Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mamka používá už roky a je moc spokojená. Je vždy období, kdy má na péči o sebe čas a kdy ne. Je to pak znát. Pleť má krasne jemnou a sama říká, že jsou výsledky vidět, co se týče vrásek a,,pytlů" pod očima. Používá čistící séra ve dvou fázích a nakonec zazehluje kolagen. Když jsme bydlely ve společné domácnosti, tak jsem použivala i akné. Zázraky čekat nemůžete, ale určitě to efekt má, především na hloubkové čištění pleti.
@Jenny93 děkuji za zkušenosti. Já teda myslela žehličku na tělo ale ono to bude asi podobné ![]()
Taky by mi zajímali recenze na žehličku na tělo. Chtěla bych podpořit hubnutí, samozřejmě si nemyslím, že mi to zbaví špeků bez práce, spíš jsem si říkala, že bych chtěla zkusit podpořit to spalování tuků.
A co pleťové krémy a čištění? Co si o tom myslíte? Teď nám paní z této značky čistila pleť..no mám z toho rozporuplné myšlenky
a hlavně je to šíleně předražené..
Díky za každé info.
@Moonpie píše:
A co pleťové krémy a čištění? Co si o tom myslíte? Teď nám paní z této značky čistila pleť..no mám z toho rozporuplné myšlenkya hlavně je to šíleně předražené..
Díky za každé info.
Krémy se musí správně nastavit dle odborné analyzy. Stejně tak komplet řada dle diagnostiky pleti a zdrav. stavu a pak je vše dobře snášeno. Předraženo není mají výrobky patenty a to taky stoji peníze. Pracuji s kosmetikou v našel estetickém centru již 8 let a nedám na ně dopustit. Pokud cokoli rad pomohu krásný den R
Ahoj baby!
Pokud by jste měli zájem o diagnostiku pleti nebo která by se vám hodila technologie, klidně mě kontaktuje na fb: nik debaras nebo na ig: nikky. vitoslavska. Mám s firmou Nuskin spolupráci a tudiž i skvělé permanentní slevy ![]()
Sama výrobky používám a prostě super, jak se psalo již výše, na tuto firmu nedám dopustit, kdyby někdo chtěl mohu poslat výsledky před a po ![]()
Ahoj. Používám 3 týdny a bída, za mě asi vyhozené penízky. Místo nuskinu jsem mohla chodit na kosmetiku a vyšlo by mě to na peníze jak kosmetika za dva roky.. uz bych to za to nedala, myslela jsem, že budu nadšena a nejsem ://
@Amber03 A není to třeba tím, že ste používala nevhodné přípravky pro svou pleť? Pokud chtete, poslete mi soukromou zprávu s tím co jste používala děkuji ![]()
@Amber03 píše:
Ahoj. Používám 3 týdny a bída, za mě asi vyhozené penízky. Místo nuskinu jsem mohla chodit na kosmetiku a vyšlo by mě to na peníze jak kosmetika za dva roky.. uz bych to za to nedala, myslela jsem, že budu nadšena a nejsem ://
Bída? vy si myslíte že po 3 týdnech bude zázrak jako na plastické chirurgii? Tak to Vam někdo nakukal bláboly proto že, kosmetiku musíte používat minimálně 45 dnů aby vůbec Vaše pokožka dokázal s ní pracovat a pak teprve budou začínat výsledky, nikoli po pár týdnech. Hlavně nevíme co jste za produkty měla? klidně tady napište Vaše očekávání a co Vam za produkty nabídli a jaké chcete řešit na pleti priority a já se pokusím Vám poradit, ale nehaňte něco co třeba není kosmetikou ale volbou přápravků. Těším se na Vaš komentář. Hezký den Robin. ![]()
Dekuji za reakce, nevhodná kosmetika když je to přímo od té firmy? No naletela jsem, stejnosměrný proud zabalený do elegantní krabice nazvaný galvanic funguje ne tak dobře jak je tímto MLM prezentováno…
Nevěděla jsem predtim třeba to, co je Biofotonicky přístroj.. nechala jsem se změřit a to vyšlo blbě. Kdybych věděla že to měří jen 2 typy z NĚKOLIKA TISÍC typů antioxidantů v těle a že kdybych týden před měřením jedla 4 mrkve tak mám hodnotu 90k (velmi dobrou, ba nejlepší), tak tím asi ani neztracim čas ![]()
Jak se říká, dobrý výrobek nepotřebuje MLM, a to se mi teď potvrdilo. Ale každé zboží má svého kupce a i toto si určitě svoje příznivce najde. Vtipné je, že to dělají osoby co předtim jely LR, Mary Kay atd., tak jsou nyní u Nuskinu.
@Amber03 píše:
Dekuji za reakce, nevhodná kosmetika když je to přímo od té firmy? No naletela jsem, stejnosměrný proud zabalený do elegantní krabice nazvaný galvanic funguje ne tak dobře jak je tímto MLM prezentováno…
Nevěděla jsem predtim třeba to, co je Biofotonicky přístroj.. nechala jsem se změřit a to vyšlo blbě. Kdybych věděla že to měří jen 2 typy z NĚKOLIKA TISÍC typů antioxidantů v těle a že kdybych týden před měřením jedla 4 mrkve tak mám hodnotu 90k (velmi dobrou, ba nejlepší), tak tím asi ani neztracim čas
Jak se říká, dobrý výrobek nepotřebuje MLM, a to se mi teď potvrdilo. Ale každé zboží má svého kupce a i toto si určitě svoje příznivce najde. Vtipné je, že to dělají osoby co předtim jely LR, Mary Kay atd., tak jsou nyní u Nuskinu.
Nevhodnou jsem měl na mysli k Vašemu stavu pleti to jste mne nepochopila vubec… to se Vám pak těže radí
Prodejkyně absolutně neví o čem mluví, jen navoněná bída. Obdobné produkty koupíte za čtvrtinovou cenu se stejným efektem. Dobré produkty nepotřebují žádné influencerky, žádné podomní prodejce atd. Kamarádky tuhle značku zkoušely a nemělo to žádný efekt. Já jsem si koupila rtěnku za 500 a tragédie, i ta nejlevnější z drogerky má lepší výdrž.
@iamwendy píše:
Prodejkyně absolutně neví o čem mluví, jen navoněná bída. Obdobné produkty koupíte za čtvrtinovou cenu se stejným efektem. Dobré produkty nepotřebují žádné influencerky, žádné podomní prodejce atd. Kamarádky tuhle značku zkoušely a nemělo to žádný efekt. Já jsem si koupila rtěnku za 500 a tragédie, i ta nejlevnější z drogerky má lepší výdrž.
Rtěnky nejsou odolné, pokud Vám někdo řekl že ano tak jen za podmínky že na to dáte fixátor ale jinak ne to Vám asi prodejce neřekl. Výsledky NuSkin má pokud se 100 dobře nastaví péče po analýze pleti ale jen tak od stolu u kafe to opravdu nebude mít význam. Jinak Vám budu oponovat protže v drogerii opravdu nekoupíte stejné produkty které má NuSkin patentovány. Záleží co kdo od této značky očekává ale žádná kosmetika není spásná a zázračná a pokud to někdo takto pojme pak je zklamán. NuSkin dělám 15 let v našem estetickém centru a nezažil jsem že by něco nefungovalo, ale berte to jako mou vlastní zkušenost a zkušenost mých klientů, Nikdy bych nedoporučil nikomu nic z drogerky pokud má vážně zájem se o pleť starat, protože koncentrace aktivních látek v drogerkových přípravcích je téměř nulový dle EU směrnice tak že tak, príma den. R ![]()
Ahoj vespolek,
mám nově galvanickou žehličku Nu skin. Co mám cítit při používání? Není totiž cítit vůbec nic, jen to pípá a občas skoro bolestívě bodne, jakoby jehličky. Děkuji
Krásný den ženy, máte zkušenosti někdo s nu skin galvanic body? Jaké máte po používání výsledky?