Obvod zadku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.11.18 18:15

@Tarjei moc hezky napsáno :)

• Citovat
  • Upravit
2069
11.11.18 18:16
@Anonymní píše:
@Tarjei Neřešila a nevšímala jsem si ničeho, dokud na mě okolí nezačalo mít narážky. Začala jsem mít pochybnosti. No a když mi to několikrát denně opakuje i máma, tak už jsem fakt někdy nešťastná, přitom když se dívám do zrcadla, tak si říkám, co s tím všichni mají. :think: Mámě na to odpovídám: „Tak asi to po někom mám ne?“ :nevim:

Hele, já mám zadek na cm stejně. Ale mám hodně v pase. Co bych dala za 66-76 cm. Já vypadám mam obdélník. :roll:
Máš podle mir postavu ala presypaci hodiny (Já tak mozna skříňové :mrgreen: ), což ke ideální.
Jestli cvicis, jsi možná v bocích úzká a půlky máš pekne vyboulene. Někdo má širší boky a placatý zadek. Takze opět dobrá varianta.
Můj zadek vypadá ještě větší proto, že mám takové zakriveni páteře (nebo spatne drzeni těla)a tím je ten zadek ještě víc vystrceny.
Tak jako tak, ikdyz vím, že není drobný, tak jsem ráda, že nemám placaka a že tenhle vybouleny vypadá docela solidně v uplych gatich.
U tebe je navíc ten úzký pas. :palec:
Byla bych na tvém miste rada za to, co mam.
A možná tím, že cvicis a máš ho pevný, kulatý, tak si toho lidi více všímají a závidí, tak na to poukazujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 18:32

@zrnko Ano, přesně tak jak píšeš-přesýpací hodiny ;) no a ono v těch úzkých riflích vypadá fakt tak, že mám větší zadek, a tak poslední dobou nosím sukně a připadám si líp, i když jak jsem psala, asi je to v lidech a mé hlavě, než o zadku :think: :)

• Citovat
  • Upravit
701
11.11.18 19:46

Myslím, že je spousta "dolňáků, který by řekli ženská bez pr.ele je jako týden bez neděle. Tvoje parametry mi přijdou naprosto ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
11.11.18 20:00
@Anonymní píše:
@zrnko Ano, přesně tak jak píšeš-přesýpací hodiny ;) no a ono v těch úzkých riflích vypadá fakt tak, že mám větší zadek, a tak poslední dobou nosím sukně a připadám si líp, i když jak jsem psala, asi je to v lidech a mé hlavě, než o zadku :think: :)

Málokdo má pevný zadek. Tak proč to skrývat. Určitě jsi mladá, můžeš si to dovolit. Já upnute nosím, sice s delsi halenkou, ale půlka zadku stejně jde vidět. Mít ho navíc pevny a stihly pas, tak nosim i veci do pasu.
Až budeš stará, tak si budeš říkat, jaká skoda, ze ses schovavala v sukni (teda pokud nenosis upnutou). Ja si taky rikam, proc ja blbka nechodila pekne oblikana, kdyz jsem byla mlada a stihla. :) Protože jsem si neverila :roll: :zed: Teď bych tak ráda chodila, ale už si to nemůžu dovolit. Když bude mít někdo kecy, tak ho odpalkuj, že trénujes na mis bumbum nebo jak se ta soutěž o perdel roku jmenuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
11.11.18 20:05

@zrnko máš pravdu :potlesk: a to s tím miss bumbum, to je dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 20:40

Heled, ja si o sobe myslim, ze mam fakt krasnou postavu, beham (hodne), posiluju, protahuju a moje miry jsou 92, 66, 94. Merim 171 a vazim 64 (svaly). Tak nevim, co resis. Kolik bys chtela pres boky mit? Snad je teda mira “pres zadek”, to co myslim ja, tzn. boky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.18 21:12
@Anonymní píše:
Heled, ja si o sobe myslim, ze mam fakt krasnou postavu, beham (hodne), posiluju, protahuju a moje miry jsou 92, 66, 94. Merim 171 a vazim 64 (svaly). Tak nevim, co resis. Kolik bys chtela pres boky mit? Snad je teda mira “pres zadek”, to co myslim ja, tzn. boky.

Je to hlavně o tom, co mi řeklo okolí, já sama si nepřipadám tak hrozně :zed:

• Citovat
  • Upravit
1222
11.11.18 22:03

Tak to já se se svými 104 cm asi půjdu zahrabat :roll: V životě jsem na svůj zadek neslyšela žádnou narážku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.11.18 22:05
@Anonymní píše:
Prosím o anonym, jde o můj zadek :roll:
Prosim vás, myslíte si, že obvod kolem zadku 96 cm je moc? Hodně lidí do mě ryje kvůli velkému zadku. Obvod prsou je 86 cm a kolem pasu 66. Výška 160 cm, váha 53 kilo. Díky :(

Chceš si to se mou vyměnit? Mám určitě přes 110 :mrgreen: a jsem v pohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
12.11.18 09:28

Ja mam pres boky mnohem vic- 106 cm a bez poznamek cely zivot, prave naopak… Chlapum se to vzdycky libilo :palec: Fakt se netrap svym minizadkem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová