Olejíček proti prdíkům, který?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
11.11.14 15:36

@Meredit Já mám TP za tři týdny a taky se láduju už teď laktobacilama, koukám na ty Bio Gaia asi je zkusím koupit a kapeš je od narození? Jinak espumisan už mám koupený, tak doufám, že budeme dobře vybavený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
11.11.14 15:39

@janca.kk www.originalatok.cz
ale dá se najít také na jiných prodejních webech s dětskou kosmetikou… myslím, že na atoku ale vyjde nejlevněji.
 Bab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.11.14 15:48

@Babetta dobře, děkuju moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1778
11.11.14 16:54
@MarketinkaKopretinka píše:
@maja82 zrovja jsem to chtela napsat jedine just na lecbu ditete a Tymian s eucasplem jspu zaklad. Je to prdikovy krem a taky vyborna prevence nachlazeni a srazi i teploty. Musi ho mit kazda maminka!!! :)

já jsme teda teď vyzkoušela i tu tymiánovou koupel, jestli nemáte fakt doporučuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.14 17:10

@maja82 mam doma uplne vsechno odzkousene. Tu medunkovou esenci taky doporucuji. Ja uz just nejaky ten patek delam a jsem nadsena z kazdeho uspechu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1778
11.11.14 20:18
@MarketinkaKopretinka píše:
@maja82 mam doma uplne vsechno odzkousene. Tu medunkovou esenci taky doporucuji. Ja uz just nejaky ten patek delam a jsem nadsena z kazdeho uspechu :)

a můžu se zeptat na co tu meduňku? já myslela, že je jen do koupele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.14 20:36

@maja82 hlavně na uklidnění, klidný spánek, výborná pro stresare, pro ženy, které se snaží otěhotnět a taky hyperakt. děti na zklidnění…ale v posledním případě bych nasadila raději kapsle.

Jinak zpět k prdikum - i levandulovy krém je skvely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky