Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
26.3.13 12:12

Ženy já mám tlak 300!!můj má mít vyplatu 25.a ani včera a ni dneska nemám penize na účtě a jejich šefik jim dava zbytek na ruku a včera že raději ani nepřijel do práce. A ten muj debil než by zvedl telefon a udělal zle kde s jsou penize tak řekne hmm tak to budem muset nějak přežít. nemáme zaplaceno ještě pár složenek ale to je mu asi jedno.Mam sto chutí sednout do auta a jet tomu šefikovi rozbít hubu!!Makaji mu tam jak negři všichni a on ani není schopnej jim poslat penize. A to to není poprve co se tohle děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.3.13 12:15

@Talunka a Táničko hlavní je aby jste se netrápili obě. Ať žije nutrilon!!Když to nejde tak to nejde mala hlady neumře a ty budeš klidnější a spokojenější. A jak se říka spokojená maminka-spokojené miminko. A až ti někdo řekne : Pane bože ty nekojíš??Tak bych se usmála a řekla na nekojím a jsme spokojené obě dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.3.13 13:41

Jůva helejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
26.3.13 13:56

@Berousik to je nádherný :) a praktický.. úspora místa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.3.13 13:58
Jééé, vy máte tři kočičáky? :) To jsou kožůšci :kytka:
Jojo, je mi líp. Hlavně jsem se konečně vyspala 3,5 hodiny v kuse! To je prostě úžasné!!! :)
@Berousik píše:
Dívejte na ty naše šmíráky. Takhle sondujou dnes od rána :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.3.13 14:01
Ježííííš! :cert: To je fakt na mašlu! No jo no, když šéf problém nemá. Jeho problémy jeho zaměstnanců nezajímají :| A dát výplatu včas? Bohužel, ze zákona to může být až do konce měsíce. Strašně na to hřeší :|
A jak píšeš-nekojím, a co jako? :)
@Mimise píše: Ženy já mám tlak 300!!můj má mít vyplatu 25.a ani včera a ni dneska nemám penize na účtě a jejich šefik jim dava zbytek na ruku a včera že raději ani nepřijel do práce. A ten muj debil než by zvedl telefon a udělal zle kde s jsou penize tak řekne hmm tak to budem muset nějak přežít. nemáme zaplaceno ještě pár složenek ale to je mu asi jedno.Mam sto chutí sednout do auta a jet tomu šefikovi rozbít hubu!!Makaji mu tam jak negři všichni a on ani není schopnej jim poslat penize. A to to není poprve co se tohle děje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.3.13 14:02

@Tůmička @Šalvějka
Jsem ráda, že to berete, to mé nedojení :kytka: A neposíláte mi uhozené články jak na kojení a jak to nemám vzdávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.3.13 14:04

@Talunka Zrovna jsem dočetla tu diskusi ohledně kojení. Teda spíš ten mega dlouhý článek od zakladatelky. Klobouk dolů, vydržela to dva měsíce a nešlehlo ji, je dobrá. Naprosto souhlasím s tím, že lepší UM a normální máma, než MM a psychická troska. Ten malý rozdíl v „kvalitě“ mlíka dítěti neublíží, ale psychický vypětí které velmi dobře vnímá ano. Udělala jsi dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.3.13 14:04

Holky, mrknite na tu naši modelku. Nechali jsme udělat oznámení o narození pro rodinu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.3.13 14:06

@Talunka nojo, tři kočičáky :lol: mazlíci to jsou. Vždycky jim ze srandy říkáme že se jim v létě narodí sestřička Anetka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.3.13 14:07

@Talunka to je andílek :andel: :srdce: je nádherná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.3.13 14:11

@Berousik No právě-2 měsíce! To bych nedala, už ten týden byl vcelku záhul. A to nejen kojení, i ty návštěvy a to, jaká je atmosféra doma.Tak aspoň něco je vyřešené a tím pádem všechno líp snáším. Až na ty návštěvy, ty mě vysírají furt. Včera došla mamina, dneska a zítra by neměl dojít nikdo…snad neohlášeně nikoho nenapadne dojít. Tchýni nepočítám, tam je to s tím myšlením trošku špatnější :lol: Furt mi vypisuju sms, jak to zvládám a že kdyby něco, mám jí dát vědět, že mě pomůže. Tak jsem jí napsala, jestli bude aji za mě kojit! :cert: Už jsem byla nasraná, protože mi tak vypisuje asi 4tý den, jestli to zvládám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.3.13 14:13

@Talunka chááááápu Tě :pocitac: úplně vidím sama sebe jak mi dokola pípá mobil a já řvu: dejte mi všichni pokóóóóóój :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.3.13 14:19

Za hoďku máme být na tom ultrazvuku, držte nám holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
26.3.13 14:25

Ještě jedna čerstvá, jsou někdy k sežrání :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie