Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii Moc gratuluju.. všechny jsme tu na tebe/vás moc myslely
malá je úžasná, takový brouček k pomačkání
až budeš mít chvilku, tak písni, jak to všechno probíhalo. Jsme moc zvědavé. Podle toho, co psala Táni, tak sis pěkně zažila.
jsem podle názvu čekala zajímavou diskusi o sem tam pivu či vínu a ono…bože to jsou starosti
![]()
https://www.emimino.cz/…stvi-144671/
@Berousik
na tu jsem koukala už odpoledne
a pak ještě ta diskuze jestli může dát 13 měsíčnímu dítěti kousek bábovky
to některý ty maminy snad nemaj svůj rozum nebo co proboha??? Jak takový lidi běžně fungujou? ![]()
@LadyAndy přesně, taky jsem si říkala, jak běžně můžou fungovat
A četla jsi, že když princezna Kate vylezla ven když mrzne a je těhotná, tak se to může a dítěti to neuškodí?
![]()
@Berousik tak mi to nedalo a přispěla jsem
víš co mě nejvíc štve? Že když se tu člověk ptá na normální věci, nebo i důležité, tak se mu moc odpovědí nedostane (třeba včera, ptala jsem se na ceny vlhčených ubrousků a odpověděla mi jedna maminka
) a takovýmhle chujovinám jsou schopné se vyjadřovat celý dny, né-li týdny (viz práskla my voda) ![]()
@Berousik to jsem nečetla- omrknu to
, ale docela nedávno tu byla podobná diskuze- slečna byla asi 8tt a ptala se jestli v tehlech mrazech může vycházet ven, jestli to nevadí
někdy se tu člověk fakt pobaví ![]()
Tak jsem na to koukla- by mě fakt nenapadlo zakládat diskuzi s takovymhle tématem
bych chtěla mít takový starosti…
![]()
Dobré ránko vespolek
Dneska je ale divně pošmourný den a jak mě se strašlivě nechce pracovat blééééé
![]()
@LadyAndy jojo, některý témata jsou fakt vtipný. Včera jsem si pár pročítala a fakt nechápu, co ty ženský řešej. Buď úplný krávoviny, nebo naopak věci, který bych asi řešila jinde, třeba s doktorem
![]()
@Tůmička protože vlhčený ubrousky nejsou takový drámo, jako práskla my voda
Je to tak, máš pravdu. Normálního se člověk pomalu nedozví. Tady jo. Jinde ne
Ale zase se jinde pobavíš ![]()
Dobré ranko ženy. Tak u nás je zima jak v Rusku a ještě k tomu sněží takže paráda. A to v tom musíme jet k doktorovi.
@Mimise Ahoj
tady je taky pěkně hnusně, kosa a sněžit začne za chvilku
Naštěstí nikam nemusím. Hele vyzrála jsem nad suchým čelem. V Droxi mají řadu kosmetiky která se jmenuje Alverde. Je to čistě přírodní kosmetika a je fakt dobrá, používám ji už docela dlouho, třeba odličovací peelingová voda je super. No a koupila jsem tam krém pro extra suchou pleť a fakt to pomohlo. Je s heřmánkem, avokádem a včelím voskem, nevoní teda…bo je to fakt čistě přírodní, bez vůní atd. ale pomáhá
A je dost levná ![]()
@Mimise ty glycerinový čípky taky používám. Bez nich bych už dávno byla mrtvá a nafouklá bych se vznášela u stropu ![]()
@Talunka Ahojky, už to tady holky napsaly, šestinedělí je prostě hodně náročné, já sama jsem zvědavá na sebe, ale je škoda, že tatínek to bere tak, že svou roli defakto splnil a nic jiného se tím pro něj nemění, určitě se pokus přenést nějakou péči a zodpovědnost o malou i na něj, Eliška je vaše, ne jen tvoje ![]()