O jak moc se Vám opozdila MS stresem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ze stresu mi jedna MS vynechala úplně a dostala ji až další měsíc jak by normálně přišla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahojte, menstruaci mívám v rozmezí mezi 28 - 35 dní. Minulý měsíc jsem ji dostala 36. den cyklu a následně po menstruaci následovalo neskutečné stresové období, kdy jsem musela brát i jednorázově neurol a trpěla jsem na hrozné úzkosti a nespavost a musela jsem odejít z brigády. Do toho se mi teď přidávají zkoušky. Teď jsem 41. den cyklu, ale přemýšlím nad tím, jestli se mi třeba nemohla opozdit ovulace, protože jsem minulý týden měla bolesti v podbřišku a od té doby mi pomalu nastupují PMS - bolest prsou, náladovost a vždy jak to před mám. Jsem už stresem bez sebe a pořád jenom čekám až to přijde. Test si udělám, ale chtěla bych uklidnění, jestli je možné, aby nervy udělaly s tělem takovou paseku. Děkuji za každou odpověď.
Tak ale při takhle nepravidelných cyklech to asi může být. Já mám
28-29, a výkyvy jsou při nemoci +-2 dny (po COVID očkování dokonce 4 dny
a to už jsem se hodně lekla, že menopauza je tady ), stres moc nemám, tak to nemůžu úplně
posoudit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kdyz dceru pred myma ocima srazilo auto (sly jsme na zelenou a rozhledly jsme se, ale to hovado jelo strasne rychle, je to na delsi povidani), byla v umelem spanku, nekolik zlomenin a dalsi zraneni, tak jsem 4 dny nejedla, naspala jsem dohromady 6 hodin. Dalsi dny se to zlepsovalo, ale do normalu to melo hodne daleko. Ale na cyklus to nemelo zadny vliv.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Po úmrtí blizkeho cloveka v rodine se mi ms opozdila asi o tyden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tomie píše:
Tak ale při takhle nepravidelných cyklech to asi může být. Já mám 28-29, a výkyvy jsou při nemoci +-2 dny (po COVID očkování dokonce 4 dny a to už jsem se hodně lekla, že menopauza je tady), stres moc nemám, tak to nemůžu úplně posoudit.
To máš dobrý, já po covid očkování zpoždění dva měsíce
Jinak zakladatelko, já měla celý život cykly pravidelné, ale stejně to
výjimečně ulítlo. S doktorem jsem vždycky řešila až po
několikatýdenním zpoždění, a i tak mi říkal, že tohle není po stresu
nic výjimečného (já teda žádný neměla, u mě zpoždění jen tak, ale
dr. to viděl jako první požnou příčinu, a to i ty týdny).
Test si udělej a držím palce u zkoušek!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já byla teďka v šílenym stresu a sra*kách. Po skoro třech měsících
jsem šla na gyne pro vyvolávačku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Minulý měsíc mi vynechala MS úplně, i když ji mám díky antikoncepci pravidelnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Právě je to cca rok a dva měsíce 😃 gynda to neřeší, já jsem ráda že ji nemám a psychiatrička mi do zprávy začala psát i anorexii, což je vtipné když jsem se po psychofarmakách vyžrala na osmdesát kilo.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nedostavení ms, negativní test
- Ovulace 5 dní po ms
- Co pomáhalo Vám na nízký tlak a slabosti v těhotenství?
- Co Vám opravdu zabralo na úzkost? Mimo léků na předpis.
- Skoro 15 měsíců a nic moc neumí :(
- Parfém nebo voňavka ,která vám fakt nevoní
- Nanuky - co vám chutná?
- Sexem proti stresu
Ahojte, menstruaci mívám v rozmezí mezi 28 - 35 dní. Minulý měsíc jsem ji dostala 36. den cyklu a následně po menstruaci následovalo neskutečné stresové období, kdy jsem musela brát i jednorázově neurol a trpěla jsem na hrozné úzkosti a nespavost a musela jsem odejít z brigády. Do toho se mi teď přidávají zkoušky. Teď jsem 41. den cyklu, ale přemýšlím nad tím, jestli se mi třeba nemohla opozdit ovulace, protože jsem minulý týden měla bolesti v podbřišku a od té doby mi pomalu nastupují PMS - bolest prsou, náladovost a vždy jak to před mám. Jsem už stresem bez sebe a pořád jenom čekám až to přijde. Test si udělám, ale chtěla bych uklidnění, jestli je možné, aby nervy udělaly s tělem takovou paseku. Děkuji za každou odpověď.