Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ženy já mám tlak 300!!můj má mít vyplatu 25.a ani včera a ni dneska nemám penize na účtě a jejich šefik jim dava zbytek na ruku a včera že raději ani nepřijel do práce. A ten muj debil než by zvedl telefon a udělal zle kde s jsou penize tak řekne hmm tak to budem muset nějak přežít. nemáme zaplaceno ještě pár složenek ale to je mu asi jedno.Mam sto chutí sednout do auta a jet tomu šefikovi rozbít hubu!!Makaji mu tam jak negři všichni a on ani není schopnej jim poslat penize. A to to není poprve co se tohle děje.
@Talunka a Táničko hlavní je aby jste se netrápili obě. Ať žije nutrilon!!Když to nejde tak to nejde mala hlady neumře a ty budeš klidnější a spokojenější. A jak se říka spokojená maminka-spokojené miminko. A až ti někdo řekne : Pane bože ty nekojíš??Tak bych se usmála a řekla na nekojím a jsme spokojené obě dvě.
@Berousik píše:
Dívejte na ty naše šmíráky. Takhle sondujou dnes od rána
@Mimise píše: Ženy já mám tlak 300!!můj má mít vyplatu 25.a ani včera a ni dneska nemám penize na účtě a jejich šefik jim dava zbytek na ruku a včera že raději ani nepřijel do práce. A ten muj debil než by zvedl telefon a udělal zle kde s jsou penize tak řekne hmm tak to budem muset nějak přežít. nemáme zaplaceno ještě pár složenek ale to je mu asi jedno.Mam sto chutí sednout do auta a jet tomu šefikovi rozbít hubu!!Makaji mu tam jak negři všichni a on ani není schopnej jim poslat penize. A to to není poprve co se tohle děje.
@Tůmička @Šalvějka
Jsem ráda, že to berete, to mé nedojení
A neposíláte mi uhozené články jak na kojení a jak to nemám vzdávat ![]()
@Talunka Zrovna jsem dočetla tu diskusi ohledně kojení. Teda spíš ten mega dlouhý článek od zakladatelky. Klobouk dolů, vydržela to dva měsíce a nešlehlo ji, je dobrá. Naprosto souhlasím s tím, že lepší UM a normální máma, než MM a psychická troska. Ten malý rozdíl v „kvalitě“ mlíka dítěti neublíží, ale psychický vypětí které velmi dobře vnímá ano. Udělala jsi dobře ![]()
Holky, mrknite na tu naši modelku. Nechali jsme udělat oznámení o narození pro rodinu ![]()
@Talunka nojo, tři kočičáky
mazlíci to jsou. Vždycky jim ze srandy říkáme že se jim v létě narodí sestřička Anetka ![]()
@Berousik No právě-2 měsíce! To bych nedala, už ten týden byl vcelku záhul. A to nejen kojení, i ty návštěvy a to, jaká je atmosféra doma.Tak aspoň něco je vyřešené a tím pádem všechno líp snáším. Až na ty návštěvy, ty mě vysírají furt. Včera došla mamina, dneska a zítra by neměl dojít nikdo…snad neohlášeně nikoho nenapadne dojít. Tchýni nepočítám, tam je to s tím myšlením trošku špatnější
Furt mi vypisuju sms, jak to zvládám a že kdyby něco, mám jí dát vědět, že mě pomůže. Tak jsem jí napsala, jestli bude aji za mě kojit!
Už jsem byla nasraná, protože mi tak vypisuje asi 4tý den, jestli to zvládám!
@Talunka chááááápu Tě
úplně vidím sama sebe jak mi dokola pípá mobil a já řvu: dejte mi všichni pokóóóóóój ![]()