Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Kipa22 píše:
Mě neutlumuje vůbec.
Ani me ne. Jedine Aulin a Nimesil mi zaberou na krcni pater. Naposled jsem si neco asi skripla v krcni pateri. A 10dnu sileny migreny a tlak do hlavy… malem mi rupla…Na doporuceni ortopedky jsem nasadila Aulin 3dny, rano a vecer. A huraaa hned po prvnim prasku uleva jako blazen!!
I spat se dalo.
@Aneta009 píše:
Ahoj holky dostala jsem Nimesil na bolest zad. Už 3 den mě neskutečně bolí krční páteř od které mám i migrénu… Pomáhá mi trosku ibalgin plus ale žádný zázrak. Je tu někdo kdo má zkušenost se sáčky Nimesil? Mám z něho trošku strach potom co jsem si přečetla příbalový letáktrpím na bolesti břicha a průjem proto se ho bojím 😂 😂 😂ale už bych se chtěla konečně v klidu bez bolesti aspoň vyspat
Nebo existuje něco na na krční páteř trpím na ni strašně často fyzio nějak nezabírá
a příbalový leták Ibalginu jsi zjevně nečetla, ten je totiž horší
Nimesil je běžně užívaný dobře snášený lék, asi tak středně silný, na bolesti páteře a kloubů obvykle hezky zabírá. můžeš 2×d
@Pudloslava píše:
a příbalový leták Ibalginu jsi zjevně nečetla, ten je totiž horšíNimesil je běžně užívaný dobře snášený lék, asi tak středně silný, na bolesti páteře a kloubů obvykle hezky zabírá. můžeš 2×d
Ale nimesil se může užívat max 14 dni ne? ![]()
@Tajemnadama píše:
Ale nimesil se může užívat max 14 dni ne?
když se bere 2× denně, běžně se užívá déle a žádné poškození jater, ledvin či krvetvorby jsem neviděla.
@Pudloslava píše:
když se bere 2× denně, běžně se užívá déle a žádné poškození jater, ledvin či krvetvorby jsem neviděla.
Já ho právě užívala 2× denne víc jak 14 dni po operaci zubu a dutin… Diky bohu za něj. ![]()
@Pudloslava Četla ale po Ibalginu nejsem unavená
což teda ten Nimesil mi dal včera zabrat
nevím no krční páteř bolela a bolí pořad stejně
Nevím už co jiného abych měla aspoň na chvíli klid
Tak já po něm holky měla šílenou vyrážku 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️ hlavně na obličeji 😂Dr. mi řekla že nejspíše alergická reakce to se mi ještě nestalo
Už týden mám veliké bolestí do kyčle i třísel.
Včera mi lékař předepsal nimesil, po prvním sáčku mi je mnohem lépe, vzala jsem teď i druhý. Jak dlouho mám nimesil prosím užívat když už mi je vlastně lépe? Užívat dál po 8. Hodinách, nebo jenom když budu mít bolestí? Děkuji za radu
Ahoj.
Mám už týden šílené bolestí kyčle ta bolest mi jde do stehenni kostí až ke třásli. Zkoušela jsem vše možné, teď beru Nimesil, pomůže ale ne abych neměla bolestí vůbec nebo abych mohla zase chodit. Přes to třáslo nemůžu natáhnout sval, cítím velké bolestí do vnitřní straně stehna od trasle i kyčelního kloubu. Jak dlouho prosím tohle bude trvat? A nemáte nějakou domácí radu? Obklady dávám a moc nezabírají
děkuji
@lucad77 píše: Více
To je nesmysl. Nimesil mám doma psaný neurologem. Mám dvě diagnózy související s hrudní páteří, útlakem míchy. Operace zatím odložena. Bylo mi jasně řečeno, že pokud s Nimesilem začnu, je potřeba jej užívat minimálně celý týden bez přerušení léčby.
@Alca274 píše: Více
Jaký lékař? Není možné, aby ti k tomu neřekl další informace a neposlal tě na další potřebná, doplňující vyšetření.
@krecik.dzungarsky
Byla jsem u obvodního, zacvičil mi nohou a řekl že nimesil pomůže. Že mám natažené svalstvo ![]()
@Alca274 píše: Více
Nimesil není pouze na bolest, ale na přidružené zánětlivé stavy, která mívají ložiska v místě vzniku bolesti. Na natažené svaly si kup v lékárně Ibalgin mast. Mně ji doporučili na urgentu i při podezření na trombózu po podání infuze. Otok nebyl velký a zbyla vyšetření vyšla hraničně. Čekalo se, jak se situace vyvine dál.