Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska jsem byla u babičky, tak jsem chvíli jezdila s kočárkem po domě
už ho chci mít doma :/ je mi ho líto, tak tam leží složený ![]()
@Talunka tak si do sveho seznamu neschopnych lidi zapis i zubaka
uzasny jako esteticky?
![]()
@Lindii Neee,myslím jako odborník! Pěkný teda fakt není ![]()
Vstávat v 6?Cos provedla? ![]()
Hele já nevím. Prostě mi gyndaře řekl, že do půlky těhu si musím dojík k obvoďačce a k zubákovi
nevím kvůli čemu je to potřeba
@Tůmička Já mám kočárek doma a včera jsem s ním taky korzovala
Manžel přikyvoval a říkal-pěkně se uč řídit, ať malou pak někde nevyklopíš ![]()
@Tůmička pry to chtej v porodce, mne to taky rikali, ale pak mi rekli, ze nemusim, jak prej chci..
@Talunka musim rano na to usni a pak jedeme na matriku uznat otcovstvi toho naseho spuntika, jelikoz nejsme manzele
no ja mam kocar zaparkovanej v loznici hned vedle postylky, za 14 dni pripravim asi postylku do provozu, kdyby nahodou ![]()
@Talunka jak je to mozne? Tak jdi pod kridlo manzovi a je to
ja jdu dokoukat ten dokument a asi taky zelhnu, nebo budu mit pod ocima kruhace jak v Dejvicich ![]()
A jaké máte kočáry? Já ho zatím doma nechci. Ale ještě jsem ho nezkoušela jestli se vejde do výtahu ![]()
Dobré ráno děvčata.. néé, nezbláznila jsem se, jenom nemůžu spát
tak jsem si udělala hostinu (snídani), nadlábnu se a snad ještě na chvíli oka zamhouřím.. Jinak padnu odpoledne..
Ahoj holky. Mám dotaz a nevím do které rubriky zajít, proto píši sem k Vám. Chtěla bych se zeptat, přestala sem brát antikoncepci, po jaké době je možné otěhotnět? Myslím jak dlouho v těle antikoncepce ještě působí. Pátrala sem v příbalovém letáku a nic o tom jak a kdy přestat brát prášky tam nebylo. Chtěli bychom s přítelem miminko, ale chci vědět, že bude vše v pořádku. 6e ve mě nebudou „zbytky“ nějakých antikoncepčních léků. prosím poraďte. Děkuji
@LindsayM Čauky.To je individuální.
Moje zkušenost:Já brala prášky asi 14 let. Vysadila jsem je a po půl roce dvě čárky
Ale přiznám se, že jsem něco málo pro to dělala-čistící čaje, bylinkové tinktury a do mojeho chlapa cpala zinek ![]()
Tak hodně štěstí ![]()