Od kdy neposilovat břicho

1695
20.5.13 06:51

od kdy neposilovat břicho

Ahoj, netušíte, od kterého týdne těhotenství by se neměly posilovat břišní svaly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
20.5.13 07:04

Ahoj, do 12 týdne je to v pohodě. Pak už bych se o tom radila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.5.13 07:37

Za mě raději od doby, kdy se o těhotenství dozvíš. Osobně jsem si koupila knihu o cvičení v těhotenství a jen namátkou naznačila pár cviků, které se podle knihy směly cvičit v daném trimestru. Za pár dní jsem měla takové bolesti břicha, že jsme jeli do nemocnice. Nic se neprokázalo a já si dodatečně vzpomněla, že to mohlo být po tom „cvičení“. Tělo se chová v těhotenství jinak. Neboj, po porodu vše doženeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
20.5.13 08:16

Já cvičila přímé do dvacátýho týdne, teď už jen šikmé abych si vyhla diastázi. Nijak mi to nevadí, takže v tom v pohodě pokračuju.
Je to dost individuální. Někomu to nedělá dobře, někomu o nevadí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
20.5.13 08:56

Já jsem od gynekologa, kde jsem se dozvěděla o těhotenství jela do posilovny :mrgreen: ale během týdne už jsem přestala, protože mi bylo špatně a celkově jsem se na to necítila. ale taky bych řekla, že v tom první trimestru klidně můžeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
20.5.13 19:41

@aleba
Ahoj,
cvičila jsem před otěhotněním hodně, když jsem zjistila že bude mimi, tak jsem po domlvě s lektorkou od 12 týdne přestala posilovat břišní svaly. Pokračovala jsem s posilování na ruce - nohy, ale pouze to co je vhodné pro těhotné. Od sedmého měsíce jsem přestala úplně chodit na normální cvičení a začala chodit do porodnice na cvičení pro těhotné ( i tam se lehce posiluje), tak chodím do dnes ( za 3 dny mám terním porodu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí