Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
6.2.13 23:55
@Tůmička píše:
Pak psala, že už má bolesti po 3minutách, že jí nikdo ještě ani nevyšetřil, že přítele vyhnali.. psala, že je ale na normálním pokoji, pak že je na hekárně, pak zase na normálním, pak že za ní nikdo nechodí jí vyšetřit, a tak.. moc jsem to nechápala. Psala fakt dost nesrozumitelně.. nějaký holky jí tam psaly, ať se sbalí a jede do jiné porodnice :D :D :D

To jako psala i z tý hekárny jo? 8o 8o 8o to už si dělá prdel ne? :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 23:57

@Tůmička to je trosku pritazeny za valsy ne??Pochybuju, ze nekdo, kdo ma kontrakce uz po 3.minutach bude jeste stihat psat na emimino, boze to je krava nebeska a vubec se za to nestydim! Normalni pubertacka a jeste ke vsemu negramotna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 23:59

Jinak ta druha diskuze..ja uz ani nevim, zda to komentovat, ovsem nick Trojlistek mne fascinuje, dalsi pipina, co chce jenom rejpat…boze ty nektery zensky jsou tak blby, ze to nezna hranic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
6.2.13 23:59

@LadyAndy Hele pak psala, že na žádný hekárně není, že je na normálním pokoji.. tak fakt nevím.
Jooo, jméno :D :D nejdřív to měl být Adámek. Ale začlo mi to lézt krkem, jak mi všichni hladí břicho a zdraví ho a šišlají a huhlají „Adámku, Adámečku, Adísku…“ tak mám na to jméno fakt alergii. Tak máme ve výběru víc jmen (Matěj, Matyáš, Štěpán, Tadeáš, Radek, Eliáš…) a až se narodí, tak uvidíme, co dostane za jméno :) já jsem chtěla Ríšu (Richarda) nebo Olivera, Maxe, Alexe… ale to neprošlo přes práh bytu :D :D Takže u nás je to fakt ještě v jednání :D A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 00:00

@Lindii hele já už ani jednu nečtu. Jen jsem tam odpoledne nakoukla. A tu druhou jsem jen otevřela, přečetla ty rejpalky blbý a zavřela to. Ač je mi tý holky líto.. Tak mě napadlo, že bych se ani nedivila, kdyby si tu na nás někdo stěžoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 00:01
@Lindii píše:
Jinak ta druha diskuze..ja uz ani nevim, zda to komentovat, ovsem nick Trojlistek mne fascinuje, dalsi pipina, co chce jenom rejpat…boze ty nektery zensky jsou tak blby, ze to nezna hranic..

jo jo, ta přesně mě rozčílila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 00:02

Tak jsem četla tu diskuzi-Očekávám moc?-To jsou takové vysíračky! Než. aby se jí zeptaly, jak to opravdu myslí, jestli jí záleží na tom, kdo jí co dal a tak.tak do ní šijou jak je materialistická, jak to dítě je její a partnera…a nejvíc jakási Čtyřlístek-asi nějaká zakomplexovaná matka bez chlapa! To si ti lidi chodí na ty diskuze zvyšovat sebevědomí nebo co?! :cert:
Ona už rodí! Tak jsem to trefila :lol: :lol: No a mezi tlačením, jim bude taky psát-jak má tlačit a dýchat! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 00:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 00:06

@LadyAndy @Tůmička :lol: sem mela sto chuti ji napsat, ze z ni cici blbost, kdyz ze zakladatelky vypocitavost. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 00:06

@Tůmička No právě taky jsem se bála aby mi vybraný jméno jak se bude furt opakovat za chvíli nelezlo na nervy :pankac: tak jsem proto chtěla vybrat jméno co nejdřív, na holčičku jsme se absolutně neshodli ale na kluka víceméně hned a za ty dva měsíce (co víme pohlaví) mi to zatim nevadí tak uvidíme… Takže to bude pravděpodobně Denýsek (Denis) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.2.13 00:08

@Lindii Kukni,co jsem napsala do toho téma-Jak odnaučit dítě dupat- Už mě lezou krkem, chytré matky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 00:08
@Talunka píše:
Ona už rodí! Tak jsem to trefila :lol: :lol: No a mezi tlačením, jim bude taky psát-jak má tlačit a dýchat! :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jo to bych se nedivila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
7.2.13 00:10

@LadyAndy To je moc hezký jméno.. bude ho mít každý druhý kluk. Mě se taky líbilo a i jsem ho navrhovala.. ale taky neprošlo :D My víme pohlaví od 13.týdne a hned ot měl být Adam.. ale prostě nevím no. Možná, že když mi ho lidi nebudou předhazovat, tak ho nakonec dáme. Takže zatím je to Junior.

Holky loučím se :mavam: zítra ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
7.2.13 00:12

@Talunka ted sem to cetla..tvl mam dost…jako rikam ti, sedet mezi nima v krouzku, tak by nas sezraly jak supy.. :roll: ja bych ji to s tim fakacem tam nejradsi napsala, kdyz t :roll: da pro ni absolutne nema vyznam diteti placnout, po nekolika pokusech vysvetlovani..by mne zajimao co by napsaly nadhery..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.2.13 00:16

Tak mám dost z tý diskuze 8o :roll: a zároveň klobouk dolu, že se s nima pouštíš do hádek :potlesk: bych se snad bála, že mi z monitoru vylítne ruka a nafackuje mi, jak jsou tam rozjetý!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí