Olej do příkrmů před zmrazením či po?

  • Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
117
30.11.21 09:14

Olej do příkrmů před zmrazením či po?

Ahoj holky,
Jsem začátečník, dnes začínáme druhý druh zeleniny - dýni. Uvařím ji celou a zbytek chci zamrazit a nevím, dáváte olej do hotového příkrmu a potom zamrazíte, nebo přidáváte olej až když příkrm ohříváte po zmrazení?
Děkuji za radu :palec:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
30.11.21 10:00

Já přidávám olej až do teplého jídla před podáváním :wink:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
117
30.11.21 11:19

@Štěpínek1 děkuju :palec:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
373
30.11.21 22:02

Ja myslim, ze je to asi uplne nejvic jedno :lol: ale davala jsem az tesne pred konzumaci, takove ty za studena lisovane prece jen nemaji radi teplo :palec:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
8.1.22 21:04

Ja davam olej az tesne pred komzumaci :lol:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
15171
12.1.22 09:02

Taky jsem kupovala různé oleje a dávala před podáním, když jsem vařila na másle, tak jsem už nic nepřidávala a zamrazila tak, když něco zbylo..

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat