Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
22.3.13 22:05

Čau holky! :hug:
Konečně chvilička času na vás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
22.3.13 22:06

@Šalvějka Tchýni jsi odhadla správně-jednoduchý živel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.3.13 22:06

@Talunka Ahoj, tak jak válčíte?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
22.3.13 22:08

@LadyAndy Ahojky drahouši.
Teď jdu písat :) Asi vám budu psát vždycky nějaké poznatky z mateřství. Jako články do novin.Na čtení vašich příspěvků je málo času :) Ale jsem ráda, že pokračujete v debatách a nezanedbáváte mnou založenou diskuzi. i když jsem už porodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
22.3.13 22:12

@Talunka když už tady jsi, mám na tebe technickej dotaz ;) chtěli po tobě v porodnici rodnej nebo oddací list, občanku nebo něco takovýho..? :think: abych si dyžtak nechala udělat ověřený kopie, nechci to tam tahat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
22.3.13 22:33

Ani nevím kolikátého je. Nějak mi ty dny splývají :think: :)
Zdraví Elišky:
Dneska jsme byly u paní doktorky. Vážíme 3380g.Jsme prostě jedlíci :)
A kojení:Jsem nešťastná, ale paní doktorka mi dala rozhřešení. Kojím 2× denně. Ráno a večer. Malá řve jak protržená, takže si ještě pěkně 60 ml vycucne Nutrilonu. Takže jí prostě to kojení nestačí. Moje bradavky jsou k nepoznání, jak jsou rozcucané a já bečím. Takže mi paní doktorka dala 14 dní, do další prohlídky, a pokud se nerozkojím, tak jen Nutrilon. Prý mám myslet i na sebe. Můžu si zadělat na pěkný zdravotní problém :nevim: No jo no, začínám se smiřovat s tím, že prostě budeme Nutrilonový. Ale jak jsem sondovala, tak to máme v rodině. Mamina mě kojila 3 týdny, babi maminu týden v porodnici, teta sestřenku 14 dní. Prostě nám to není dané :(
Jinak teda je Eliška přes den hodná. Spinká dlouho-bohužel. V noci je to děs běs. Dneska jsem po poradě s paní doktorkou usoudila, že opravdu začnu přes den budit, aby večer chrněla. Ona ta šibalka totiž spinká 3,5 hodiny v kuse, když na to přijde a to je prý super.
Retoviry očkovat nebudeme.Je to zbytečné. A když by to mímo napadlo, tak se to úspěšně léčí a nejsou následky. Takže del mě, opět jen tahání peněz z rodičů dětí. Pojišťovna nehradí.

Tatínek:
Nějak tu roli ještě nepobral. I když se s maličkou mazlí, mluví na ni, zpívá jí, tak i přes to jeho život není narušen. Prostě se ničeho nevzdal. momentálně teď je třeba na fotbale u kamaráda. Jeho veškěrý výken, co se týče Elišky byl, že za náma došel k doktorovi a donesl mi vodu na koupání. Takže s ním bojuji a ještě si poplaču :,( A vůbec je pro něj důležitější nějak to materiální zabezpečení než to, že bych byla ráda, kdyby byl s náma. Třeba dneska večer. Malá nechtěla spinkat, šmejdila očkama, kopala…já potřebovala na wc, najíst se, ale nemohla, protože bych ji musela nechat v postýlce nebo kolíbce samotnou a to by znamenalo zbytečný pláč a prodloužení spinkání. Takže jsem od půl 8 do půl 10 s ní vykládala, krmila, hladila…žádná večeře, wc, lehnout si :| Prostě taťka chybí, ale on to nějak nechápe ještě. Musím přitvrdit :cert: v tomto mi připomíná jeho matku-blbka, co prostě porodila, protože je to normální, mít děti :roll: takové to morálno vůči partnerovi je v pr… :| Ale v době mého těhotenství byl ohromě přesvědčivý jak bude pomáhat atd. A když vykládá druhým, tak mi připadá, že malou i kojí jak je přesvědčivý otec :? Mamina mě uklidňuje, že je to brzo, aby tak nějak fungoval. Že malá je fakt maličká, aby věděl, co dělat atd. No jo no…když já si to představivala jinak, že :?
Já:
Začínají vypadávat stehy. Už tak nekrvácím a sednu si úplně normálně :) Mám děsně chlupaté nohy a lámou se mi neuvěřitelně nehty.Tam dole se něco určitě děje, páč na záchod bez čípků ani boha a jinak si připadám jak po 100 sklapovačkách denně :lol:
Každý den, i když jsem doma, se líčím a dělám si hlavu.je to teda i tím, že sem furt někdo lozí, ale hlavně proto, aby si chlap nemyslel, že jsem absolutní majda s dítětem doma. Domácnost tak nějak zvládám-v uvozovkách. Nejde dělat vše tak nejednou jak před Eliškou. prostě postupně. Vařím na 3× :lol: Mrně prostě vyžaduje své :kytka: Papkám každý den vývary, hodně jogurty a nějak mi přišla chu%t na sladké. Mám strach, že budu přibírat :think: Uvidíme jak skončí šestinedělí, co se mnou bude. Chybí mi jít ven. Dneska to bylo super. Poprvé kočárkování, doktor, obchod-jídlo. Prostě konečně mezi lidi :lol:
malá je zlatá, ale těším se, až bude větší. Je to vcelku záhul. Proto si říkám, že pokud mě nebude manžel v tomto respektovat a vyrypovat, že třeba není vyskládaná myčka(jak to už zkusil),tak ho prostě pošlu někam! Je to děsná zodpovědnost a hodně času věnovanému tomu malému tvorečkovi. A nikdo jiný to líp, než maminka neudělá!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
22.3.13 22:35

@LadyAndy Občanku,oddací list (já blboun jim odevzdala origoš a ještě nám Matrika neposlala ani rodný list Eli ani náš oddací list. Takže udělat kopii.),kartičku pojištovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.3.13 08:39

@Talunka Ahoooj mamino.Tak chlap zlobí???Pořádně ho zapřáhnout ať si taky užije.
A jinak s tím kojením vím jak se citíš. Kamoška měla to same.Byla z toho na prášky mala ji pořád jen brečela a ona brečela taky že není dobrá matka atd. Takže to hoď za hlavu a řekni si, že mala hlady neumře. a když to holt nejde tak to prostě nejde.Bude na Nutrilonu. Vyrostli na tom jiní tak Eliška na tom vyroste taky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.3.13 09:45

A jinak byl včera orpavu vydařený večer. V půl 10 jsme letěli na pohotovost, protože můj drahy si provrtal ruku. Takže naše mala má přebalovaci pult opravdu vydřený. Všude krve jak ze zabíječky no hrůza. Noc ještě horší, protože mu to v noci přišlo k sobě a nemohl ani spát jak ho to bolelo takže jsme nespali ani jeden. Až mi je ho líto, protože bude muset jít na neschopenku a to ho v práci šef asi roztrhá, protože má šefa opravdu blba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
23.3.13 11:17

@Talunka děkuju :kytka:
Jinak tvůj článek :mrgreen: zase trochu vyděsil 8o nějak mě začínaj přepadat obavy jak to budu všechno zvládat :( ale to těšení na malýho pořád převládá ;) ono mi stejně nic jinýho nezbyde, než se s tim poprat tak jako ty a jiný maminy :jazyk: Tak držim palce ať je to čím dál tim lepší :palec:
@Mimise to jste měli včera teda den na pí… :zed: chudák, to musí fakt bolet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
23.3.13 11:51

@Talunka Ahojky, jste holky statečný :) myslím, že tatínek by si měl uvědomit, že to není tvoje miminko, ale Vaše.. třeba takovým kopancem do hlavy by se mu mohlo rozsvítit :D a ono to šestinedělí není jen tak k ničemu - určitě prostě chvíli trvá, než si najdete nějaký režim.. nejde to ze dne den, to je jasné. Ale ono se to poddá :hug:

Holky, já si dneska měřila obvody :D sranda - prsa 90, přes pupík 90, zadek 90 :lol: opravdu souměrný soudek :D což znamená, že přes břicho už jsem se zvětšila o 20 cm.. to je šílený :D jinak my dneska jedeme do toho německa, tak už se těším. Noc ale hrůza - jak mi nesedla ta klobása, tak se z ní přes noc udělal 40kilovej šutr a tak strašně mě to v noci tlačilo.. hrozně mě to břicho bolelo. Nemohla jsem bolestí spát. Myslela jsem, že budu zvracet. Jen škoda, že to nešlo.. horzně by mi to pomohlo, ale naštěstí už dobrý. @Mimise tak to jste měli večer veselo… u vás je ale poslední dobou pořád veselo že :think: nejdřív ta slepice, pak útěk psa, teď provrtaná ruka… a pak že já musím mít všechno :lol: néé, sranda.. a co mu s tím dělali? Má to šité? To jako skrz na skrz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
23.3.13 12:16

Ahoj holky. nejak nemam moc casu sem chodit. Jinak doufam ze Tanicko se vse spravi.
Jinak mam na vas devcata dotaz. I kdyz nejim jidla ktery by nafukovaly jako zeli, fazole atd. Tak mam boleni a mam zabetonovany streva.Driv mi pomahali jogurty ale ted nic. prejde to nebo to budu mit az do porodu? nebo mate nektera nato nejaky figl? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
23.3.13 12:38

@Zezulína Já jsem na to trpěla taky hodně.. a pomáhá mi každé ráno snídat misku cereálií s mlékem.. a chodím celkem dobře :) plus jíst hodně ovoce, hodně pít. Necpat se čokoládou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.3.13 12:45

@Tůmička No to asi aby jsme se nenudili. Má to jako kdyby rozřízlí kolem palce na kloub tak mu to šili a musí ještě na převaz a říka že ho to bolí tak v pondělí pojedem ještě na rentgen aby se mu mrkli na kloub jestli ho nemá taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
23.3.13 12:47

@Tůmička ok vyzkousim dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie