Za jak dlouho se ztratí mléko, když kojím jen v noci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
28.5.13 14:40

@Jiti88 Já budila, protože ty prsa byly na prsastknutí - jak jsem psala, úplný louže. Já to nikdy neřešila, jeslti tak nebo tak, prostě jsem to dělala, jak jsem cítila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
28.5.13 14:41

@mimma.on super, přibírá pěkně, tak ji budit nebudu. Jen jsem měla strach, aby se mi pak neztratilo mléko. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.5.13 14:42

@Jiti88 Já jsem podprsenku na noc nesnesla a ty vložky už vůbec. Mám trochu větší prsa a stejně mi "vypadávaly) Pak jsem měla sportovní a v tom plínku. No a časem nic. My máme matrace sice úplně nové (nebo v té době byly), ale koupila jsem na ně automaticky chrániče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
28.5.13 14:42

@avm3 no někdy to jde, ale někdy ji taky musím vzbudit, viz dneska. To už jsem fakt myslela, že to nevydržím. Tak mě musela vysát a bylo to hned lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.5.13 14:44

@Jiti88 Když kojíš přes den po těch 3 hodinách, tak se neboj, mlíčko se neztratí ;) Já ji taky nebudila každou noc, jen když jsem měla fakt „problém“ :) Co spíš, tak jsem poslouchala, jeslti dýchá a to jsme měli monitor :) Někdy jsem do ní i trochu kuchla, jestli se pohne… :oops: :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
28.5.13 14:44

@Jiti88 ja by som sa nebala ze sa ti strati mlicko. A co sa tyka tych louzi :),tak ja som mnala mozno prve 3 noci flak na pyzamu a naliate prsa a potom sa to stratilo a bolo v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
28.5.13 14:45

@avm3 já si dávám na prostěradlo ještě ručník, ale ten to taky nechytne všechno. Matrace teď neřeším, do domečku budeme kupovat novou postel a u našich už to ty 3,4 měsíce doklepeme. Takže to asi udělám takto budit nebudu, jen když už nevydržím s prsama..

Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
28.5.13 14:46

@avm3 to dělám taky, když neslyším jestli dýchá, tak jí popíchnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
28.5.13 14:46

@Jiti88 a co keby si ju nebudila a iba si odstriekala mlicko do ulevy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
28.5.13 14:48

@Jiti88 Jasně, taky jsem to někdy řešila ručníkem, ale strašně se převaluju a věčně mi vadil.
Jinak ty chrániče jsem kupovala v jysku za pár korun. Prvotní myšlenka byla, kdyby se nám dítko později do postele počůralo, což zatím neřeším (má ještě plínky) nebo poblinkalo, tohle mě nenapadlo :)
 http://www.jysk.cz/…/ag/catalog/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
28.5.13 14:55
@Jiti88 píše:
@mimma.on super, přibírá pěkně, tak ji budit nebudu. Jen jsem měla strach, aby se mi pak neztratilo mléko. :oops:

trošku se vám vloudím do diskuze… dívala jsem se na metřík… skoro ve třech měsících už o mléko nočním NEkojením nepřijdeš… stačí, když nakojíš nad ránem, aby ti nepraskla prsa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
28.5.13 15:19

Ahoj, tak moje troška do mlýna :) taky jsem měla strach jak to skončím :) kojila jsem do 15-ti měsíců a to možná už 2 nebo 3 měsíce jen v noci. pak pár dní přišla hrozná viroza se 40 horečkou, vyklubala se z toho hrozná rýma, že malá nemohla dýchat nosem, tudíž ani kojit (vztekala se u toho) a zároveň ani jsem jí vzala i dudlíka, páč ho plivala jak nemohla dýchat. a od tý doby je klid. nekojí a nemá dudlíka. sice se teď budí kolem půlnoci, ale to je zas můj bič, a já ji beru k nám, takže spí s náma. ale kdybych nebyla líná a dala ji za chvíli zpátky do postýlky tak by to taky šlo..

a při těch horečkách pila vodu z flašky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.13 21:53

@Jiti88 jo, nebudila bych jí. fakt si rači vyspi a naber síly na další měsíce :mrgreen: a když už joo nebudou moct prsa vydržet, tak odstříkej jen do úlevy, já to měla asi 2dny a pak už si v noci prsa zvykla. a pokud kojíš přes den po těch 3hodinkách tak se bude tvořit stále, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
29.5.13 10:26

Tak už jsem to asi zakřikla, dneska v půl třetí byla potřeba papat :mrgreen: Ale stejně je to na pohodu, usnula o půl deváté, takže spinkala dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová