Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravímm
v kolika letech jste koupily patrovou postel? ![]()
Koupili jsme asi před měsíce, ale horní lůžko budeme používat nejdřív od cca 6 let..teĎ je klukům 3,5 a 21m.
Ahoj, já koupila vyvýšenou (ne přímo palandu), když bylo holce asi dva a čtvrt a o rok mladší brácha spí dole na matraci-aspoň nemá kam padat. Teď je mu 20m a už prevít leze nahoru i dolů pomalu líp jak starší ségra
Myslím, že vyloženě patrovou tak od tří let..ale ono to v důsledku neni tak velkej rozdíl, jestli spadne z o půl metru větší výšky ![]()
To hodně záleží i na povaze dítěte.
Kupovali jsme v 6-ti letech staršího.
Mladší má 8 roků a tu bych spát na patro neposlala - v noci spící hledá záchod.
Eva
Spící starší holka je nahoře asi od šesti let, ale mladší bych tam nepustila a to už jí je teď sedm, protože chodí po nocích po bytě ![]()
Tak ja bych tam dala maleho tak od 6let.Mam,ale netere a ta starsi spi uz na palande od 3let, ale ona byla a je mnohem vyssi nez jeji vrstevnici a taky rozumove vyspelejsi.
Starší syn spí nahoře asi od 4,5 let. Má tam na zvýšení bočnice ještě takovou tu zábranu, která se normálně dává na postel aby dítě nespadlo.
Synovi jsme dávali dělat patrovou postel před pár měsíci, začal tam spát když mu bylo 4 a čtvrt, v noci chodí na wc, takže jediný problém ze začátku byl, že než natrénoval rychlé slejzání dolů, tak se párkrát na schůdkách počůral ![]()
Sousedovic kluci mají patrovku od 3 let, ten co spí nahoře, v noci na čůrání volá, bojí se dolů sám…
Můj 9 letý bratr lezl v noci z patrové postele na záchod. Na schůdkách se zvrátil a spadl dozadu přímo na hlavu. Těžký otřes mozku, prasklou lebku. A to mu bylo 9 let. Já i kdybych měla mít dětí třeba 6, tak nikdy nepořídím palandy, i kdyby měly spát na madracích na zemi.
Ale to je jen má špatná zkušenost.
Teď jsme objednávaly, Malýmu budou 2 roky a 2hé čekáme
žebřík se když tak přidělávat nebude, aby to malého nelákalo… ![]()