OCR na mě, po porodu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
OCR na mě, po porodu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by si mohla moje matka vzít OCR na me, po porodu. Vsude se pise jen o ocr na dite, ale na to by matka nemela nárok, protože s nami nebydli ve stejné domácnosti. Takže můj dotaz je, může a za jakých podmínek si vzít moje matka ocr, aby se starala o syna, kdyz budu mit po porodu? Planuji porod ambulantně, pokudbude možné. Děkuji předem za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Lze, ale bez penez. Jenom jako omluvenka do prace. Ted jsme to resili v rodine.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nelze, buď ať se stará zdarma, nebo se budeš muset postarat sama, když chceš ambulantní porod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Umpala píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by si mohla moje matka vzít OCR na me, po porodu. Vsude se pise jen o ocr na dite, ale na to by matka nemela nárok, protože s nami nebydli ve stejné domácnosti. Takže můj dotaz je, může a za jakých podmínek si vzít moje matka ocr, aby se starala o syna, kdyz budu mit po porodu? Planuji porod ambulantně, pokudbude možné. Děkuji předem za odpovědi.
O dite se prece postara jeho otec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cecetka píše:
O dite se prece postara jeho otec.
a může si na to vzít ten týden pro otce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nelze to tak, co otec dítěte? Když chceš rodit takto, tak to budeš muset asi zmáknout 🤷🏻♀️ Já ti nevím, ale po obou SC sem se o děti normálně starala, aj o sebe. Jen na noc si je brávaly sestřičky. Samozřejmě by to napsat šlo, že by měla omluvu do práce, ale neplacenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Partnerova dcera mě nechce přijmout
- Pánevní dno po porodech
- Myslíte že to na mě už jde ?
- Přítel mě ignoruje? Co mám dělat?
- Vánoční dáreček 2021- porod prosinec
- Nevím co dělat, asi mě nevezmou na střední
- Jsem žrout, nic mě jen tak nenasytí...
- Včera jsem nechtěně spolkla půl párátka a dnes mě píchá v břichu