Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
6.2.13 16:19

@Talunka jo to jo no.me pro prasky poslat tatinek v 16 letech a to kdyz jsem zacala chodit s klukem o 8 let starsim.ale to ze uz rok pred jsem nebyla panna nikdo nevedel - prvni laska. Jisteze taky holce necham napsat HA no otazka taky co za par let vymysli noveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 16:23

@Zezulína Nejlepší HA je nesexovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 16:29

Potřebuju schválení :lol: Zítra jdu ke kadeřnici a našla jsem si takový fajný účes. Mám do toho jít? Ten přeliv je moc hezký, ale ne teda fialová ale třeba hnědá nebo klíďo i černá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.2.13 17:09

@Talunka vypadá to dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 18:06

@Talunka holky ja prochrapala dnes skoro cely den, to je hruza..ted sem setrela a nalozila cinu k veceri..jo samo, taky drzkuju, ja sem zas byk, nerikam, ze sem nevinna, ale clovek proste ceka v tuhle odbu vic pochopeni, t mne spis mrzi..jinak uces suprovej, ale byt tebou, tak do ty ofiny nedavam moc tmavou, cernou bych nedala, dej si tam neco jemnejsiho, s tou tmavou bys vypadala moc tvrde, se pak pochlub a vyfot se nam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
6.2.13 18:07

@Zezulína zajimavy,o tom pristroji slysim poprve, no ale jak rikas, buh vi, co bude za 15 let, az ty nase decka budou v puberte, to uz treba sex nebude vubec, to bude jak v Demolition man :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
6.2.13 19:32

Tak co se antikoncepce týče, pár měsíců před početím jsem měřila bazálku a dávala ji do grafu, je pravda, že to chce nejdřív vysledovat, kdy dochází k ovulaci, kdy je po ní, ale tak po 3 měsících měření bych tuhle metodu označila jako celkem spolehlivou, měření mě i bavilo, a skvěle se dalo pozorovat jak se mi cyklus krásně lepší a vrací do normálu, tak jsem rozhodnutá jít po porodu do téhle metody, s tím že když by se nááhodou zadařilo, tak se nic neděje, 2 děti bychom chtěli, to vše za předpokladu že porodím normálně, ne císařem. a pak bych šla asi do tělíska, ale to je ještě daleko, a určitě si proštuduju všechna pro a proti. @Zezulína anebo tento přístrojek by se hodil :D mám doma takový ten mikroskop na sliny, ale přijde mě že si to dělalo co chtělo, tak jsem se na to nespoléhala.
@Talunka účes je krásnej, a klidně bych do tý fialkový šla, nebála bych se jí, ale já jsem teda fialofil :mrgreen: a ten palec, no to mohla bejt chuťovka, myslím že v té situaci je stokrát lepší ten potok krve vidět, než celou věc pociťovat na vlastní kůži, auuu :,(
@Lindii já snad ani raději nechci vědět co bude za 15 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
6.2.13 20:04

Taaaak ženy ježibaba opět nezklamala. Vezli jsme práci co mám na doma k babičcce a ta to vozi dál. Máme to tak že tchyně si to vezme a da to mě. protože babička si myslí že by do toho vlezli psi atd tak mi to nechtěla dávat tak jsem to vymysleli takhle. Nooo tak ji to dovezem babča ji da penize ona si je vezme. A až jsme přijeli k nam tak hrozně spěchala domu atd. No a ja až zaklapli dveře tak jsem si uvědomila že mi ty prachy nedala!!!To je taková ludra že zž to není ani možný. Potvora!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
6.2.13 22:30

@Šalvějka Já přemýšlím o tělísku rovnou. Druhé bych si sice moc přála, ale nejdřív se musíme postarat o to, aby i to jedno mělo pevné zázemí a taky si chci trošku užít pak. Teď si budu dodělávat vysokou, tak bych pak chtěla rovnou nastoupit do nové práce (když to jenom trošku půjde) - samozřejmě až malý půjde do školky.. vydělat pár peněz a koupit vlastní bydlení.. a pak třeba druhé. Ale to uvidíme.

hele holky možná vás pobavím.. koukám si do zrcadla na zadek, jestli nemám celušku a chlap mi povídá, na co koukám, tak mu to říkám a říkám, že si tam nevidím, ať se podívá.. tak chvilku kouká, zvedne oči mých půlek a říká "a co že to ta celuška je? :D " no fakt mě to pobavilo.. a teď na večer jsem si stihla i pobrečet. Jen tak :D protože můj drahý nevypozoroval, že bych se chtěla pomazlit a šel spát.. tak mi to bylo líto.. přišla jsem si ošklivá, prašivá, tlustá :D :D :D tak přeci jen ty hormony fungují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 22:30

@Mimise Pěkně jí zavolej a zeptej se, jestli na něco nezapoměla, jen tak náhodou :lol: Určitě nebude vědět! Booože, to je mazec baba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
6.2.13 22:31

@Mimise No tak ti je snad dá příště ne??? :cert: :cert: :cert: :cert: jako snad by si je nenechala. Nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
6.2.13 22:32

@Talunka Jí můžeš říct, že až zase bude mít „cestu kolem“ tak ať ti je hodí v obálce do schránky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 22:36

@Tůmička Taky bych chtěla tělísko po porodu.Do druhého se nám nechce. Já bych chtěla začít dělat němčinu, zdokonalit se v angličtině a pokud by to šlo, tak se vrátit do hotelnictví. A se dvěma dětma, no nevím :think:

Celulitida! Tak tu mám od krku po kotníky :lol: A chlap do mě vyrypuje v jednom kuse, až mě to kolikrát taky mrzí :(

Jojo, ať žijí hormony! Ale teda, mohli by ti naši chlapi být trošku schovívavější, když jim nosíme ty prcky :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.2.13 22:39

@Tůmička Co? Mě neee. Já zatím neměla tu čest s tchýní…jen v pondělí :lol: To Mimise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.2.13 22:40

Holky tak ta Makina co každé mamině vnucovala literaturu k výchově dětí při dupání to zas vnucuje v jené debatě o vztekání, že prý v každé příručce pro matky by mělo být napsané cosi bla bla bla…ona je ubohá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí