Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Meredit Já mám TP za tři týdny a taky se láduju už teď laktobacilama, koukám na ty Bio Gaia asi je zkusím koupit a kapeš je od narození? Jinak espumisan už mám koupený, tak doufám, že budeme dobře vybavený ![]()
@janca.kk www.originalatok.cz
ale dá se najít také na jiných prodejních webech s dětskou kosmetikou… myslím, že na atoku ale vyjde nejlevněji.
Bab.
@MarketinkaKopretinka píše:
@maja82 zrovja jsem to chtela napsat jedine just na lecbu ditete a Tymian s eucasplem jspu zaklad. Je to prdikovy krem a taky vyborna prevence nachlazeni a srazi i teploty. Musi ho mit kazda maminka!!!
já jsme teda teď vyzkoušela i tu tymiánovou koupel, jestli nemáte fakt doporučuju ![]()
@maja82 mam doma uplne vsechno odzkousene. Tu medunkovou esenci taky doporucuji. Ja uz just nejaky ten patek delam a jsem nadsena z kazdeho uspechu ![]()
@MarketinkaKopretinka píše:
@maja82 mam doma uplne vsechno odzkousene. Tu medunkovou esenci taky doporucuji. Ja uz just nejaky ten patek delam a jsem nadsena z kazdeho uspechu
a můžu se zeptat na co tu meduňku? já myslela, že je jen do koupele
@maja82 hlavně na uklidnění, klidný spánek, výborná pro stresare, pro ženy, které se snaží otěhotnět a taky hyperakt. děti na zklidnění…ale v posledním případě bych nasadila raději kapsle.
Jinak zpět k prdikum - i levandulovy krém je skvely