měl dům, kde bydlel a byt. Domluvili jsme se, že se partner přistěhuje k nám a tak žijeme v mém domě. V jeho domě momentálně žijí jeho rodiče a byt pronajímá. Rozhodně neřeší, že tu kdysi bydlel exmanžel a já zase neřeším, že na letišti, které jsme si vzali od něj, kdysi spal s jeho ex. Jsou to blbosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky