Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
8.2.13 01:05

@Lindii Rasisty z nás udělala naše vláda, páč jim ustupujou a podporujou. jinak bysme je snášeli-tak jako v Americe :lol: Měli by svá getta, tam by jim nikdo nechodil, oni by nechodili mezi náma-museli by pracovat, i když podřadně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 01:06

@Lindii Cos to psala o tom Brně? Jak to máš daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 01:08

@Talunka :mrgreen: :mrgreen: no vsak s epodivej v USA na cernochy, kam to dotahly :mrgreen: mno nic, pro dnesek se loucim, sem taky nejaka kriva uz, toz se natahnu jak spagat a zitra juknu na ty oleje, nasla sem e-shop, mozna pak neco casem objednam.toz dobrou s kobrou a zitra na"vidennou" :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 01:08

@Talunka do Brna to mam asi 120km..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
8.2.13 01:09

@Talunka a do Breclavi 220km :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 01:13

Já budu usínat dlouho, páč můj tak chrápe, že to jde slyšet i přes zeď!!!Mama mia! :zed:

Hezké sny a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.2.13 09:52

@Tůmička Ahojky jojo, taky už jsem koukala, budem ke konci trpět spolu :mrgreen: ;)
Holky vy jste toho zase napísaly, mě včera od poledne nešel internet, máme ho napůl se sousedama co bydlí pod náma, a oni odjeli na prodloužený víkend na hory a vypnuli router :zed: takže já se to tady snažila všemi způsoby rozchodit, a pak mi manžel říká, že to určitě zas vypli router, už se to jednou stalo, je to asi rok zpátky, taky ho vypnuli :mrgreen: a taky odjeli na hory. tak jsme mu zavolali, on sem poslal svojí mámu, bydlí v domě za náma a nahodila to a zas můžem surfovat :D
@Lindii @Talunka holky máte recht s tou kosmetikou pro mimina, slyšela jsem že ty drahý zančkový sráče akorát drážděj kůži a děti se po nich osejpaj. Já miluju kosmetiku od Saloosu, a hodlám v tom i miminko koupat, dělaj i olejíčky a koupelový oleje bez parfemace, z parfemace mám strach, až bude větší tak třeba. Ale ještě si hodlám pořídit levandulový olejíček, na uklidnění a na dobrý spaní a fenyklový na bříško až se ozvou prdíky :)
jo a taky mám v plánu si to vzít po porodnice, nehodlám tam rozjíždět aromalampu, ale proč si nepomoct nějakou masážkou křížové oblasti a sem tam si k něčemu uklidňujícímu přičuchnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 09:59

Dobré ráno, darhoušci :lol: Tak jsem nakonec zabrala u Četnických humoresek.To chrápání bylo fakt něco-myslím, že ta zeď aji popraskala :lol: Chudák mimčo. A to jsem galantně říkala, že budu s malou spávat v dětském pokoji, aby se drahoušek vyspal. Prdlajs, to se nevyspíme my dvě! On když zabere, tak ho ani granát neprobudí. Takže nějaké plakání mě ani nevzrušuje, že by ho mělo budit.

Dneska mám mamku vyzvednout a jedeme do toho obchodu na gaťky, páč se mi už skoro šecky zařezávají do zadku a nějakou tu podprdu do porodky.
Zase od ní dostanu přednášku, jak my prvorodičky jsme nenormální. Doktor mi včera vykládal o kojení a máti to po telefonu absolutně rozčertilo. Asi jí už neřeknu nic! Je jak papiňák! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
8.2.13 10:11

@Šalvějka Ahojky.Tak hlavně, že je problém vyřešit. Víš co, i my když jedeme pryč, byť jen přes noc vypínáme šecko i vodu :lol:
Bydlíme v posledníme patře, tak kdyby se něco stalo, tak by nás mohli pochválit všichni pod náma :lol: Asi si to neuvědomili, shodili el. a hurá lýžovat :)

Tak to mě těší, že se přidáváš do našeho klubu Saloos :lol: Taky mám ráda aromaterapii. Levandule je fajn, ale bacha v těhotenství-ne moc. Snižuje tlak, tak abys sebou nemajzla na zem :)
A co mě od nich pěkně voní a hodí se k miminku-je 100% bambucké máslo. Ono to prý vonět nemá, ale mě to voní. A na bolavá záda používám teď Koňa, ale před tím jsem měla od Saloosu olej Devatero kvítí-to bylo fajn.
U nás v porodnici dostaneš modrou Indulonu, nějaké vzorečky těch kravin z lékáren a vrcholem jsou Johnson výrobky-ale to myslím kamoška dostala jen tuhé dětské mýdlo :lol: Jo a na zdeček mini krabičku Sudocremu.Pak 10 plínek neznámé značky, ale prý ku podivu drží. Pro maminku 3 vložky-to stačí :) A půjčí erár hadry pro obě. A u nás nemají rádi dudlíky a vlhčené ubrousky-omývat žíňkou a vodou.No jsem zvědavá, co mi budou naše sestřičky cpát do hlavy. Vlastně bakalářky, už to nejsou normal sestry. Možná jen ty zasloužilé a otrkané léty praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.2.13 11:28

@Talunka
devatero kvítí znám, luxus na záda :) levanduli čuchám občas před spaním, když jsem třeba rozladěná, nebo třeba trochu nervózní, občas to tak mám.
Jhnson výrobky, no fuuj, tak ještě že jenom to mejdlo, si s tím můžeme mejt ruce my s chlapem :D 3 vložky a stačí? to je dobrej vtip docela :lol: už jsem taky informovaná o porodnici, kde chci rodit, a všichni říkaj, hlavně ty vložky mít s sebou a plíny pro mimino, dávaj toho málo. ale erár hadry půjčujou v Náchodě jen na mimino, maminy musej mít pak svoje noční košile nebo pyžama, a dudlíky, tam taky nesnášej, běda matce, která by ho tam dítěti dala, přitom dle mého je dudlík super pomůcka jak se nezbláznit, pro obě strany, mimino i rodiče :D
a joo, sousedy chápu, my jsme s nima zadobře, tykačka, pohodička, oni maj ten router připojenej na tom jezevčíkoj, jak je tam to červený tlačítko, takže to prostě omylem vypli všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
8.2.13 11:29

@Talunka ;) Tak u nás ti dítě hned po vylíhnutí vykoupou v Johnoson gelu!!! jsem říkala, že to budu mít v plánu, že vykoupat v tom co si donesu. Chlap na to dohlídne. Tohle je jedna z mála věcí, čeho se fakt bojím - ekzéém!!! a stačí tak málo, aby se rozjel.

Hele holky, já se vůbec nevyspala. U každé polohy mě něco bolelo. A zase mě chytlo to břicho. Prostě se mi to táhne od žeber až ke kyčli do podbříšku. A fakt jsem skoro sténala v noci, když jsem se převalovala. A u každé té bolesti mi ztvrdlo břicho jak blázen.. takže fakt příjemný. Poraďte.. co s tím mám dělat. Dneska už je na normál doktory fakt pozdě a bojím se, že když půjdu večer na poho, tak si mě tam nechaj :( a já potřebuju být v neděli doma :( Dneska se do vaší diskuze asi nehodím.. protože mám fakt bobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.2.13 12:07

@Tůmička Já měla taky bobky taky jsem tady šílela :lol: mala mi narvala hlavu pod žebra a to byla bolest jak kdyby mě tam bodali nožem. Ja si koupila magne b6 doktor říkal že mi to nic neudělá a že mi po tom bude líp tak zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
8.2.13 12:10

@Mimise Jenže já magnésko beru :think: mám ho naordinované od dr. 2×-3× denně.. já mám dělohu zatím jen kousek nad pupík, tak 2 cm.. fakt jako nevím. Já si myslím, že to bude ten natažený vaz z toho mytí zrcadel, ael fakt nevím. Večer si asi zavolám na poho.. Nejvíc to bolí, když ležím a chci zvednout levou nohu. Jak musím trošku to bříško zapnout, tak mnou projede bolest jak blázen - v tý levý části a bum a mám břicho jak šutr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
8.2.13 12:19

Ahoj holky, tak u nás do porodky si musim vzít i vlastní toaleťák, nadstandard 600/den, takže na ten můžu rovnou zapomenout :mrgreen: jo a ta kosmetika saloos to zní fakt dobře- to se dá koupit jen přes net nebo i někde v krámě??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
8.2.13 12:21

@LadyAndy Jsou i kamenné obchody. U nás je to třeba Mandragora, různé bylinkářství a mastičkářství a dokonce i někteté lékárny to mají.. Musíš se podívat ve městě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí