Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
6.2.13 13:00

@Lindii A není ten tvůj už nervní z toho, že už porod klepe na dveře? :think: Víš jak chlapi tyto situace snáší. No blbě, že :roll:
Já ho u porodu nechtěla, jen aby byl se mnou na hekárně. To si vyprosil on, že chce být u mě. Uvidíme, třeba si to v tom špitále rozmyslí, nebo si bude hrát na tvrďáka a půjde. V každém případě ho do ničeho nenutím. Ať si to rozmyslí sám. Jediné, co po něm chci, tak aby mi zařídil pak nadstandart na poporodním-chci být sama s prckem, no :| A to se zařizuje až když tam jedeš rodit-dopředu to prý nejde načasovat. Tak se modlím, ať tam je jeden pokoj volný :)
Mamka takto ještě se mnou nemluvila, asi byla fakt nervní. Radši mi vždycky řekla něco jako-no jo, to tak mají všechny. Nebo se radši nevyjadřovala, i když si myslela svoje. :think:
To je určitě těma erupcema (erekcema-jak řekla Škopková) na slunci :lol: Taky mě to nenechává klidnou :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
6.2.13 13:06

@Lindii
tak třeba jestli enní nervózní z toho co za pár týdnů přijde, že už končí ta pohoda ve dvou a přijde mimino, třeba to fakt je tím, ty chlapi se s tím taky musej nějak vypořádat, tak třeba to je takovej jejich způsob, i když teda dost zvláštní :think:
ten můj k porodu půjde rád, jen má strach, že to tam s ním švihne až někde třeba zahlídne nějakej kousek krve, on cizí krev nějak nemůže vydejchat :mrgreen: ale já věřím, že bude z toho tak vyjukanej, že to bude to poslední co ho bude trápit.

a antinu, tu už nikdy, fuuj, ale zas vím že jsou lidi, kterejm nic neprovedla, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 13:06

@Lindii Víš,co mi řekl gynekolog, když mi psal antikoncepci?(ne ten, co mám teď, ale mladý fajný-odešel kamsi do Čech :cert: )Že antikoncepce, je jak oblečení. Někomu padne triko od Vietnamců a někdo musí mít značkové. A hlavně při antikoncepci ty ženy více hlídat, když se na příbalových letácích píše víc nežádoucích účinků než žádoucích. On mi třeba dělal jednou do roka jaterní testy.Co k němu 8 let nechodím, mi to nikdo nedělal :think:
Zakázali Diane. Já ji jednou brala-jen rok, jako léčbu akné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
6.2.13 13:09

@Talunka
tak mě krev na jaterky nikdo nikdy nebral, a to jsem brala antikoncepci 5 let, přijde mi že to dneska napíšou kdekomu bez ohledu na to jestli pro tu dotyčnou je to vůbec vhodné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 13:18

@Talunka @Šalvějka holky nevim, je to mozny, ze chyta nerva z toho, ikdyz tohle mi moc nepomuze..no co nadelam, on ma taky svoji hlavu porad jenom, v tomhle sme skoro stejny a tak kdyz se oba zabejcime, tak je to spatny..kazdopadne si myslim, ze ten kdo by mel byt nervni, bych mela byt ja :roll: ty jo no vidis, se zkusim taky zeptat, rada bych taky byla na pokoji sama, to bude asi palka, kdyz to bude mozne, u nas maji myslim taky jen jeden volnej..hlavne ja se urco vubec nevyspim s cizi zenskou na pokoji, ja sem v tomhle hrozna, to budu teda vypadat, budu uplne mrtva az se vratim z porodky..no on chlap u porodu neuvidi nic co by je muselo poznamenat, teda nesmi stat u nohou, ale u hlavy ze jo :D jinak ja antikoncepci neberu asi 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 13:28

@Šalvějka Myslím,že budeme stejné :lol: ALe ne, třeba si vždycky vzpomeneme na ty naše rozhovory tady a kousneme se do jazyku, než vypustíme z pusy nějakou takovou kravinu :)
Chlapi a krev! Ten můj nemůže pomalu vidět ani tu svou :lol: Když jsem si na dovolené zkopla palec a uletěl mi nehet (mezi náma-přes slzy lítali pi..,ku..,haj.. a ko..) krve jak na zabíjačce. A můj drahý, místo, aby mi podal ručník nebo cokoliv, tak vypleštil oči a utíkal do chaty do ledničky, kde si cvakl mega panáka slivky a čuměl na mě přes okno! :lol: Já pohotově šáhla po podprdlníku ze židle a snažila se dostat do koupelny.To pak milostpán za mnou došel a řekl:pojedeme k doktorovi? Zavrčela jsem, že těžko, když je nalitý!
Teď se tomu směju, ale tenkrát jsem měla chuť vraždit!!! :cert: :lol:
A to chce být u porodu! Hrdina! Ale tam asi ty krvavé hody neuvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 13:37

@Lindii Tak pálka-no vlastně aji jo, ale co by ti naši živitelé neudělali pro pohodlí své partnerky! Já mám strach spíš z toho, že Břeclav je 1:1 s cikánama. Takže je hodně velká pravděpodobnost, že bych nějakou vyfásla. A taky mě děsí to, že tam budou tři mimina na pokoji-dvě můžou být hodné a spinkat, třetí bude plakat a tím spustí lavinu breku! A hlavně, když to řeknu blbě-když si budu chtít prdnout, tak v soukromí :lol: :lol:
U nás je cena-otec u porodu 540,– a započatý den na jendolůžkovém pokoji 305,–.Ještě nabízí nadstandartní porodní sál 940,– - Bez toho se obejdu :lol:

Já bych anti. nemohla být. Jako puberťačku mě vozili tak 2× do roka při měsíčkách na pohotovost na injekci.Moc mi pomohla. Pokud bych po porodu neměla takové křeče a dalo se to vydržet, tak přemýšlím, že ji brát nebudu.

A s tím chlapem-to se uklidní. Třeba jsi taky na něho nevrlá, ale nevidíš se :) Já si taky nepřiznám chybu-holt beran :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
6.2.13 13:51

Hele tak já jsem otěhotněla 3.měsíc (cyklus) po vysazení.. Dostala jsem 3měsíčky a čtvrté už ne :)

Jinak jsem si musela jít lehnout ještě. A vypla jsem si mobil - jen zvuky, protože mi pořád někdo volal a já chtěla spát a najednou se v půl druhý rozrazí dveře do ložnice a tam stojí můj chlap a říká „fuj, jsi v pořádku, já se lekl, že se něco děje, když jsi mi nebrala telefon“.. to bylo tak krásný :lol: já celá rozespalá co se děje a kolik je :D normálně kvůli mě přijel z práce domů mě zkontrolovat. Zlato je to :)

Jinak ta HA, já si taky myslím že to svinstvo.. x let tělo funguje jen díky podpoře hormonů, tak se nedivím, že se pak nechce samo nastartovat.. vždyť už ani nemůže vědět jak se má nastartovat.. Já jsem třeba brala HA od 15, takže nějakých 6 let, ale mezitím jsem měla asi dvě půlroční „očistné“ pauzy. Ale po vysazení teď naposledy jsem měla natažené cykly (35,33,31..a dál nic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.2.13 14:08

Jo devcata tak od budouci svagrove manzel u porodu byt nechtel, nakonec sel ale u druheho kindoska uz byt nechce.pac cely prubeh porodu celkem v klidu ale jak se vracel z foceni male jak ji koupali, merily atd. za svoji zenou tak prisel zrovna v dubu kdy jeho zena porodila placentu. a to ho dorazilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 14:28

@Zezulína Ježíííš,to ho asi sestřičky měly zarazit :) Chudák, to museli být sny.
My uvidíme-nezakazuju mu to a ani nenutím. Řekne si sám, jak to bude cítit.

Juuu, já netušila, že jste tady klub anti-antikoncepční :lol: A to, že to píšou jak penicilín, tak to je fakt. Když jsem se zmínila, jestli mi nebudou dělat jaterní testy, tak mi bylo řečeno, že se to už nedělá, protože ta HA už je na takové úrovni, že není třeba :nevim: A pokud chci, že si to mám zaplatit +-300,–.Není to paleta, ale i tak je to směšné-chceš vědět jestli jsi zdravá? Tak si to zaplať! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.2.13 14:36

@Talunka Jeste v jedne diskuzi davala holcina odkaz na nejakej malej jakoby pocitac. jeden je jen misto antikoncepce a druhy je takovy ze vam predpovi kdy mate ovulaci a plodne dny a kdy neplodne a kdy prijde ms. a hodne zenskych tam psalo ze jim to pomohlo k miminku nebo naopak x let neotehotnet. vypada to jako super vec pracuje to jen na zaklade BT v ustech pod jazykem.ALE a to Ale je schvalne velke stoji to 15000 kc jestli to najdu tak vam to sem hodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.2.13 14:49

http://www.naturcomp.cz/tak to je ono. kdyby to nebylo tak drahe tak to koupim.ale je to dost penez.ale je fakt ze pro budouci slecny ktere zacnou byt sex. aktivni tak je to asi lepsi nez HA. nevim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 15:50

@Zezulína No, sice to zní zajímavě, ale ale :think: Jako puboška vím, jak jsem ty prášky brala-někdy i ob den. A to mi zůstalo do dospělosti :lol: Tak se divím, že jsem neotěhotněla dřív :lol: Tak nevím, jak by kočky byly zodpovědné, i když by měli tento přístroj. Ale zní a vypadá to velmi revolučně, to každopádně! A co ty papírky, co se na ně čůrá? To nefunguje na ty plodné dny? :think:

Já plodné a neplodné dny počítala jen ze srandy zpočátku. Pak jsem to nějak neřešila, páč u nás ten sexuální apetit byl, tak to ani nemělo smysl :lol: A drahý si občas udělal srandu a podržel mi nohy ve vzduchu a setřepával :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.2.13 15:58

@Talunka Tak to je dobre s tim setrepavanim. :P no a ktera holka sem tam nezapomela vzit prasek? Me se tak ulevilo kdyz jsem je prestala brat uplne.Je fakt ze to by ty holky museli byt hodne poctive.Ja jen premyslela jestli opravdu antikoncepce muze po uplnem vynechani zpusobovat ze se mimisko nedari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 16:09

@Zezulína Sice jsem o tom tak do hloubky nezabívala, ale na tokový článek jsem nikde nenašla…že by to měla až tak způsobit takový problém :nevim: Slyšela jsem o jedné holce tady z okolí, že měla trombózu a přisuzovali to antikoncepci.Ale to, že ta dotyčná ještě ke všemu byla hodně silná kuřačka, to už byli všichni ticho.To píšou v každém příbalovém letáku, ne? :nevim:
HA má svá pro a proti.Furt si ale říkám, že radši nechám dceři napsat prášky, než aby mi došla z diskotéky s tím, že bude v sedumnácti matkou :lol: Nebo bude dostávat ke kapesnému krabičku kondomů! :lol: Což by asi neprošlo přes tatínka-jejich dcery přece se sexem začínají až po svatbě! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí