Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
30.1.13 08:18

@gummy_bear s dvojcatky je mi to lito, ale asi to tak melo byt, priroda si umi sama poradit, ted uz te ceka jen to hezke :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.1.13 08:19

@gummy_bear
Ahojky, taktéž tě vítám :) a to s těma dvojčátkama, to je mi líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 08:19

@Šalvějka :mrgreen: jezevce prej..no mne ty prsa moc vtipny neprijdou, si pripadam jak nejaky divny zviratko :roll: jinak ja caru mam, ale nastesti neni nejak moc viditelna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.1.13 08:21

@Lindii
jj jezevec :mrgreen: nemáš náhodou zánět v uchu? to jsem měla taky, ale pak to povolilo samo, ale manžel byl na píchání bubínků a několik nocí po sobě se ráno probouzel s flekama od hnisu na polštáři…je to nechutný, ale je to tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.1.13 09:21

Dobré ráno ženy :) Tak jsem se dneska těšila jak se vyspím, a opak byl pravdou. V noci na muže přišla chřipečka takže pořád hrkal a smrkal chudáček malej a z druhe strany mi lezl do postele pořád pes. Nevím co ji to dneska popadlo že chtěla spát s náma. Já se jen modlím ať to nechytnu od něj. Stačilo mi to na vanoce kdy jsme lehli oba dva. Takže jdu do sebe narvat vitaminy a budu doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 10:24

Dobré dopoledne, matky :lol: Konečně jsem se tak nějak vyspala. Malá neměla svůj hýbací večer. Ráno mě taky nekopala…doufám, že je všechno ok. Když kope moc, jsem vyřízená a když ne, tak mám strach…
@Lindii Krev mi bral teďka naposledy-krevní obraz nebo.Jeee,já si tam ani nevolala, jestli je to ok.Ale asi jo, když mi nevolali oni.
@Šalvějka Však mě taky díky tomu přežrání pálila v noci žáha jako kráva! Takže sklenka mléka,3 Rennie a nějak jsem i přes to docela dobře spala. Vidíš, tys dostala letáček, já kulové. Všechno abych z doktora páčila. A vyrukovat na něj, že jsem na internetu četla, že to a ono se má dělat, tak to bych asi před ním vypadala jako blbka :lol: Ale tak jdu tam příští týden, tak uvidím, co mi řekne.

No nic, troška úklid, udělat ze sebe člověka, vyřídit katastr-konečně budu majitelky nemovistosti(garáže :lol: ),poštu a pro manžílka do práce. A cestou domů pro mlíko, protože jsem nějaká úchylná a denně vypiju skoro litr. V životě jsem mlíko nepila, krom do kávy! To těhotenství je faaaakt šílené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 10:28

@Mimise
Tak to je mazec s těma chlapama. Já mám pocit, že na toho mého šampiona taky něco leze. Včera pčikal jak o život, tak se nafutroval vit C a čajem se zázvorem. Byl v práci dýl, tak byl ještě unavený…takže u nás taky hrozí smrtelná rýmečka. Uvidíme odpoledne :think: A já od minulého týdne spím v dětském pokoji, protože nemůžu spát, pak se převaluju, což bobánka ruší a on zase chrápe jako dan…a stejně chodí spát se slépkama :lol:,protože chodí na 6.Jediné dny, kdy vedle sebe spíme je pá-ne. My to máme jak dva študáci, co přes týden jsou na intru a o víkendu se vidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
30.1.13 10:54

@Talunka :lol: aspoň vám ten vztah nezevšední :lol: No já se bojím aby sme neměli tu prasečí chřipku. Byli jsme v ponděli v Táboře a tady je to hrozně rozlezlí už na to 3 lidi tady umřeli. A najednou je nemocnej, tak mám strach. No čekám až přijde z práce jak bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
30.1.13 11:29

Tak unás naštěstí doma zatím nic nevypuklo, a snad ani nevypukne :) taky bych nerada teďka v těhu chřipku, nejvíc by mi dělalo starosti jak pořád srážet teploty z výšin. když onemocní manžel, to je klasika, leží, skoro nemluví, je takovej jak malý dítě, chtěl by hladit, a čajíček, a ještě jednu dečku, protože mu je zimička :D ale je taky fakt, že mě ho je pak vždycky děsně líto, a cejtím se jako taková jeho maminečka, je to takový roztomilý :mrgreen: když se jedná jen o rýmečku, tak jen chodí a skuhrá, jak je to děsně nepříjemný, a jak ho bolí hlava, prostě všude je to stejný :)
@Talunka žáha mě občas pálí, ani se nemusím přejíst, vždycky si namíchám jedlou sodu s vodou a je hned po pálení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.1.13 11:33

Ahoj, jdu se k vám přidat, kdysi mě na jiné diskuzi někdo sem zval, tak už jsem se odhodlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
30.1.13 11:45

Dobré „ráno“ ženy :) tak my naštěstí (to musím zaklepat) moc na rýmičky netrpíme, a když už, tak se o sebe naštěstí dokáže postarat sám, ale běda jak potřebuje smrkat a nemá kapesník :D nebo když si lehne a nemůže dýchat :D
Já mám zase dneska kolečko v práci. Podepsat ukončení smlouvy, vypovědět zaměstnanecký tarif na mobil, zaběhnout do O2 pro jiný..no fuj. Teď si musím vyfoukat vlasy a uvařit oběd a v jednu musím zmizet. Pak mám sraz s jednou těhulí, tak se těším. Jdeme na chlebíček do místního mlíčňáku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 13:36

@Šalvějka no tim mne muj taky strasi, ale kde bych k tomu prisla???boli to dost, tak budu muset asi juknout po usnim, to mam „radost“..jako kdybych toho mela malo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 13:37

@Tůmička hezky naplanovano, ja upekla kolac, jdu vymenit kcoura, poklidim a vecer snad sednu k tomu usit male perinku do kocarku, latky mi prisly, tak sem zvedava co z toho vznikne za paskvil :D uzij si volno s kamoskou, taky bych sla na mlecnej koktejlek treba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 13:38

@Talunka my uz nejakou dobu spime oddelene, pze jak rikas, on chrape jak blazen a mne vzbudi i spendlik na zem, navic, chodim na wc asi 100× vnoci a ja bych se ted vubec nevyspala, cili to je stejny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 13:38

@archienka1 ahoj a vitej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie