Opakované špinění/krvácení kolem 5dpo

Anonymní
7.7.16 08:37

opakovane spineni/krvaceni kolem 5dpo

Zdravym vsechny na emimi.. Prosim o radu-mate nektera zkusenost s opakovanym spinenim ci krvacenim kolem 5dpo? Uz me to trapi treti cyklus a nevim co s tim…poprve bez leku spineni 4-5dpo…v dalsim cyklu 4-5dpo silne krvaceni i pres utrogestan a ted opet 5dpo a i pres utrogestan a preventivni ascorutin silnejsi spineni :roll: podle nedavneho hp hladiny hormonu v norme…mela to nektera podobne? Jsem po tretim iui a vzdy mi to da akorat plane nadeje o nidaci :-( (prosim o zachovani anonymu)… Dekuji za reakce a preji hezky den…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
7.7.16 10:09

Já také špiním už třetí cyklus, brala jsem antikoncepci, teď už neberu a stále špiním uprostřed cyklu, ale jen dopoledne cca 3dny. Nevím proč to tak je, lékař mi řekl rozhozené hormony, ale z čeho?? Když jsem špinila při braní HA, myslela jsem, že mi nesedly, ale ono to špinění pokračuje stále..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 08:20

Prosim nenajde se uz nikdo kdo s tim ma problem? Nevi si se mnou rady, vsechna vysetreni jsou ok a spineni neustava :,( diky..zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
291
7.10.16 08:27
@Anonymní píše:
Prosim nenajde se uz nikdo kdo s tim ma problem? Nevi si se mnou rady, vsechna vysetreni jsou ok a spineni neustava :,( diky..zakladatelka

Ahoj, mela jsem neco podobneho. Nakonec mi to prislo, ze ms presla do spineni, pak kolem ovulace klid a pak nasledovalo spineni az do ms. Neuveritelne me to vadilo. Vzdy pocit marne nadeje… Vyzkousela jsem 3 cykly pouzivat kapky Gynex a vse se srovnalo do meho normalu(28 dni cyklus, ms standardni delky a sily a zbytek cyklu cisto). Mam za to, jsem byla rozhozena vsim snazenim, iui, lekama a tak. U mne to vyresili kapky Gynex. Drzim pesti, at to mas brzy ok. Vim jak je to neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 08:35

@len008 diky za reakci…gynex jsem zkoušela a bohuzel to bylo stejne ;-( chjo…podle utz vim, ze mi vzdy naroste hodne vysoka sliznice :-( ms je pak extra silna prvni dva dny..

• Citovat
  • Upravit
291
7.10.16 08:53
@Anonymní píše:
@len008 diky za reakci…gynex jsem zkoušela a bohuzel to bylo stejne ;-( chjo…podle utz vim, ze mi vzdy naroste hodne vysoka sliznice :-( ms je pak extra silna prvni dva dny..

U mne se. Ysledek Gynexu dostavil az po dvou mesicich uzivani. Jak dlouho si ho brala. Chapu, ze nemuze pomoci vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 09:04

@len008 trimesicni kura jak mi bylo doporuceno a nic :(

• Citovat
  • Upravit
458
7.10.16 12:02

Ahojky, jsem na tom stejně… Spinim uz několik cyklů vždy od 20.dne až do ms :( Včera jsem volala na výsledky hladiny progesteronu (testovano 22.den cyklu) a jsou v pořádku. Snažíme se o mimo uz rok a čtvrt, všechny výsledky jsou zatím OK, ale těhu stále nejsem :( Jen to spineni mi nepřijde moc normální, nehledě na to, ze je to nepříjemné špinit/krvácet skoro polovinu cyklu :( Zatím žádné léky neberu, jen doplněk Inofolic. Doktorka mi řekla, ze to necháme ještě dva cykly a pak zkusíme nějakou meditaci, tak mi nezbývá, než zase čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 15:06

@Babet-ka nechapu na co dr.ceka…treba by zrovna tobe ten utrogestan pomohl.. Zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex