Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
5.2.13 11:08

Fuj za spisu jak prase, se omlouvam, ale nebavi mne to po sobe kontrolovat, jeste ze mne znate :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 11:08

Jo a jinak jsem psala admin, jestli jde uzavřít diskuze a nejde. Musela by se založit skupina-uzavřená skupina, kam můžou jen pozvané. Prostě drbání v soukromí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
5.2.13 11:09

@Talunka nejde jo??Aha..to je pekne na pikacu..vubec si myslim, ze by to tady na Emiminu mohli lip vymyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 11:10

@Lindii Sím tě, tě nekontroluju :lol:
Já už na všechno prdím. Jen běžné věci :) A hlavně se věnuji sama sobě-prostě sobeček :P

Jdu ze sebe udělat člověk, ve 2 jdu na pokec za těhotnýma spolužačkama. Rok 2013 bude velmi silný ročník :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 11:11

@Lindii Hm,třeba jak je to na chatech.Jsi správce, ta máš možnost nějaké rypáky blokovat nebo vyhodit…To by se mi líbiloooo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.2.13 11:12

@Lindii jo to netuším, mám podezření na tu cestu k doktorce minulé pondělí :) pak už jsem defakto nikde, kde by bylo hodně lidí nebyla.
@Talunka no to je hustý, no joo, maj recht, dítě máš ještě v břiše a budeš moralizovat :mrgreen: :lol: to byla nadsázka samozřejmě :) ale mě už zaráží, co všechno ty ženský na netu neřeší, jak odnaučit dítě běhat po bytě :mrgreen: :mrgreen: a že se to zvrhlo kam se to zvrhlo, asi se to dalo čekat, každá pak musí napsat, že ona by to řešila tak a tak, a že její řešení je lepší, a tím pádem je lepší rodič…to je konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.2.13 11:13
@Lindii píše:
Fuj za spisu jak prase, se omlouvam, ale nebavi mne to po sobe kontrolovat, jeste ze mne znate :mrgreen: :mrgreen:

na to kašli, se to nějak přelouská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.2.13 12:12

Pěkné poledne drbny :D tak mě to břicho ze včera trochu povolilo, takže k dr. jsem nejela a stejně to cítím, jak to táhne. Ale můžu se hýbat, což je pozitivní. Asi si dneska skočím do města na procházku. Potřebuju na poštu. Ale to až tak kolem třetí. V jednu si dojdu pro smetánku a udělám oběd. @Šalvějka Super, že už je ti líp :) ale stejně ještě lež a čajuj. Hele ty jsi taky doma že? Od kdy? Nebo jsi ani nechodila do práce?

Já včera jen otevřela tu skupinu, že jí dole nevoní :D a to stou rybou mě rozsekalo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.2.13 12:46

@Tůmička
Ahojky, no jsem doma defakto od 6. týdne těhu, v práci jsem směnovala, a navíc dělala v nevhodným prostředí pro těhule, navíc to u nás v práci tak chodí, že kromě kancelářskejch tam těhule nezůstávaj, a vůbec se za to nezlobím, ještě se rozčilovat v práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.2.13 12:50

@Šalvějka Tak to jo :) já jsem doma od 11.týdne. Prostě jsem v práci být nechtěla. Štvalo mě to tam. Nervy, stresy.. díky téhle práci jsem i vypěstovala i žlučníkové záchvaty, takže jsem nehodlala riskovat zdraví mě a mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 12:54

@Tůmička TAk to je fajn, že se doktor nekoná a je ti líp. Ta procházky bude možná dobrá. Taky mi doporučovali co nejvíc chodit. Těď jsem ráda, že si dojdu do obchodu, co ho máme za barákem. Protože po delší trase mi připadá, že to mímo snad vytřepu, jak funguje gravitace :lol:
Ta ryba neměla chybu.Ale jak jsem říkala. Ty ženské už neví, s jakým tématem sem přispět :lol: Ale zase je hezké, že mají důvěru k tolika pisatelkám, i když anonymě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
5.2.13 13:29

Ták ženy, byli jsme na kontrole a dopadla dobře všechno je v pořádku a mala je zdrava. Dneska se citím jak vyvrženej vorvaň. Vubec nic se mi nechce a to mam doma tolik práce. Ale přiští tyden jedu k mamince do Brna a tak strašně se teším :lol: Miluju Brno :srdce: Až se zase projedu v šalině, sedneme si s kamoškama na kafe, projdu se po obchodech. Odpočnu si od toho bručouna co mám doma. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
5.2.13 15:06

@Mimise ahojky,skvele zpravy :palec: no to ti verim, nekdy mam tady pocit, ze uz se ani holit nemusim a muzu skocit naproti z okna rovnou mezi vlky :lol: :lol: :lol: k nasim do Praglu uz se ted nedostanu, pak az s malou, tak si taky nejak naplanuju, pokud to bude mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
5.2.13 15:07

@Tůmička to je dobre, tak odpocivej a zadny prudky pohyby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
5.2.13 18:03

@Lindii Já to tady mám to samé. Je mi jedno jak vylezu ven, někdy jdu opravdu jak neandrtálec :lol: Takže se těším, až budu mezi kupou lidí a všude bude ruch, atd. Po tydnu se asi zase ráda rátim do toho našeho klidu, ale ted se těším do rodného města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí