Holky, nevím, kolik se nás tu sejde, ale je to braný jako od Nového roku 2020? Protože teď přes svátky a následně Silvestra to se sebou moc valně nevidím. Víc se odhalím, až se tu trochu poznáme…
Od Nového roku 1/1/2020
Holky přidejte se bude fajn se podpořit v hubnutí :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
Ahoj, jdu do toho s váma. Už jsem teda začala 1.1.2019 a dala dolů cca
15kg, ale od léta se v tom nějak plácám a potřebuju zase nakoupnout a víc
si hlídat co jím, potřebovala bych zhubnout ještě jednou tolik
Ahoj holky, ráda se přidám. Budou nějaké podmínky setrvání ve
skupině? Cíl nemám, ale když se podaří dát dolů alespoň něco, budu
ráda
Ahoj holky, kdyby se uzavřela, tak mi taky prosím dejte vědět cíl mám 10 dolů, ale hlad je hlad.. Susenkam
zdar a ja zítra začínám
@Lada84 Ahoj, ráda se přidám, začínám zítra! Mohu se prosím přidat do uzavřené skupinky?
Snažíte se hubnout a nedaří se Vám? Vyplňte dotazník na www.mojezdravi.novehubnuti.cz a na Vám ukážu, jak nastartovat Vás metabolismus, aby spaloval tuky. A navíc si pochutnat. Uvidíte, jak snadne je zhubnout, když se ví, jak na to. Já hřešim, sem tam si dám večer čokoládu a za 3 týdny jsem zhubla 3 kg a 2 cm přes bříško. Zkušební program na 9 dní stojí 450 KC, doprava 49 KC.
Snažíte se hubnout a nedaří se Vám? Vyplňte dotazník na www.mojezdravi.novehubnuti.cz a na Vám ukážu, jak nastartovat Vás metabolismus, aby spaloval tuky. A navíc si pochutnat. Uvidíte, jak snadne je zhubnout, když se ví, jak na to. Já hřešim, sem tam si dám večer čokoládu a za 3 týdny jsem zhubla 3 kg a 2 cm přes bříško. Zkušební program na 9 dní stojí 450 KC, doprava 49 KC.