Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
5.2.13 23:41

Dneska jsem byla u babičky, tak jsem chvíli jezdila s kočárkem po domě :) už ho chci mít doma :/ je mi ho líto, tak tam leží složený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
5.2.13 23:41

@Talunka tak si do sveho seznamu neschopnych lidi zapis i zubaka :lol: :lol: uzasny jako esteticky? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 23:44

@Lindii Neee,myslím jako odborník! Pěkný teda fakt není :lol:
Vstávat v 6?Cos provedla? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
5.2.13 23:44

Hele já nevím. Prostě mi gyndaře řekl, že do půlky těhu si musím dojík k obvoďačce a k zubákovi :nevim: nevím kvůli čemu je to potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 23:45

@Tůmička Já mám kočárek doma a včera jsem s ním taky korzovala :lol: Manžel přikyvoval a říkal-pěkně se uč řídit, ať malou pak někde nevyklopíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
5.2.13 23:51

@Tůmička pry to chtej v porodce, mne to taky rikali, ale pak mi rekli, ze nemusim, jak prej chci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
5.2.13 23:52

@Talunka musim rano na to usni a pak jedeme na matriku uznat otcovstvi toho naseho spuntika, jelikoz nejsme manzele :mrgreen: no ja mam kocar zaparkovanej v loznici hned vedle postylky, za 14 dni pripravim asi postylku do provozu, kdyby nahodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.2.13 23:54

Padla na mě nějaká tísňanica :? Asi bych měla jít do hajan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
5.2.13 23:59

@Talunka jak je to mozne? Tak jdi pod kridlo manzovi a je to ;) ja jdu dokoukat ten dokument a asi taky zelhnu, nebo budu mit pod ocima kruhace jak v Dejvicich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
5.2.13 23:59

Tak kocenky pro dnesek se loucim, papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
6.2.13 00:00

A jaké máte kočáry? Já ho zatím doma nechci. Ale ještě jsem ho nezkoušela jestli se vejde do výtahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
6.2.13 00:01

Dobrouuuuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
6.2.13 07:45

Dobré ráno děvčata.. néé, nezbláznila jsem se, jenom nemůžu spát :D tak jsem si udělala hostinu (snídani), nadlábnu se a snad ještě na chvíli oka zamhouřím.. Jinak padnu odpoledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.2.13 09:25

Ahoj holky. Mám dotaz a nevím do které rubriky zajít, proto píši sem k Vám. Chtěla bych se zeptat, přestala sem brát antikoncepci, po jaké době je možné otěhotnět? Myslím jak dlouho v těle antikoncepce ještě působí. Pátrala sem v příbalovém letáku a nic o tom jak a kdy přestat brát prášky tam nebylo. Chtěli bychom s přítelem miminko, ale chci vědět, že bude vše v pořádku. 6e ve mě nebudou „zbytky“ nějakých antikoncepčních léků. prosím poraďte. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 10:13

@LindsayM Čauky.To je individuální.
Moje zkušenost:Já brala prášky asi 14 let. Vysadila jsem je a po půl roce dvě čárky :) Ale přiznám se, že jsem něco málo pro to dělala-čistící čaje, bylinkové tinktury a do mojeho chlapa cpala zinek :lol:

Tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky