Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Šalvějka však Oliver je krásné jméno. Já jsem se prostě zařekla. Jako taky to nechápu, přiloží ruce a diví se, že nekope.. tak říkám, že zrovna spinká, že je to dobře, protože mě bolí žebra a oni do něj začnou šťouchat a píchat, aby se vzbudil. Malý se tam pak pere a zase kope a mě to bolí.
Holky, taková intimní - kopou vás dětičky při sexu?
mě hrozně.. já se mu teda nedivím, musí tam být jak na horské dráze, ale je to divný ![]()
@LadyAndy Děkuji za odkaz! Moooc děkuji ![]()
Přecházím na UM, úplně! Před hodinou jsem dala Elišce cucnout z prsa a myslela, že umřu! Opět krvavé kojení a já slzy! Tou diskuzí mi zakladatelka řekla vše! Má pravdu ![]()
Takže kdybyste měly takový problém i vy-tak určitě přečíst a uložit do hlavy!
Já se tím budu řídit, protože je to pravda, co tam psala zakladatelka. Úplně přesně to tak mám já a vydržet to tak dlouho? no, tak to by bylo na mašlu!
@Tůmička MAlá nekopala. Vždycky ju to uspalo
ALe při přemlouvání, aby se narodila, to pomohlo ![]()
@Tůmička netuším jestli nějak kope nebo ne, nějak mi nejde se na to břicho přitom soustředit, ale co dělá pokaždé je to, že se nasáčkuje co nejvíc dolů do břicha, až je to nepříjemný, nahoře břicho najednou měkký a dole tvrdá boule a břicho napjatý jak struna, vůbec netuším, proč to dělá, jestli se mu to líbí ![]()
@Šalvějka No, tak to mi dělá taky
Já se na to taky nesoustředím, ale když třeba klečím na čtyřech, tak si jednou rukou to bříško držím, aby mi tolik neviselo dolů a to ho cítím ![]()
Ženy tak jsme se krásně prospali a ted zas ebudem čumákovat kdoví do kdy do noci
Ale s tím sexem to je pravda, mě mala teda vždycky spí, ale včera jsme to zkoušeli a tak jsme se u toho řechtali, že to nešlo
Můj zase řekl nějakou hlášku a ja se začla tak strašně smát že se i mala vzbudila. A dneska???No já myslela že porodím. Byli jsme u doktora kvuli jeho neschopence no hrozny měli tam přetopíno, ještě k tomu s emi špatně sedělo jak jsem byla navlečená. No a samozřejmě se mi začlo chtít na záchod ![]()
Jinak se ženy zase ločím, můj něco hledá na netu tak mi sebere noťas tak se ozvu až mě k tomu zase pustí
Užijte si večer a udělejte to tak já obložte se zmrzlinou a žrááádlem
Papapapa
@Šalvějka Mně se líbí Oliver i Viktor ![]()
@Talunka právě jsem si na tebe hned vzpomněla jak jsem to četla
, taky obdivuju že to zakladatelka vydržela tak dlouho
ale napsala to moc pěkně! Doufám že jí tam pak ty zapřísáhlý kojičky nerozcupovaly- už jsem to pak nedočítala tu diskuzi do konce…
@Tůmička Mně naštěstí mluví na břicho jen manžel a to jen občas- že třeba zasyknu že malej nepříjemně kopne a manža mi pohladí břicho a řekne Denýsku nekopej maminku
ale aby mi celá rodina mluvila s břichem to musí bejt divný ![]()
Jinak my se právě na holčičim jméně nestihli shodnout
A nejvíc mě dostal brácha- má dvě dcery a řiká mi (při debatě o jménech) něco ve smyslu, že ty pěkný holčičí jména už si zabrali oni
A když jsem mu na to řekla že jména neteří bych stejně nedala bo se mi vůbec nelíběj, tak se skoro urazil- jako by se všem musely líbit stejný jména
![]()
@LadyAndy Napsaly jí tam kojící kojičky
,ale tak nějak v normě. Ale počítám s tím, že tam napísá nějaká, která nám bude tvrdit, že kojit může každá a že je to jen otázka psychiky. Což mi tvrdila po telefonu i laktační poradkyně. Prý kojit po hodině a půl na deset minutek! no jsem normální a né pitomá
Pak chtěla dojít, baba
Ale já jí řekla, že se ozvu
Moje bradavky-auuuuu. Psychika-buuuuuu. Malá-aaaaaaa!
Takže babu nechcu
Nutrilon prostě je vítěz…i když brečím
![]()
@Šalvějka píše:
https://www.emimino.cz/…icko-144875/
tomu říkám dotaz![]()
@Šalvějka Oliver je boží!
Kamoška má Olivera a když se na malého ptám, tak říkám:„A co malý Oliva?“ ![]()
A mají všechno dozelena, tak jsou absolutně stylový ![]()
Dobré ranko ženy. Jaky byla noc? ja už včera ze zoufalství jak mě všechno bolelo si lehla na břicho
podložila se polštářama a zkusila to.No a 2 minuty na to mi mala dala jasně najevo že takhle ležet nebudu ![]()
Dobré ránko, tak u mě noc taková standardní, návštěvy wc už ani nepočítám- už snad ani neotvírám oči když jdu- tam trefim po paměti
Dneska jsme byla ráno u obvoďačky na krvi- je to asi 2km, tak že se projdu- mno zima jak v Rusku a v půlce cesty už jsem myslela že nedojdu- při každym kroku jak když mě nabodne vidlema do zad
jsem to šla asi půl hodiny, šourám se jak stará babka, no děs
![]()