Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré rááno
@Lindii joo, tuhle diskuzi znám, už jsem měla tu čest si tam počíst
https://www.emimino.cz/…uchu-138145/ co tahle? moc to tam nežije, ale dotaz je hustej ![]()
Dobré ráno, zlatíčka
Já se dneska dobře vyspala. I to mrně pochopilo, že je lepší večer spát a ne prudit maminku ![]()
Tošku ze sebe udělám člověka a půjdu s mamkou na nákup, teda spíš se jen tak počochtat po městě na vzduch.My jsme totiž jak dvě lemry-já těhotná a ona týden po operaci žluč. kamene. Takže žádné delší trasy a těžké věci. Pak vyzvednout muže a k babi na kafčo.
Ještě koukám na ty své nehty-možná by zasloužily troškem odlakovače a přemáznout nějakým lesklým lakem. Pěkně na ně prdím, poslední dobou ![]()
@Lindii Ty jo.Po ráno jsem ještě záchvat smíchu nedostala.Ta diskuze je fakt bezkonkurenčí, lepší jak Práskla my voda
To jsou íkvé týkvé. Nejlepší hláška byla, že určitě otěhotnět může, protože kdyby to spolkla, tak od zadku je to pak kousek
Některé si z ní pěkně dělají prdel!
Tak držím paleček, ať ti to u doktora dobře dopadne. A nenech se odbít. A kdyby bylo nejhůř, tak tam ztrop scénu, pak se rozplač a omluv se, že to jsou ty těhotenské hormony. Myslím, že by tě jen tak odejít nenechal ![]()
@Mimise KAšli na něho. Je to „jen“ chlap.Jsou nejchytřejší. Stejně se nedočkáš vděku, i kdybys ho do toho auta donesla, dovezla, a z auta vynesla k doktorovi. A pokud chrápe a nechce jít, tak asi ještě tak moc není umřený
A nebo ho probuď, jak to dělám já. Teď, když mám nějaké to kilo navíc, je větší sranda-hépnu na něho a skáču na něm. Sice jsou řeči, hnusné pohledy, ale nakonec vstane. ![]()
Ženy ať žijou hormony, protože asi přeskočili i na miho chlapa. Ten má dneska horší náladu jak já
chřipka jako blázen já do sebe cpu vitaminy jen abych to od něj nechytla a on si vyleze z postele v 10 hodin a že k doktorovi nejde že je mu už dobře atd. A když jsem řekla že stejně do toho Tábora chci jet. To jste neviděli ten xicht co udělal!!! No na zabití dneska!!Já vyšurovanej byt, umyty všechny spotřebiče, vyžehleny pradlo.Ale drahoušek se mnou jet nemuže. Někdy si říkam že by mi bez toho chlapa bylo líp!!
@Šalvějka Tyyyy jo.To je jak ta, co se ptala, jestli může otěhotnět po orálním sexu, když jí to pak ukáplo na venušin pahorek
Nedělají tady ty diskuze nějací scénáristi komedii? Aby načrpali témata? ![]()
@Talunka Joooo po něm skáčou i psi a že máme doma pořádny telata. A kdyžjsem otevřela okno tak ještě řval že je mu ziminka. A to já včera ještě stojím u plotny jak kráva dělám mu jeho oblibeny holandský řízky a bramborou kašičku a to ste neviděli, dvakrát do toho rejpnul a že už nemuže. Dvě hodiny v hajzlu jen aby do toho rejpnul ![]()
@Mimise Ty chvíle znám taky, že si říkám, že jsem si místo chlapa měla pořídit želvičku
Tak si udělej výlet bez něj. A moc se k tomu chorobovi nepřibližuj, ještě ty bacily skočí na tebe.
Můj chlap říkal, že u nich zase je nachcípaného půl kriminálu (dělá bachaře),tak čekám, kdy nějakou tu šmakuládu přitáhne domů. Tam se to šíří jak epidemie, když je tam tolik lidí. Takže si musím na lísteček připsal-zázvor, citróny, lípu a černý bez.
@Talunka je to možný
nebo třeba někdo má pocit že tady na emiminu potřebujeme všechny nějakej rozptyl
ještě jsem teď našla diskuzi s dotazem zda se dá otěhotnět přes oblečení
trošku jsem si vzpomněla na doby kdy mi ještě nebylo ani 15, kdy jsme se s kámošem takhle měli rádi, a já se tenkrát strašně bála abych nebyla v tom
přitom jsem byli oblečený a jen jsme na sobě leželi.
![]()
@Šalvějka Jooo,tak to mi vykládej. Já v 15 měla na ruce první sperma a utřela to riflí, zevnitř. Doma pak samozřejmě od toho měla nohy, a nebudu dělat frajerku, ale taky se mi hlavou honilo kde co.Ale já už byla o krok vpřed, protože jsem měla od 14 ze zdrav. důvodů napsanou antikoncepci
Ale ty zasrané Brávíčka člověku moc klidu nedali
Ale zase to byla taková studnice info.,protože internet se teprvne tak nějak dostával do domácností ![]()
Láska, sex a něžnosti-Můžu otěhotnět při francouzském polibku? ![]()
@Talunka jojo, člověk byl blbej a neznalej
a Bravíčka byly super, vždycky ty dotazy, francouzský polibek ááno
anebo můžu otěhotnět ve vaně? jakože se holčiny přítel udělal do vody a ona v té vodě seděla s ním
taky jsem ale tenkrát nevěděla, co je a co není možný, a Bravíčko mi to vysvětlilo ![]()
ještě mi to připomíná v típek: Můžu otěhotnět když mi kluk nacáká do pusy? Odpověď: No pokud jsi pí*a tak ano
![]()
@Šalvějka Tak ten je ![]()
Díky Brávíčku jsme se aspoň doma vyhnuli takovým těm trapným rozhovorům o kytičkách a včeličkách
A až po několika letech mi mamka práskla, že kolikrát čučela, s čím jsem došla a chtěla od ní upřesnění. Že ani sama nevěděla, na co se jí ptám ![]()
ted jste mne pobavily, faakt! sem zpet, zmordovana jak pes a dr. tam do 19.2. vubec neni a jet kvuli tomu do Usti se mi vazne nechtelo, cili dnes na tpo prdim a kdyz to neprejde, zajedu tam pristi tyden..ted jdu poklidit a uvarit
Mozna ji ta praskla voda trochu vystribrila mozek, uz si nazev diskuze opravila a nebo ji to tam nekdo napsal do vzkazu
![]()
@Lindii Takže tys tam jela zbytečně? To by mě jeblo
Já naháním už dva dny pediatra, asi tam baba není. Neberou telefon a abych tam jela jen tak…no, stejně to budu muset spáchat. Prý ještě než porodíš, by se měl pediatr najít, protože se hlásí v prodnici
Tak se půjdu zeptat, jestli nás hodná paní doktorka veme.Je to jediná, co pichá naušničky jehlou a měří ty akup. body a nevnucuje zbytečná očkování.