Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkus ty znicene veci vyprat na 90 - stejne jsou uz znicene, takze se neboj, ze bys to pokazila. A k tomu pridej dve odmerky prasku oxi power z DMka na bile pradlo /takovy bily kelimek/. A pred pranim fleky pretri zlucovym mydlem, co maji taky v DM. Je to ta jejich znacka Denk Mit. Melo by to zmizet. Kazdopadne me tohle delala avivaz jednu dobu, nevim jestli Lenor nebo Silan. Nemenila jsem nic, pracku jsem vycistila jako ty octem, kdyz jsem si myslela, ze je to zanesenou prackou…Buh vi, cim to bylo. Ale fleky z vetsiny pradla jsem nakonec takto dostala.
Pořádně gumu kolem dvířek vyčistit. Nejen tu, kde krásně zajedeš hadříkem, ale i tu, která je víc přilepená k bubnu. Čistila jsem ji vatovou tyčinkou a špejlí. Docela humus tam byl.
A to jsem pračku taky sjela octem na 95 stupňů a bylo to k ničemu, pomohlo až to vyčištění gumy. Žel se tam neustále něco usazuje. ![]()
Já nemám gumu na pračce vubec, mám plnění vrchem a dělá se mi to taky.
@Danulinka16 Já si taky myslím, že tím to nebude. Mě, když to delší dobu poctivě nevyčistím, tak to sice flíčky udělá, ale po dalším praní jsou pryč.
Na tohle mi vždy pomohl ariel profesional odstraňovač skvrn. Jenže už jsem ho dlouho nikde neviděla.
Zkusila jsem koupit nějakej čistič na pračky od sava a zkusim prat bez avivaže. Jenže ted nemam světle pradlo včera sem ho prala a mam tam spoustu tmavyho a na tom mi to neděla. Pokud to bude dělat dal pračka je ještě v zaruce tak ji reklamuju