Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky už 4 rokem se léčím na depresivní a uzkostné stavy. Občas je to v klidu ale třeba za půl roku se mi to vracelo. Tak mi psychiatr nasasil jiné antidepresiva už asi po třetí tentokrát už tu silnější skupinu SRNI a je to Venaflaxin. Moc dobře vím z čeho tyto stavy mám… traumata, dětství atd. ale nemůžu se přes ty bloky dostat tak mi psychiatr řekl že mám najít psychologa, že mi dá žádanku nebo doporučení. Já jsem právě z Hodonína a k psychiatrovi jezdím až do Olomouce, protože je dobrý a já tady na hodonínsku lékařum nevěřím. Mám tetu sestru a známou doktorku a narovinu mi řekly Hodonín, Břeclav nebrat. Tak chci zkusit to Brno, ale spíš teda ženu prosím doporučte pokud máte dobré zkušenosti ![]()
Lada Nováková, už nemám aktuální pracovní tel., ale lze ji kontaktovat přes manžela, pracují ve stejné poradně: http://psychologie.cz/…ndrej-novak/
mně moc pomohla
Ještě sem se chtěla zmínit aby to bylo přes pojištovnu měla bych tam chodit každách 14 dní a to by byli obrovské výdaje
Myslím, že berou vojenskou a českou průmyslovou ZP, ale zkus tam raději zavolat a domluvit se osobně, mohlo se to změnit..
měla jsem podobné problémy a ze zkušenosti můžu říct, že aspoň ze začátku by bylo fajn chodit každý týden, pokud to bude trochu možné, terapie se líp rozjede