Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Talunka
ja to precetla cely a nema to chybu, k tomu uz neni co dodat proste
![]()
Projíždím diskuzi-Termín porodu v březnu 2013-a holky tam mají dobrou poznámku, že by si chtěly uzavřít diskuzi a přidávající by se museli zvát. Páč taky drbou rodinné příslušníky
Ale zase-v profilu nemáme fotky a do fotoalba můžou vlézt jen přátelé, pokud to máte nastavené, ne?
Tak snad mezi ty dvě patřím i já…tak se s dovolením sem připojuju po pozvání @Talunka …jinak se vám trochu představím…po 10 letech braní HA se s přítelem snažíme o kindoška a zatím po 1 roce a 3 měsících se nedaří, od doktora mám nakázáno 3 měsíce testovat obulaci a pak se uvidí co a jak…tak doufám že se to už podaří…
@Talunka jj myslim, ze to tak je, copak, chces to uzavrit? Mozna to bude lepsi, jelikoz tohle si tady precetlo asi dost neliberalnich matek a mozna nam to brzy admin zavre
![]()
@Zezulína vitej a preju ti, aby se vam prcek co nejdriv zadaril, ona pak je totiz na vyslunni ta mrcha psychika..mam kamosku. sousedku, co s epokousi uz dlouho a podstoupila inseminaci a stale nic a dr, jim tvrdi, ze jsou oba ok…ale nad tim nepremyslej..v dnesni dobe je poceti takova loterie ![]()
No nic kocky, jdu hodit zada a chvili juknu na to lesby show na ct2
zitra na psannou, hezky sny mejte
![]()
@Lindii ono se to lehce řekne nemyysli nato, ale horší je vykonat to…ale tak už se tak nějak pokouším už jen kvůli tomu že se nedaří, už nato nějak prdím a hlavně že už to ví doktor tak pokud se v nejbližší době netadaří tak se bude něci dít…
@Zezulína Tak tě tady vítám
No, když ta příroda je mrcha mrchavá. Ale naše doba a medicína je už na takové úrovni, že určitě pomůžou, seč můžou! Takže držím palečky, ať si můžeme i od tebe číst stěžování si na těhu projevy ![]()
A jak to, že nespíš? My, co za měsíc rodíme, fakt nemůžeme…i kdyby jsme chtěly ![]()
@Lindii Brou brou.Taky jdu na to hodit oko a zároveň se tím dám udyndat, snad. ![]()
J taky už půjdu jsem celá křivá z toho DUPÁNÍ DĚTÍ V PANELOVÉM BYTĚ tak dobrou
@Zezulína jasny,ja tomu rozumim a ono je to tezky komentovat i z te druhe strany, nikdy nevim, co na tohle rict,,preju jen hodne sil a brzky pozitivni testik ![]()
@Talunka no když se do něčeho zařeru na netu tak jsem schopná tu sedět i do 4, ale hlavně jsem po noční tak jsem vyspala, ale už půjdu chrnět ať nevstávám zas v poledne…
@Zezulína píše:
J taky už půjdu jsem celá křivá z toho DUPÁNÍ DĚTÍ V PANELOVÉM BYTĚ tak dobrou