Je tu někdo, kdo dělá obchodního zástupce ve stavebnictví?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Obchodní zástupce - stavebnictví
Ahoj, je tu někdo, kdo dělá obchodního zástupce ve stavebnictví?
Pracuji už 12 let jako OSVČ jako daňový poradce. Ale potřebuju ven mezi
lidi a komunikovat. Kancelář mě už dusí. Stavebnictví a jiné technické
obory jsou mi blízké a naskytla se nabídka obchoďáka pro stavebniny. Nikdy
jsem tuhle práci nedělala, ani nemám nikoho z přátel v tomto oboru.
Zajímá mě, jak je to časově náročné a celkově nějaké plusy a
mínusy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Ahoj, já jsem nedělala přímo OZ pro stavebniny, ale pro výrobce střešních oken a mým úkolem bylo spolupracovat práce s OZ z různých stavebnin. Co vím, tak hodně záleží, pro jakou konkrétní firmu bys pracovala, jsou v tom opravdu velké rozdíly. Od toho se odvíjí jak tvoje pracovní náplň, tak pracovní podmínky. Z mé zkušenosti je to tak 60/40 ježdění po zákazníkách a sezení v kanceláři ( tvoření nabídek, různá školení apod.). Z mého pohledu je to práce na delší dobu, než si vybuduješ bližší vztah s odběrateli, což je v konečném důsledku nejdůležitější. Stavebniny se předhánějí v rozdílu pár korun a je to hodně konkurenční prostředí. Já jsem tu práci, co jsem dělala měla docela ráda, ale podotýkám, že jakožto ženská v převážně mužském prostředí to nebuď mít lehké si vybudovat respekt. 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@VeroF píše:
Ahoj, já jsem nedělala přímo OZ pro stavebniny, ale pro výrobce střešních oken a mým úkolem bylo spolupracovat práce s OZ z různých stavebnin. Co vím, tak hodně záleží, pro jakou konkrétní firmu bys pracovala, jsou v tom opravdu velké rozdíly. Od toho se odvíjí jak tvoje pracovní náplň, tak pracovní podmínky. Z mé zkušenosti je to tak 60/40 ježdění po zákazníkách a sezení v kanceláři ( tvoření nabídek, různá školení apod.). Z mého pohledu je to práce na delší dobu, než si vybuduješ bližší vztah s odběrateli, což je v konečném důsledku nejdůležitější. Stavebniny se předhánějí v rozdílu pár korun a je to hodně konkurenční prostředí. Já jsem tu práci, co jsem dělala měla docela ráda, ale podotýkám, že jakožto ženská v převážně mužském prostředí to nebuď mít lehké si vybudovat respekt. 😊
S těmi chlapy je mi to jasné Zabývám se mmj auty a je pravda, že se často
setkávám s takovým tím přístupem - zeptám se po telefonu, jaké má auto
a pán tvorstva mi odpoví..velký
Ale potřebuji komunikovat a ideálně
v technickém prostředí. ideálně bych chtěla dělat v oblasti
nákladních, nebo i osobních aut, ale tam jdem jště nikdy skrze to, že
jsem žena, bohužel neprorazila. Dveře se hned zavřely. Ještě mě zajímá
časově, mám 3 leté dítko..dá se?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Co vám dělá radost na RD v této covid době?
- Dopegyt a clexane 0.6 v těhotenství . Mate někdo zkušenost ??
- Byl jste někdo na Covid očkování v zahraničí
- Vyzná se někdo v imunologických výsledcích prosím?
- Mamka je alkoholička.. co mám dělat ?
- Nakupuje někdo oblečení a doplňky ze zahraničí?
- Máte někdo korunky na předních zkažených zubech?