Odpalované těsto - jak dlouho vydrží?

990
23.3.16 07:57

Odpalované těsto - jak dlouho vydrží??

Dobré ráno děvčata :-) chci vás poprosit o radu. Chci upéct z odpalovaného těsta malé větrníčky, které se budou plnit na slano s uzeným lososem. Oslava bude až v sobotu. Samozřejmě je budu plnit až v sobotu ráno, ale stane se něco když upeču větrníčky už dnes?? Zítra budu zdobit dort a v pátek odjíždíme na tu oslavu. Říkala jsem si že bych je upekla zítra, ale budu toho mít celkem dost… Myslíte, že když je upeču dnes, a dám do lednice, že budou na sobotu v pohodě a dobré?? Nebo mám radši péct až zítra??? :think: díky za rady :kytka:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

58667
23.3.16 08:04

@Iwis max to ztvrdne.. pokud to dáš do uzavřené nádoby, tak to bude v pohodě.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
990
23.3.16 08:07

@martina.se díky za odpověď. Toho se právě bojím :think: ale mám v plánu to samozřejmě dát do uzavřené nádoby… udělala bych to zítra, ale budu dělat dort a velikonoční nádivku, plus balit… no nevím jestli bych měla náladu… upřímně se mi do toho nechce ani moc dnes :mrgreen: :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
58667
23.3.16 08:10

@Iwis :mrgreen: to věřim, takové přípravy by mi zabily :mrgreen: dávám do plastového uzavíratelného boxu, tam to netvrdne ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
990
23.3.16 08:12

@martina.se a jak dlouho ti to v tom vydrží než to plníš??

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
58667
23.3.16 08:15
@Iwis píše:
@martina.se a jak dlouho ti to v tom vydrží než to plníš??

dokud mi to kobylky nesežerou :cert: u nás totiž frčí i neplněné, víš :mrgreen: takže max druhý den plním, jinak bych neměla co :nevim: ale dřív jsem si s klidem udělala větrníky 5 dní předem :nevim:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
990
23.3.16 08:20

@martina.se ufff, to jsem potřebovala slyšet :mrgreen: :mrgreen: díky moc za radu :-) budu dělat poprvé, tak doufám že se podaří, ať si netrhnu ostudu :-)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
58667
23.3.16 08:39
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
990
24.3.16 10:07

@martina.se ahoj, doufám že jsi tady a ještě mi poradíš :-) včera jsem pekla a byla to katastrofa!!! :zed: dnes znova a nádhera, ale prosím tě, když je upeču, než je dám do dózy, mám je rozříznout, nebo můžu nechat?? Díky a promiň že otravuji :-)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
58667
24.3.16 12:25

@Iwis já rozřezávám čerstvé, jinak se mi to láme..

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
990
24.3.16 12:50

@martina.se díky, taky jsem to udělala, a fakt se mi teda povedly, oproti včerejšku :-D včera to byla katastrofa… příště už to budu umět napoprvé, jako Pája :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
58667
24.3.16 12:51

@Iwis :mrgreen: učený z nebe nespadl.. taky se učím metodou pokus omyl :lol:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama