Od kdy klasické pantofle?

1987
12.5.14 10:28

Od kdy klasické pantofle?

Zdravím,

Od kdy dáváte dětem klasické pantofle? Myslím ty, které nemají pásku přes patičku a má jen pásky přes nárt. Můžu je dát dceři 6 let, velikost 28-29?

Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
12.5.14 10:31

Asi podle toho, jak se celkově chová, jak moc běhá, kdyžmá domácí obuv. Klidnémudítěti bch dala, třeštiprdlu ne, bych se bála, že se vtom přizabije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.5.14 10:34

@Bunnies kluk je nosí cca od 3 let, ale mám klidný dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
12.5.14 10:47

Jo, podle povahy. Já mám lufťáky a těm nedám nazouváky snad ani v 10 letech :-). Od té doby, co se postavili, jen běhají. Chodit neumí ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
12.5.14 11:02

Zalezi kam, na jak dlouho, na temperamentu. Holky maji cca od 2 let ale nosi je jen do kotelny/garaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.5.14 11:08

Syn ač většinou módě nepodléhá klasické bačkory rezolutně odmítl ve druhé třídě, čili u něj téměř v osmi letech. Oni se taky bačkory ve velikosti 37 špatně shání…, dcera má takové barevné jarmilky s ortopedickou vložkou, klasické bačkory ve škole taky odmítla je jí 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.5.14 11:08

Majda nosí od tří let asi, ale jen na zahradu k bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.5.14 11:09

@Mysanda Mrkni na Befado boty, jsou jako přezůvky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
12.5.14 11:11

Holka je klidnější povahy. Z ortopedického hlediska musí mít dítě do kdy kotníčkovou obuv? Syn 3 roky běhá spíš venku a taky přemýšlím mu dát pantofle. Vím, že ve školce nesmí mít takovou obuv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.5.14 11:13

@Bunnies U zdravého dítěte cca do tří let. Nemusí být ovšem kotníčková ale s pevnou patou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
12.5.14 11:26

U nás je nechtějí ve školce ani v 1. třídě ZŠ. Mám dračice co neposedí a nohy se jim v uzavřených papučích potí a sedmiletá je dokonce poděs…ve škole nosí BIRKI s plnou špičkou, doma obvykle nic, na zahradu plasťáky, ve školce měly kožené sandály s pevnou patou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.5.14 13:49

Vzhledem k tomu, jakého mám pošuka, je nedostane dřív jak na druhem stupni ZŠ. Ale když se v nich tvoje dcerka neprerazi, tak proč ne. Problém v tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
12.5.14 13:55

To jsem ted taky řešila, dcera je v první třídě a má boty velikosti 36 - klasické korkáče se s páskou vzadu v téhle velikosti už nedělají, anebo když jo, tak jsou to ty hnusné bílé zdravotnické :-( měla jsem objednané ve zdravotní obuvi nějaké spešl (za spešl prachy na to, že z nich holka za pár pěsíců vyroste :roll: ), ale nebyli je schopni za měsíc a půl dodat, tak jsem se naštvala, protože dcerka chodila po škole tu dobu v „kroksech“, což ničilo mé ortopedické cítění :-D a koupila jí klasické korkáče bez pásku vzadu. Nikdo nic nenamítá, ona je klidná, běhá jen v tělocviku, tak můžu doufat, že se v nich nezabije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.5.14 15:34

@Pipet Jo něco takového má dcera ve škole teď, jen jsem jí do toho dala tu vložku. Stejně bude za chvilku kručet po pantoflích, jako synátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková