Od kdy miminko spí celou noc?

22
16.2.23 09:13

Od kdy miminko spí celou noc?

Ahoj, mám dotaz od kdy vaše miminko spalo celou noc?
Máme 10 Měsíčního chlapečka a ten se budí 8× za noc někdy víc zatím asi jen 1× se stalo ze se vzbudil tak 1 za noc.
5× v noci mu dělám čerstvé mléko, i když je po večeři když kde spát. Zuby už má některé venku.
Děkuji za informace :roll:
Přes den spí někdy 2× někdy 3× ale po 10-20minutach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5705
16.2.23 09:16

Podle mých dlouholetých zkušeností (3 děti), nespí miminko celou noc nikdy. :lol: Nejstarší kolem tří let začal spávat trochu slušně, ale prostřední se budil dvakrát za noc do pěti let. Nejmladší je rok a třičtvrtě a celou noc nespala ani jednou. Budí se momentálně tak 6× za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.2.23 09:19

U nás od 6 týdnů. Každý člověk spí přece jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.2.23 09:20

@Vanessa005 Každé dítě úplně, ale úplně jinak. Budeš si muset počkat, jaký režim si vybere to tvoje.
Jestli to chceš vědět, tak jedno moje dítě spalo celou noc od 7 měsíců, druhé od 5let. Pochybuju, že ti ta informace bude k něčemu dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.2.23 09:23

Je to dost individuální. U mě nejstarší dcera spala celou noc brzy (v několika měsících, už si to moc nepamatuji), pak se to zhoršilo ve školce, když trpěla na zlé sny. Nejmladší je 2,5 a tam to byl mazec. Teprve poslední dobou se to zlepšuje, občas i opavdu celou noc spí :-), předtím se pravidelně několikrát budila a potřebovala uklidnit, napít, znova uspat ap..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
16.2.23 09:25

Asi tak od 4 měsíců. Od cca 6. měsíců se obvykle budí z jiných důvodů než je hlad. Proč mu proboha v 10 měsících děláš 5 krát za noc mlíko??? Já bych taky nespala, kdyby do mě neustále někdo fedroval mlíko hlava nehlava.

• Citovat
  • Upravit
758
16.2.23 09:25

Každé dítě je jiné, na to nejde odpovedet. Naše spi tak trochu driv nez od pul roku, i dneska tak 12-14 h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35828
16.2.23 09:26

První někdy kolem 10 měsíců, druhý tak po roce a třetí má rok a tři měsíce a ještě ani jednou celou noc nespala. Všechny kojené. Ale samozřejmě měli období kdy se pak opět budili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
16.2.23 09:27
@Tosidelassrandu píše:
Asi tak od 4 měsíců. Od cca 6. měsíců se obvykle budí z jiných důvodů než je hlad. Proč mu proboha v 10 měsících děláš 5 krát za noc mlíko??? Já bych taky nespala, kdyby do mě neustále někdo fedroval mlíko hlava nehlava.

To je pravda s tím mlikem, to moc není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
16.2.23 09:28

Moje od narození… Tím tě nechci naštvat, jenom tím chci říct, že každé mimino je jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.2.23 09:31

Ještě mě napadá, jestli opravdu potřebuje tolikrát za noc dělat mlíko, jestli to pro něj není jen uspávací rituál. Co takhle zkusit jen ubrat mlíko a jen uklidnit, uspat… Popř. nabídnout jen čaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
16.2.23 09:32

První od roka a půl, druhá má rok a půl a zatím nic, ale mám pocit, že se to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9762
16.2.23 09:33

Jedno miminko mi spalo celou noc asi od půl roku (sice noc končila mezi 4.-5. hodinou ranní, ale co už). Druhé miminko prospalo celou noc prvně asi ve 3,5 letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
16.2.23 09:34

Ženská nešťastná, tady se akorát uzoufáš, a budeš se trýznit vědomím, kolik existuje dětí, co táhnou bez probuzení celou noc od narození :)
Tvoje ne..A taky třeba ještě spoustu let celou noc spát nebude.
Nebo taky začne příští týden.
Jako matka hned dvou, kterým spánek nic neříká (a starší už 6 let) doporučuju, vůbec se na představu o celonočním spánku neupínat a brát co je.
Osobně bych rozhodně nedávala tolik mléka a byť by to byl ze začátku boj, uspávala bych po probuzení jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
16.2.23 09:35

První od 2 let, druhá úderem 10. měsíce, třetí od 2,5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí