Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
543
9.2.19 17:35

@Anonym82 to je krása, moc gratuluji! :potlesk: občas nakouknu, nepřispívám, ale moc jsem ti držela palečky, tak ať vám malá dělá jen a jen radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
10.2.19 15:01

@Anonym82 To sis tedy užila! Také jsem měla vyvolávaný porod, po 34 hodinách kontrakcí ukončený císařem.. Tak si to dovedu představit. Teď už bude dobře, užívej si miminka! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
10.2.19 18:16

Dekuju holky, mela jsem hlavne strach, aby byla zdrava. Me nejvetsi prani bylo vyslyseno!!!! :dance: Holky, preju vsem at se vam taky zadari, i pres vsechny ty strasti na ceste za temi malymi uzlicky to stoji za to!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
10.2.19 19:03

Holky tak v pátek jsem dostala termín Ketu - na Valentýna :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
10.2.19 19:33

@Anonym82 Musí to být krásný pocit, když už máš dvě zdravé děti a víš, že jsi nadobro skončila s CARem a všemi „radostmi“ kolem. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
10.2.19 19:34

@evelisi To je hezké, budu Ti moc a moc držet palce, ať to vyjde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
12.2.19 07:56

@Dalva děkuji, no už se to blíží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.2.19 14:02
@Anonym82 píše:
Ahoj holky, hlasim se z porodnice… Anezka je na svete a je i pres ne uplne idealni screenink na DS uplne zdrava!!!! :dance: Takze i petidenni morulky maji sanci ;)

Já se také přidávám o mooc gratuluji :dance:, ať jste s Anezkou v pořádku a zdravé.
Dalva má pravdu, musí to být krásný pocit skončit s Carem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
12.2.19 15:32

:mrgreen: Přidám čerstvou zkušenost: zkusila jsem a trochu zareagovala na 100 j Gonalu (což je u mě zázrak), měla jsem dva pěkné folikuly a dva nepěkné - jeden nedorostl a druhý byl nějaký vachrlatý. Nicméně ty dva tam byly, dostala jsem Cetrotide, aby neproběhla ovulace… no a ten hlavní stejně do OPU nevydržel a ve druhém bylo vajíčko, oplodnilo se, ale vzniklo triploidní embyjko. :zed: Říkám si, že to budu brát s klidem, ale nějak mi to nejde..
Příště už jen čistý nativ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
12.2.19 15:35

@kattkaaa Byla jsi u dr. Zhang? Už jsi začala s bylinkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.2.19 15:40

@Dalva a kolikátý den Ti dával Certrotide a kdy byla OPU? To mě přijde jako super výsledek, jen zkusit příště dřív naplánovat OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.2.19 15:43
@Dalva píše:
@kattkaaa Byla jsi u dr. Zhang? Už jsi začala s bylinkami?

Nebyla jsem u Zhang, ale u nějakého chlapa, prý jsem na tom celkem dobře, jen hodně mírně oslabenou dráhu ledvin, na tu mi dal bylinky. Je to tedy hnus, ale už jsem se to naučila pít najednou :lol: příště půjdu na akupunktura a na ní se tedy těším :). Plus zkontroluje zase tep.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
12.2.19 15:51

@kattkaaa Cetrotide byl 8. a 9. den, 10. den Ovitrelle a OPU 12. den. Ten osmý den jsem měla ten hlavní fol. už 15 mm (a to vím ze zkušenosti, že má být OPU tři dny na to), ale čekalo se na ten druhý (ten měl ten samý den kolem 11ti), dva dny na to měly prý 18 - 19 mm.
A to byla chyba. Stejně jsem přesvědčená a znova mě to ujistilo, že dobré může být u mě vždy jen to jedno vajíčko, které by dozrálo normálně a ty ostatní vymámené uměle jsou vadné. Navíc jak rostou nesouměrně, tak pak třeba něco na zbrzdění ovulace a to prý také může mít negativní vliv na kvalitu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
12.2.19 15:56

@kattkaaa Taky mi dr. říkala, že jsem v dobré kondici a ledviny jsou také mnohem lepší, že by bylo otěhotnění teď už možné. Lektvary také popíjím. :mrgreen: Na akupunkturu půjdu po ms. A říkám si, že asi to FSH muselo být v normálu, když jsem na Gonal (což je FSH) a na docela nízkou dávku, zareagovala. Tak uvidíme, kéž by!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
12.2.19 16:00
@Dalva píše:
@kattkaaa Cetrotide byl 8. a 9. den, 10. den Ovitrelle a OPU 12. den. Ten osmý den jsem měla ten hlavní fol. už 15 mm (a to vím ze zkušenosti, že má být OPU tři dny na to), ale čekalo se na ten druhý (ten měl ten samý den kolem 11ti), dva dny na to měly prý 18 - 19 mm.
A to byla chyba. Stejně jsem přesvědčená a znova mě to ujistilo, že dobré může být u mě vždy jen to jedno vajíčko, které by dozrálo normálně a ty ostatní vymámené uměle jsou vadné. Navíc jak rostou nesouměrně, tak pak třeba něco na zbrzdění ovulace a to prý také může mít negativní vliv na kvalitu..

Také jsem to četla, že ty léky na pozastavení ovulace nejsou dobre na kvalitu vajíček. Teď už budeš zkoušet jen nativy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí