Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@gummy_bear s dvojcatky je mi to lito, ale asi to tak melo byt, priroda si umi sama poradit, ted uz te ceka jen to hezke ![]()
@gummy_bear
Ahojky, taktéž tě vítám
a to s těma dvojčátkama, to je mi líto ![]()
@Šalvějka
jezevce prej..no mne ty prsa moc vtipny neprijdou, si pripadam jak nejaky divny zviratko
jinak ja caru mam, ale nastesti neni nejak moc viditelna
@Lindii
jj jezevec
nemáš náhodou zánět v uchu? to jsem měla taky, ale pak to povolilo samo, ale manžel byl na píchání bubínků a několik nocí po sobě se ráno probouzel s flekama od hnisu na polštáři…je to nechutný, ale je to tak ![]()
Dobré ráno ženy
Tak jsem se dneska těšila jak se vyspím, a opak byl pravdou. V noci na muže přišla chřipečka takže pořád hrkal a smrkal chudáček malej a z druhe strany mi lezl do postele pořád pes. Nevím co ji to dneska popadlo že chtěla spát s náma. Já se jen modlím ať to nechytnu od něj. Stačilo mi to na vanoce kdy jsme lehli oba dva. Takže jdu do sebe narvat vitaminy a budu doufat.
Dobré dopoledne, matky
Konečně jsem se tak nějak vyspala. Malá neměla svůj hýbací večer. Ráno mě taky nekopala…doufám, že je všechno ok. Když kope moc, jsem vyřízená a když ne, tak mám strach…
@Lindii Krev mi bral teďka naposledy-krevní obraz nebo.Jeee,já si tam ani nevolala, jestli je to ok.Ale asi jo, když mi nevolali oni.
@Šalvějka Však mě taky díky tomu přežrání pálila v noci žáha jako kráva! Takže sklenka mléka,3 Rennie a nějak jsem i přes to docela dobře spala. Vidíš, tys dostala letáček, já kulové. Všechno abych z doktora páčila. A vyrukovat na něj, že jsem na internetu četla, že to a ono se má dělat, tak to bych asi před ním vypadala jako blbka
Ale tak jdu tam příští týden, tak uvidím, co mi řekne.
No nic, troška úklid, udělat ze sebe člověka, vyřídit katastr-konečně budu majitelky nemovistosti(garáže
),poštu a pro manžílka do práce. A cestou domů pro mlíko, protože jsem nějaká úchylná a denně vypiju skoro litr. V životě jsem mlíko nepila, krom do kávy! To těhotenství je faaaakt šílené ![]()
@Mimise
Tak to je mazec s těma chlapama. Já mám pocit, že na toho mého šampiona taky něco leze. Včera pčikal jak o život, tak se nafutroval vit C a čajem se zázvorem. Byl v práci dýl, tak byl ještě unavený…takže u nás taky hrozí smrtelná rýmečka. Uvidíme odpoledne
A já od minulého týdne spím v dětském pokoji, protože nemůžu spát, pak se převaluju, což bobánka ruší a on zase chrápe jako dan…a stejně chodí spát se slépkama
,protože chodí na 6.Jediné dny, kdy vedle sebe spíme je pá-ne. My to máme jak dva študáci, co přes týden jsou na intru a o víkendu se vidí ![]()
@Talunka
aspoň vám ten vztah nezevšední
No já se bojím aby sme neměli tu prasečí chřipku. Byli jsme v ponděli v Táboře a tady je to hrozně rozlezlí už na to 3 lidi tady umřeli. A najednou je nemocnej, tak mám strach. No čekám až přijde z práce jak bude vypadat.
Tak unás naštěstí doma zatím nic nevypuklo, a snad ani nevypukne
taky bych nerada teďka v těhu chřipku, nejvíc by mi dělalo starosti jak pořád srážet teploty z výšin. když onemocní manžel, to je klasika, leží, skoro nemluví, je takovej jak malý dítě, chtěl by hladit, a čajíček, a ještě jednu dečku, protože mu je zimička
ale je taky fakt, že mě ho je pak vždycky děsně líto, a cejtím se jako taková jeho maminečka, je to takový roztomilý
když se jedná jen o rýmečku, tak jen chodí a skuhrá, jak je to děsně nepříjemný, a jak ho bolí hlava, prostě všude je to stejný ![]()
@Talunka žáha mě občas pálí, ani se nemusím přejíst, vždycky si namíchám jedlou sodu s vodou a je hned po pálení ![]()
Ahoj, jdu se k vám přidat, kdysi mě na jiné diskuzi někdo sem zval, tak už jsem se odhodlala
Dobré „ráno“ ženy
tak my naštěstí (to musím zaklepat) moc na rýmičky netrpíme, a když už, tak se o sebe naštěstí dokáže postarat sám, ale běda jak potřebuje smrkat a nemá kapesník
nebo když si lehne a nemůže dýchat ![]()
Já mám zase dneska kolečko v práci. Podepsat ukončení smlouvy, vypovědět zaměstnanecký tarif na mobil, zaběhnout do O2 pro jiný..no fuj. Teď si musím vyfoukat vlasy a uvařit oběd a v jednu musím zmizet. Pak mám sraz s jednou těhulí, tak se těším. Jdeme na chlebíček do místního mlíčňáku ![]()
@Šalvějka no tim mne muj taky strasi, ale kde bych k tomu prisla???boli to dost, tak budu muset asi juknout po usnim, to mam „radost“..jako kdybych toho mela malo ![]()
@Tůmička hezky naplanovano, ja upekla kolac, jdu vymenit kcoura, poklidim a vecer snad sednu k tomu usit male perinku do kocarku, latky mi prisly, tak sem zvedava co z toho vznikne za paskvil
uzij si volno s kamoskou, taky bych sla na mlecnej koktejlek treba ![]()
@Talunka my uz nejakou dobu spime oddelene, pze jak rikas, on chrape jak blazen a mne vzbudi i spendlik na zem, navic, chodim na wc asi 100× vnoci a ja bych se ted vubec nevyspala, cili to je stejny ![]()