OČR na dítě
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Celkem napjate cekam, co se stane, az statni oslicku otres se zdechne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Svistice píše:
Celkem napjate cekam, co se stane, az statni oslicku otres se zdechne.
No, chtělo by to zefektivit veřejný finanční systém, ale dokud budou lidi volit idioty, tak k tomu nikdy nedojde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Zumpa píše:
No, chtělo by to zefektivit veřejný finanční systém, ale dokud budou lidi volit idioty, tak k tomu nikdy nedojde.
Fakt by mě zajímalo, jak by jste ho zefektivnil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Zumpa píše:
viz tady:
https://www.novinky.cz/…ach-40353811
dost dobre nechapu, proc musi chlap smrdet doma na OCR, kdyz je doma zenska s detma, jako kdyby bylo OCR placene 100% tak se tomu vychcanstvi nedivim, ale kolik je to ted? 60%? 80%?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hanka1 píše:
viz tady:
https://www.novinky.cz/…ach-40353811dost dobre nechapu, proc musi chlap smrdet doma na OCR, kdyz je doma zenska s detma, jako kdyby bylo OCR placene 100% tak se tomu vychcanstvi nedivim, ale kolik je to ted? 60%? 80%?
Tak buď se chlapovi nechce makat nebo je naopak neschopná ženská a nezvládne doma mít dvě děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Nicole 1234 píše:
Tak buď se chlapovi nechce makat nebo je naopak neschopná ženská a nezvládne doma mít dvě děti.
tak to si mela poridit deti s desetiletym rozestupem. Chtela bych videt reakci toho zamestnavatele, kdyz vi, ze zena je na rodicaku a chlap nese OCR a argumentuje, ze se musi postarat o predskolni dite…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hanka1 také to nechápu a měli by to lidi vidět i z druhé strany. Mám doma dvě děti 11 a 14 let. V práci každý druhý OCR ač kolikrát zbytečně a další v karanténě. Dnes jsem přišla totálně vyřízená po x dlouhých 12 hodinových směnách. Zítra uklidím, vyperu, uvařím, doděláme školní věci a od neděle mě čeká zase 5× 12 hodinových směn a to jen protože je plno lidí doma zbytečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ty to doma nezvládáš, že potřebuješ, aby šel manžel na OČR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jsem ráda, že nejsem sama kdo si o nutnosti čerpat OČR v mnoha
případech myslí svoje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@martina1988 ale di
ty. Však si tu postel z peněz těma zlatýma vidlema zase prerovnas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dvoulete dite malo spi
- Ona chce dítě, on nechce
- Zlé dítě
- Helicobacter nákaza a přenos na dítě
- Už vám přišlo OČR za březen
- Roční dítě neslyší když na ni volám a nedivá se mi do oči
- Druhé dítě brzy po prvním? V téhle době?
Máme dvě děti. 4 roky a 1 rok. Já jsem na rodičáku s tim mladším. Může manžel pobírat očr na starsího kvuli zavřené školce?