Oblékání miminek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
11.9.13 21:27

@Kelsey
Rymu?
No moj ma teraz rymu.
Okno uz mu na noc zatvaram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
11.9.13 23:32

@miisenka moje mala spi v overalku s nozickama, takovy ten cely. a prikryta perinkou. v loznici je doporuceno nechavat chladnejsi vzduch, protoze to snizuje riziko SIDS, tolik bych broucka nebalila. pod sebou ma beranci kuzi. jestli mas strach o detatko, ze spatne termoreguluje, kup ji take. takova kuze ma samocistici schopnost, neusazuji se v ni bakterie, v lete chladi a v zime hreje. nemluve o tom, ze miminku je na ni krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
11.9.13 23:34

@Kelsey a to je jako cely bez rukavu? to ma tedy studeny odchov :nevim: to mi prijde malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
11.9.13 23:54

@Térouš
To jo..pise sa ze ma byt okolo 18st, ale mne to pride chladne..aby mo nenastydnul.. :nevim:..kde kupim tu podlozku? nejaky odkaz?..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
12.9.13 00:08

@miisenka 18 st. je dost malo. ja znam doporuceni pouze na 20-22st.
http://www.bio.cz/…cm-popolini/
ve Svycarech na tom lezi vetsina miminek. ja ji mam odtamtud. mam znacku Popolini a myslim, ze tu nejvetsi velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
12.9.13 00:11

@miisenka jinak ja bych ani tak neresila nastydnuti, ale resila bych to, ze pokud dite nechavas chladnout, spotrebovava stale velmi velke mnozstvi energie, ktere potrebuje pro svuj vyvin. Telo, aby se zahralo, spotrebovava energii a ta se musi logicky ubrat jinde. tim se dite vycerpava a vlastne neodpociva an ve spanku to jeho male telicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.9.13 03:23

@Térouš
Dakujem..podlozka objednana..:-)..ja to citala v nejakej knizke, neviem uz v akej.. :nevim:..mne to tiez pride malo, a ked pridem k nemu do pokojiku, tak mi tu je chladno..maly teda je teplucky-ruky, nohy hlavicka i za krkom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.9.13 08:04
@Térouš píše:
@Kelsey a to je jako cely bez rukavu? to ma tedy studeny odchov :nevim: to mi prijde malo

overal má přece dlouhý rukáv :lol: a pací pytel máme něco takového http://www.popron.cz/…el/s-620169/?…
ono to stačí my máme v ložnici kolem 22° v podkroví a to je dost teplo až se hodně ochladí, tak máme ještě teplý zimní spací pytel, ten je taky bez rukávů, ale tak rukávy na pytli nepotřebuje, jdyž má na overalu
On je malý teplomilný, protože půlku léta spal jen v plence, jak byly ty horka a my měli v podkroví saunu, když jsem ho oblékla, tak byl durch propocený a to není dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.9.13 08:58

@Térouš
A tj podlozku mu mam dat potom do pytliku, alebo pod pytlik? :-)

@Kelsey
Ja mam spaci pytel tento:http://www.malvik.cz/…-Bag-Newborn
A v nom ma overalek s dlhym rukavom a v pokojicku mame 23st..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.9.13 09:16

Ahoj holky,
jak staré děti dáváte do těch spacích pytlů? může se o mimča, nebo je to spíš pro větší děti? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.9.13 09:51

@Oggy84
Ja mam v tom pytliku maleho od 3tyzdnov..nechcel byt v zavinovacke..ten pytlik co je v odkaze tsk je pre novorodencov-ocenila som tie dlhe rukavy, ktore sa daju odopnut a takisto sa daju,,zaslepit" aby sa nimi nedoskrabalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.9.13 13:35

@miisenka
děkuji za odpověď ;-)
já právě myslela, že je to spíše pro větší, kteří se odkopávají a nejsou pak přikryté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.9.13 14:11

@Oggy84
no ja som ho kupila po tom, co som maleho nasla pod dekou… :zed: :zed:
v zavinovacke nechcel byt a cestoval mi v postielke hned od narodenia..mam sice monitor, ale predsa dychat vydychany vzduch z deky nemusi..takto ho dam do pytle a on si cestuje i s pytlom..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.9.13 14:38

@miisenka
:palec: tak já uvidim a má pak cenu pořizovat kalsickou deku s polštářkem? poštářek mimča nepotřebují a jak koukám tak i deku :-D
mám doma troje povlečení od kamarádky, tak abych teda vůbec užila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.9.13 14:47
@miisenka píše:
@Térouš
A tj podlozku mu mam dat potom do pytliku, alebo pod pytlik? :-)@Kelsey
Ja mam spaci pytel tento:http://www.malvik.cz/…-Bag-Newborn
A v nom ma overalek s dlhym rukavom a v pokojicku mame 23st..

já bych řekla, že to jak oblíkáš stačí, víc už byh nepřikrývala teď až pak až se ochladí, ale to se zas bude topit, nevidím v tom nabalování, přehřívání dětí nic přínosného, já jsem nejstarší furt nabalovala, když byla miminko a nemá žádnou imunitu je furt nemocná :zed: prostřední a benjamínka oblíkám, tak aby jim nebyla zima, ale nepřeháním to z nabalováním (mají stejnou vrstvu oblečení nebo o tenkou vrstvu víc, jak já) a jsou oba ok, i když je nejstarší nemocná, tak dva malí to nechytí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí