Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
25.3.13 09:20

@Lindii Elenka je k poňunání :) moc gratuluju mamino :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
25.3.13 09:25

Holky, to byl zase víkend, sobota celej den u babičky, byli jsme tam na oběd, byl guláš, výýýbornej, ale můj žaudek to nějak nedával, od oběda už jsem nebyla schopná sníst ani sousto, ještě doma v 10 večer mi šel nahoru, ani soda nepomohla, ani mátový čaj. no a včera byla holčičí koleda, takže u nás pořád někdo zvonil, hlavně rodina, teta, sesřenky, mamka se ségrou :) večer jsem ještě dělala velikonoční výzdobu, zlatej déšť ověšenej barevnými vajíčky a věnec na dveře, to stačí :mrgreen: jo a budu píct beránka a mazanec, ale to až v pátek, aby to bylo hotové na víkend :)
a mám za sebou první sen, týkající se porodu, byla jsem na gyndě v poradně a sestry mi tam začaly ošahávat břicho a prý podle pohmatu a tvaru budu mít hodně těžkej porod…no dost se mi ulevilo, když jsem se vzbudila, zjistila že jsem doma, v posteli a že mi nikdo nic takového neřekl :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.03.13 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 09:27

Ahojda kocicky! jsem tu na skok, vazne chcete napsat, jak to u mne probihalo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
25.3.13 09:27

@Lindii jasááán :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.3.13 09:28

@Lindii joooo napiš další katastroficky scénář. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 09:34

@Lindii si piš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 09:38

No ja sem se v tu chvili vubec nesmala, ale ted uz je vse sranda, to jo..tak v pondeli rano nastup, v pul devate mi zavedly prvni tabletu, nic se nedelo, v pul dvanacte dalsi tableta a po hodce a pul sem zacla mit bolesti, silne MS, to bylo jeste pohodicka, ale po dalsi hodine, se mi zacly bolesti zkracovat na 15min..vzali si mne na sal..po chvili se mi kontrakce zkratily na co 5.min.nekdy co 3 min.. a takhle mne tam nechali az do 2 hodin do rana, vubec sem se neotvirala, jen na 4 cm, ja uz vysilenim a vycerpanim padala unavou z balonu, ale ty bolesti byly tak sileny, ze mi to nedovolilo usnout, az najendou jakoby se zjevil ve dverich muj andel strazny-muj gynekolog, kter yzacal mluvit o cisari, ze jeste chvili pockame..podepsala sem jim souhlasy(v tu chvili bych podepsala i hypoteku :lol: ) a vzali mne na sal, neumite si predstavit tu neskutecnou ulevu, kdyz mne umrtvili od pasu dolu, ze sem necitila nic, jen lehky mravenceni, chtelo s emi stestim brecet a ve 2:27 byla malinka na svete..

Příspěvek upraven 25.03.13 v 09:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 09:38

@Šalvějka tyjo to se jen tak nevidí, aby se takto svátky dodržovaly, myslím tu holčičí koledu :) to je náhodou hezký. I když ty návštěvy, chápu… :lol: Já nakonec na svátky nebudu sama, Míla na ty kola nepojede, bo má být fakt kosa a že si to ti masochisti rozmysleli, tak to už teda musí být :D Tak asi někam vyjedem, možná někam na hory na víkend nebo tak, uvidíme jak se nám bude chtít. Nebýt doma na koledníky je základ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 09:42

@Lindii Teda to sis dala :hug: :hug: Ale máš to za sebou, máš výhodu :mrgreen: My ostatní se můžeme jenom domnívat, jakou story sem napíšeme :mrgreen: :mrgreen: Ne, vážně, jsi dobrá, parádně jsi to zvládla a nebylo to lehký, gratulace!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 09:43

@Lindii A jak jinak? Malá je hodná? Kojení v pohodě? Manžel nakonec nebyl? Asi nemáš moc čas na zvědavou Berouskovou, to je mi jasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
25.3.13 09:45

@Lindii pane bože to je teda síla. No to sis zkusila chudinko.Ale hlavní je, že jste oba v pořádku a už doma. A co návštěvi a tvůj chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 09:49

@Berousik @Mimise ja uz padala do bezvedomi spis..nyni sem dostala jeste nejaky prasky na zatahovani delohy, spatne s emi stahuje a mam problem s dychanim, ale verim tomu, ze hodne delalo taky vycerpani, na dnesek sem se krasne vyspala v mezicasech..ano plne kojim, mala krasne pribejva, sem jak dojna :lol: mlika mam hodne, tak snad to vydrzi! Ne celou dobu jsem tam byla sama, Zbynda mne tam v pondeli rano jen privezl, ale kdyz si to tak zrekapituluju, tak sem vazne udelala dobre, jelikoz, on na mne musel byt sileny pohled a ja sem byla uplne mimo, on by tam trpel a ja taky, ze na mne kouka a nemuze s tim nic delat, cili sem rada, ze to takhle bylo..jinak malou druhy den trapi prdiky, neco sem na to koupila, tak klepu na zuby, snad to i pomaha.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 09:59

@Lindii to bude všechno dobrý, musela jsi být fakt hodně vyčerpaná a to se nějak podepíše. Je moc dobře, že Elenka prospívá - spokojený miminko a tím pádem bude velmi brzy i fit a zdravá a spokojená maminka :palec: :lol:
Malá je fakt krásná :-) Taková pěkná, nezmačkaná, fakt krásný miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
25.3.13 10:02

@Berousik jj vsichni mi rikaj, ze vypada jak uz tri tydny stara :lol: tak sla pupkem no :)) no snad mas pravdu holka..ale to moje bricho??? :poblion: hruza, hned co budu moct, najizdim na cviceni, ale to si jeste urcite 2 mesice pockam..sem jak vytahanej pes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
25.3.13 10:05

@Lindii :mrgreen: ono se to ještě stáhne, to břicho. A hlavně když budeš kolem malé lítat a kojit a moc nespat, tak to půjde dolů samo. A jinak břicho po operaci jak, dobrý? Nechci se rouhat, ale možná bych taky radši císaře…radši sešitý břicho, než spodek…au…ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí