Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kattkaaa píše:
@irennnka ve středu jedu do Olmiku na ultrazvuk
A co vy holky, jak jste na tom Vy? Pecora tedy vím, že nečeká za pár dní menstruaci
my si píšem ve dvou skupinách?
jsi i na ivf clinic že ![]()
@kattkaaa No já na ni samozřejmě vůůůůbec ale vůůůbec nečekám
A ty se chystáš na tu minimálku? A jsi taky u Machače jako Irenka?
@irennnka jj občas tam také náhledu ![]()
@pecora byla jsem u něj na vstupní konzultaci a teď tam chodím k MUDr Koutne, ještě jsem byla u jedné doktorky a všichni byli hrozně příjemní, ale příště asi zkusím znovu Machace
@kattkaaa aha, já jsem právě taky dávno uvažovala, že bych se pokusila dostat k Machačovi, ale bydlím kousek od Brna a tady je těch CARů spousta, tak se mi právě nechce někam dojíždět. Tam, kde jsem, jsem víceméně i přes neúspěchy zatím spokojená. Jsou tam taky moc příjemní, a když se mi něco nelíbí, tak se ozvu, vyměníme si názory a je to zase fajn ![]()
@pecora jj, na Moravě máte skvělá centra. Já dojizdim od Mladé Boleslavi, protože jsem tady nebyla moc spokojená.
@kattkaaa @pecora
My dojíždíme necelé 2 hodiny, a neměnila bych už, Machač je totální nakopávač pozitivního myšlení,až tady mám pocit, že mi opravdu chce někdo pomoct a ne mě nacpat jen do darovaných oocytů. Dříve jsme jezdili do Zlína a to je tak 45 minut, jinak tady nic právě nemáme.
Holky u nás teda zase nic, zase nic neodebral. Odebíral nakonec jen z jedné strany, byl krásný velký folik prý a žádné vajíčko neodebrane
už po třetí za sebou
ale opu bez narkozy je top, jinak už nejdu, usetreny čas, chlap tam zbytečně nemusí do kabinky, hned na sále vím výsledek, a fakt to moc nebolí jen je to nepříjemné. Se stepanem jsme na sále vtipkovali, přišel udělat punkci jen mě, ostatní bral vrublovsky a to je hrozný tunta teda
příští měsíc pauza od prášku a zkusíme prý nativ
@irennnka jejda, Irenko, tak to je hrozná škoda! A bral ti teda jen jeden folík? Tak třeba v tom nativu už něco bude, když to nebude ovlivěno žádnými fujtajbl chemickými léky! A už jsi měla někdy nativ?
@pecora píše:
@irennnka jejda, Irenko, tak to je hrozná škoda! A bral ti teda jen jeden folík? Tak třeba v tom nativu už něco bude, když to nebude ovlivěno žádnými fujtajbl chemickými léky! A už jsi měla někdy nativ?
Dekuji jsi hodná
já s tím tak nějak radši ale počítala, brečela jsem až v autě
no cítím se zase pod psa
nativ jsem ještě neměla nikdy, tak uvidíme jak to bude v přirozeném cyklu. A hlavně jsem šťastná že to jde bez narkozy ![]()
@irennnka seš dobrá, přijde mi, žes to zvládla lépe než já, mně to teda bolelo
já jsem zase nikdy neměla minimálku, no a taky ještě vlastně nevím, jestli vůbec v těch folikulech, které se mi teda tvoří poctivě každý měsíc, budu něco mít
je to holt boj s nejistým cílem, no, ale dokud ještě máme pár let před sebou, tak to pořád ještě můžeme zkoušet
a ještě by mě, prosím tě, zajímalo, kolik tě ten odběr stál?
@pecora
Tak neříkám že to nebolelo, bolelo, ale já byla připravena na mnohem větší bolest, a když Štěpán varoval že teď to bude bolet a pak že už to je, jsem se ptala, to jako bylo už ono? To víc bolet nebude?
a přitom už jsem to měla za sebou.. Punkce v minimalce 5000,– to jsme platili poprvé, podruhé nám dali slevu platili jsme 2000,– a teď taky plus pregnyl, dávají mi slevu protože je to neúspěšne vícekrát. A ty to máš jak teď? Promiň že se ptám někdy mi to spliva jsme ve více skupinách
@irennnka ahojky, to je mi líto
. Já tentokrát také jen jeden folikul a zítra odběr, ale tentokrát z toho nemám moc dobrý pocit, tak si myslím, že budu mít také prázdný folikul. To je dobře, že Ti dávají aspon slevu, teď jsem koukala, že hodně zvedli ceník
. Já příští cyklus půjdu také do nativu. Pokud bude v nativu folikul, tak se na řádky vyprdnu.
Určitě holky dal zkoušejte nativy.
@irennnka jo,musím přiznat,ze se mi to taky občas plete
no já teď právě - jak psala posledně Katka - „nečekám“ na tu menstruaci
a pak další pokus o nativ a třeba uz se konečně dopracuju k odběru ![]()
@kattkaaa tak na tom budeme s těmi nativy všechny stejně
ale třeba budeš zítra uspesna,budeme na tebe myslet ![]()
@pecora uvidíme, ale rostl mi folik moc rychle, odběr bude už desátý den a osmý den už měl skoro 20 mm, tak doufám že vydrží.