Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
9.3.12 20:04

ale je to o dost tvrdsi nez to co je uvnitr ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.3.12 09:09

No jsem zvědavá na fotečky s přezkou a když bude potřeba, vyrobím si ho sama :-) Ale jak říkám, zatím ta potřeba není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
10.3.12 18:11

tak jsem se dnes byla mrknout v obchodě na ten starší model nunny (nový ještě nemají). Krásně se s ním jede, je fakt lehoučký ale… přijde mi spíše pro menší děti, toho místa tam moc není. Prodavačka mě i lehce odrazovala co se týče spaní v tomto kočárku, ty záda když se povolí tak prý jsou jen na zipy, že to pro děti není dobré. Ach jo, a to jsem byla přesvědčená že jsem konečně vybrala golfky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
10.3.12 18:16

Já tedy nevím, co je špatného na tom, že jsou záda jen na zipy, jdou do plného lehu a co je drží je z pohledu dítka srdečně šuma fuk.
Tak extra místa tam není, ale zas mi přijde, že starší dítě v nich „nebydlí“, na druhou stranu většina golfek mi nepřijde výrazně širší, akorát tedy zádová opěrka by vyšší být mohla, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.3.12 18:27
Aishenka píše:
tak jsem se dnes byla mrknout v obchodě na ten starší model nunny (nový ještě nemají). Krásně se s ním jede, je fakt lehoučký ale… přijde mi spíše pro menší děti, toho místa tam moc není. Prodavačka mě i lehce odrazovala co se týče spaní v tomto kočárku, ty záda když se povolí tak prý jsou jen na zipy, že to pro děti není dobré. Ach jo, a to jsem byla přesvědčená že jsem konečně vybrala golfky …

nebudu se Nuny nějak zastávat, ale na kvalitu spánku nemá rozhodně vliv uchycení, resp. povolení zipů, důležité je, že jsou vyztužené záda - ne jen látka jako u těch nejlevnějších golfáčků (tesco apod). Spíš bych řešila, jestli bude pro tvé dítě pohodlné mít nožičky při spánku dolů z kočárku (teď ještě je skrčí, ale do budoucna ne, třeba za 3/4 roku). Další věc je ta, že nikdo nedokáže říct, jak to bude mít jeho dítě za půl roku se spánkem. Dcera spala perfektně, do roka i dvakrát denně, po roce se to přehouplo a teď když jí ukecám na spánek po obědě tak jsem moc šťastná :roll: :lol: Když jsme někde na cestách, rozepínám jen ten první zip, mě přijde děsně nepřirozené, aby měla nohy dolů, já bych tak neusnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
10.3.12 18:28

Holky, konečně vkládám.. Moc se omlouvám, ale ten starý foták prostě nefotí, takže jsem fotila mobilem.. Pokud chcete nějaký detail, není problém, ale zase až zítra, protože kočárek máme ve sklepě a tam já večer nevkročím :mrgreen:

První fotka je s nánožníkem, dávám ten límec pod hrazdičku takže hezky drží. A Pák už jsem fotila tu hrazdičku. Ty poslední fotky jsou s tou taškou z DM a s tím pultíkem, jak jsem psala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.3.12 18:59

Co se týká těch zipů, tak taky nechápu, co tím měla prodavačka na myslí, že to není pro dítě dobré. Dítě se zipy do kontaktu nijak nepřijde, jak již bylo napsané, tak zádíčka jsou vyztužená, takže nevidím problém. Malá mi v kočárku již několikrát usnula a to nijak spavé dítě není, že by usnula kdekoliv. Za mě teda no problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.3.12 19:05

Jusinko, díky za fotečky :-) Malej je frajer :-) Madlo je vyřešené pěkně. Až to budu potřebovat, tak se pokusím o totéž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
10.3.12 19:33

Prodavačka říkala,že dyž je to na ti zipy nejsou prý na spaní záda stabilní…
Já bych koupila kdyžtak novou nunnukde jsou nožičky už polohovací. Mám právě velké dítě, na 8mi měsících má75cm a 10,5kg (možná už 11 kg :-D). Já ještě počkám až budou v obchodě, vezmu malou a zkusím jí tam dát abych viděla kolik bude mít místa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.3.12 19:52

Holky,moc děkuju za odpovědi, omrknu ještě Nunu naživo, ale na 99% mám vybráno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
10.3.12 19:57

fotky jsou bezvadny :palec:
zitra nebo az bude cas dam fotky myho madla s faborkama :-) a pak az mi prijde vlozka s vysitym jmenem na tu uz se fakt tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HCOBafik
10.3.12 22:11

Ráda bych se přidala do diskuze, Nuna se mi hodně líbí, chci ji teda ještě okouknout v nějakém obchodě a vyzkoušet. Chtěla jsem se jen zeptat všude čtu, že je dobrá na krátké vzdálenosti, do obchodů a podobně. Bydlím v malé vesničce a když chci jet do města musím jít třeba tři kilometry do další vesnice, ale je tu nová asfaltka, bez děr, nuna by to měla v pohodě zvládnout ne? a taky jaké je s ní nastupovat a vystupovat z autobusu máte zkušenosti? Zvládne to jeden člověk i s dítětem v kočárku, nebo budu muset pokaždé někoho prosit o pomoc? Předem děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
1950
10.3.12 23:01

na ovládání je super, jezdím s ní v každý den 10km (v létě, teď tak půlku) po lesoparku, kočičích hlavách, vytlučenejch asfaltkách a už rok drží úplně v pohodě. S tím busem, někomu přijde těch 7 kilo dost na golfky, měl teda ne, jako sporťák mám Mutsy a i s dítětem mi váží 30kg :mrgreen: takže Nunu vezmu za rám a téměř do autobusu vyskočím ;) :mavam:

edit: teď mě napadá, asi nejde o zip, při tom ležení, ale že není v kovové konstrukci to polohování, ale když si to tak přebereš tak to má snad většina golfek - Zapp, Calisto, Verve atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
10.3.12 23:13

Do autobusu naprosto super, v pohodě se zvedne v jednom… i když já tedy od doby co jsem to přestavěla na sporťák zvednu i GT3 - akorát ty lidi nechápou, že potřebuju celou šířku dveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
10.3.12 23:20

Nunu nosím do schodů i s 9 kg dcerkou a v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie