Odstranění varixů nem. Vyškov. Byl někdo?

4497
6.3.15 12:41

Odstranění varixů nem. Vyškov. Byl někdo?

Ahoj, 20.4. jsem objednaná do cévní poradny ve vyškovské nemocnici, protože se mi zhoršují varixy tudíž je chci odstranit. Chtěla jsem původně ke sv. Anně, ale tam by mě jen do poradny vzali nejdřív 10.9. takže jsem se objednala do Vyškova. Máte některá odtamtud zkušenost? Jaké jsou objednací termíny na zákrok, jak dlouho nechávají v nemocnici atd… Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2528
6.3.15 13:30

@LenkaN26 Moje máma na tom byla. Byla ve vyškovské nemocnici a v pohodě. Jen je nutné počítat, že to bude na začátku bolet. Ona byla statečná, takže to zvládla bez prášků, ale někdo je citlivější. Byla tam zhruba týden, hned se musí chodit i když je to složité. Domluvila si ležení na 6-nedělí, protože věděla, že jsou tam hodné sestřičky a bylo jí vyhověno. Ale je to tak 5 leti zpět. Jinak doma potom byla ještě 3 měsíce. Je to ale podle toho, jak je to rozsáhlé. Moje máma to měla hooodně. A zase se jí to vrací pomaličku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
6.3.15 14:10

Já už jsem jednou na žílách byla tak vím co to je. Týden to je teda nářez 8o to asi půjdu domů na reverz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
6.3.15 16:27

@LenkaN26 Tak ono je to taky podle toho, jak to máš. Moje máma to měla hodně, takže ji chtěli hlídat. Týden je v pohodě, já byla před rokem a půl na gynekologickým měsíc.

Držím palce ať ti to dopadne dobře a máš to co nejdřív v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
7.3.15 11:10

@lucie.edgar Pro mě je týden hrozně moc. Já jsem druhou dceru rodila ambulantně neb jsem nechtěla být v nemocnici. 18:20 porod a druhý den v 15:00 domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
9.3.15 09:48

@LenkaN26 No já tam ležela skrz operaci endometriozy. Ale rodila jsem tam taky, za 4 dny jsme šli domů a super kráásný zážitek. Je pravda, že jsem taky klidně mohla jít druhý den domů, ale měla jsem nadstandart, takže jsem měla klid, přítel tam byl celou dobu semnou, takže jsme si tam užívali spíš.
Třeba tam taky nebudeš muset být. Pokud budeš v pořádku, nebudou tě tam držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
9.3.15 11:04

@lucie.edgar tak to je super zpráva. Teď už jen doufám, že mi dají nějaký dobrý termín :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
9.3.15 11:29

@LenkaN26 Budu držet palce, aby si to měla co nejdřív zasebou a aby si byla co nejdřív doma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty