Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já také špiním už třetí cyklus, brala jsem antikoncepci, teď už neberu a stále špiním uprostřed cyklu, ale jen dopoledne cca 3dny. Nevím proč to tak je, lékař mi řekl rozhozené hormony, ale z čeho?? Když jsem špinila při braní HA, myslela jsem, že mi nesedly, ale ono to špinění pokračuje stále..
Prosim nenajde se uz nikdo kdo s tim ma problem? Nevi si se mnou rady, vsechna vysetreni jsou ok a spineni neustava
diky..zakladatelka
@Anonymní píše:
Prosim nenajde se uz nikdo kdo s tim ma problem? Nevi si se mnou rady, vsechna vysetreni jsou ok a spineni neustavadiky..zakladatelka
Ahoj, mela jsem neco podobneho. Nakonec mi to prislo, ze ms presla do spineni, pak kolem ovulace klid a pak nasledovalo spineni az do ms. Neuveritelne me to vadilo. Vzdy pocit marne nadeje… Vyzkousela jsem 3 cykly pouzivat kapky Gynex a vse se srovnalo do meho normalu(28 dni cyklus, ms standardni delky a sily a zbytek cyklu cisto). Mam za to, jsem byla rozhozena vsim snazenim, iui, lekama a tak. U mne to vyresili kapky Gynex. Drzim pesti, at to mas brzy ok. Vim jak je to neprijemne.
@len008 diky za reakci…gynex jsem zkoušela a bohuzel to bylo stejne ;-( chjo…podle utz vim, ze mi vzdy naroste hodne vysoka sliznice
ms je pak extra silna prvni dva dny..
@Anonymní píše:
@len008 diky za reakci…gynex jsem zkoušela a bohuzel to bylo stejne ;-( chjo…podle utz vim, ze mi vzdy naroste hodne vysoka sliznicems je pak extra silna prvni dva dny..
U mne se. Ysledek Gynexu dostavil az po dvou mesicich uzivani. Jak dlouho si ho brala. Chapu, ze nemuze pomoci vsem.
Ahojky, jsem na tom stejně… Spinim uz několik cyklů vždy od 20.dne až do ms
Včera jsem volala na výsledky hladiny progesteronu (testovano 22.den cyklu) a jsou v pořádku. Snažíme se o mimo uz rok a čtvrt, všechny výsledky jsou zatím OK, ale těhu stále nejsem
Jen to spineni mi nepřijde moc normální, nehledě na to, ze je to nepříjemné špinit/krvácet skoro polovinu cyklu
Zatím žádné léky neberu, jen doplněk Inofolic. Doktorka mi řekla, ze to necháme ještě dva cykly a pak zkusíme nějakou meditaci, tak mi nezbývá, než zase čekat…
@Babet-ka nechapu na co dr.ceka…treba by zrovna tobe ten utrogestan pomohl.. Zakl.
Zdravym vsechny na emimi.. Prosim o radu-mate nektera zkusenost s opakovanym spinenim ci krvacenim kolem 5dpo? Uz me to trapi treti cyklus a nevim co s tim…poprve bez leku spineni 4-5dpo…v dalsim cyklu 4-5dpo silne krvaceni i pres utrogestan a ted opet 5dpo a i pres utrogestan a preventivni ascorutin silnejsi spineni
podle nedavneho hp hladiny hormonu v norme…mela to nektera podobne? Jsem po tretim iui a vzdy mi to da akorat plane nadeje o nidaci
(prosim o zachovani anonymu)… Dekuji za reakce a preji hezky den…