Oprávněná nevěra nebo ne?

229
18.4.23 06:01

Oprávněná nevěra nebo ne

Ahoj poslední dobou tu pořád vidím téma nevěry. Zamilovana do zenateho, manžel mě podvedl, ja jsem posvedla atd. A na ten popud mě zajímá. Myslíte si, že jsou ti nevernici/ nevernice takový haj…nebo prostě k tomu.maji tak trocho důvod?
Fakt si myslíte, že se podvádí muž, žena co se o sebe i po letech stara, co doma pomaha, je příjemný, chce sex, tráví spolu čas atd.
Pořád se píše chudák manželka, chudák manžel ale já byla vždy presvedcena, že když je vše v pohodě tak není důvod.
Upřímně pokud zena/ muž rezignuje na vzhled, sex není, zajem neni atd. Tak se tak trochu nedivím té nevěře.
Nebo znáte případ kdy to byla čistě vinná jednoho?
Nějak se mi tomu nechce věřit. Že je vše doma super a bum skončím jinde.
Je to. pouze pro zajímavost a zamyšlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15156
18.4.23 06:04

Nevěra není nikdy oprávněná. Jestli jsi doma s něčím nespokojená, máš to řešit. Když změna nepřijde, je na řadě rozchod a jiný partner. Takže za mě ne, nemůžeš si nevěru omluvit tím, že se ženská přestala malovat, nebo chlap vyplešatěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
18.4.23 06:07
@karkarka píše:
Nevěra není nikdy oprávněná. Jestli jsi doma s něčím nespokojená, máš to řešit. Když změna nepřijde, je na řadě rozchod a jiný partner. Takže za mě ne, nemůžeš si nevěru omluvit tím, že se ženská přestala malovat, nebo chlap vyplešatěl.

Amen! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.23 06:22

Znám několik chlapů co jsou neverni čisté proto že je to zábava. Adrenalin, nové neokoukane, bez závazků. Nic jiného je k tomu nevede, doma manželka o které sami řeknou že je super. Ženské takové taky určitě nejake budou, i kdyz vetsinou ten sex pojí víc s celkovým vztahem a asi k tomu nemají tak často sklony když doma v pohode vsechno je, možná ani tolik prilezitosti, protože co si budeme povídat, děti má většinou na krku ženská a s těmi za zády to moc nejde.

Taky jsem nad tim premyslela ve své situaci. Ne ze bych to plánovala, ani tu příležitost nemám a neumím si představit někde někoho lovit a asi o to vlastně nestojím, ale možná by se dalo říct, že by to nebylo až tak zavrzenihodne. Máme malé dítě, manžel funguje uzasne jako otec, ke mě se chová taky perfektně, ohleduplně, má zájem co potrebuju, dělá mi radost, povida si se mnou kdyz je čas, plánuje rodinné aktivity, všechno. Kromě jedné věci, naposledy byl sex když jsem otehotněla. Já nevím proč, na dítě jsme čekali dlouho, už mu bylo 40, tak jestli už nemá zájem vůbec nebo jen o mě, jestli už o to nestojí nebo to řeší jinde. O tom jediném se mnou nemluví. Rozhodně nebudu rozbíjet takhle fungující rodinu malickemu dítěti jen proto abych si zasoulozila. Řešit to bohužel už nemám jak, zkoušela jsme možné i nemožné. Nehodlám ten vztah úplně zkazit tím že budu tlačit že jako když se to nevyřeší tak nedám pokoj. Takže se vlastně mám super za tu cenu že od 35 už budu asi navzdycky bez sexu.

• Citovat
  • Upravit
22566
18.4.23 06:22
@Anonymní píše:
Ahoj poslední dobou tu pořád vidím téma nevěry. Zamilovana do zenateho, manžel mě podvedl, ja jsem posvedla atd. A na ten popud mě zajímá. Myslíte si, že jsou ti nevernici/ nevernice takový haj…nebo prostě k tomu.maji tak trocho důvod?
Fakt si myslíte, že se podvádí muž, žena co se o sebe i po letech stara, co doma pomaha, je příjemný, chce sex, tráví spolu čas atd.
Pořád se píše chudák manželka, chudák manžel ale já byla vždy presvedcena, že když je vše v pohodě tak není důvod.
Upřímně pokud zena/ muž rezignuje na vzhled, sex není, zajem neni atd. Tak se tak trochu nedivím té nevěře.
Nebo znáte případ kdy to byla čistě vinná jednoho?
Nějak se mi tomu nechce věřit. Že je vše doma super a bum skončím jinde.
Je to. pouze pro zajímavost a zamyšlení :mrgreen:

Oprávněná nevěra? 8o A to je zas co, za Alibismus?
Za mě neexistuje a vždycky je to selhání. Řeším - odejdu - šuk. ám jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
18.4.23 06:26

Tak někdo to prostě má jako sport, není to tím, že by jim doma něco chybělo nebo bylo potřeba něco řešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
18.4.23 06:29
@Kockazvysocan píše:
Oprávněná nevěra? 8o A to je zas co, za Alibismus?
Za mě neexistuje a vždycky je to selhání. Řeším - odejdu - šuk. ám jinde :nevim:

Tak krásný příklad zrovna přímo nad tebou. Malé dítě, „všechno“ jinak funguje, vlastně se má „super“, „jenom“ je paní už v 35 zcela bez sexu. Řeším - odejdu v takové situaci? Really? Snadno se napíše, že… :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
22566
18.4.23 06:39
@Kutil Tom píše:
Tak krásný příklad zrovna přímo nad tebou. Malé dítě, „všechno“ jinak funguje, vlastně se má „super“, „jenom“ je paní už v 35 zcela bez sexu. Řeším - odejdu v takové situaci? Really? Snadno se napíše, že… :andel: :dance:

Nevěřím, že je to vždy až tak dramatické, jak se líčí. :nevim:
Ano, píše se to, jak to vnímám. A, paní nepíše, že by byla nějak extra odhodlána to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
18.4.23 06:46
@Anonymní píše:
Znám několik chlapů co jsou neverni čisté proto že je to zábava. Adrenalin, nové neokoukane, bez závazků. Nic jiného je k tomu nevede, doma manželka o které sami řeknou že je super. Ženské takové taky určitě nejake budou, i kdyz vetsinou ten sex pojí víc s celkovým vztahem a asi k tomu nemají tak často sklony když doma v pohode vsechno je, možná ani tolik prilezitosti, protože co si budeme povídat, děti má většinou na krku ženská a s těmi za zády to moc nejde.Taky jsem nad tim premyslela ve své situaci. Ne ze bych to plánovala, ani tu příležitost nemám a neumím si představit někde někoho lovit a asi o to vlastně nestojím, ale možná by se dalo říct, že by to nebylo až tak zavrzenihodne. Máme malé dítě, manžel funguje uzasne jako otec, ke mě se chová taky perfektně, ohleduplně, má zájem co potrebuju, dělá mi radost, povida si se mnou kdyz je čas, plánuje rodinné aktivity, všechno. Kromě jedné věci, naposledy byl sex když jsem otehotněla. Já nevím proč, na dítě jsme čekali dlouho, už mu bylo 40, tak jestli už nemá zájem vůbec nebo jen o mě, jestli už o to nestojí nebo to řeší jinde. O tom jediném se mnou nemluví. Rozhodně nebudu rozbíjet takhle fungující rodinu malickemu dítěti jen proto abych si zasoulozila. Řešit to bohužel už nemám jak, zkoušela jsme možné i nemožné. Nehodlám ten vztah úplně zkazit tím že budu tlačit že jako když se to nevyřeší tak nedám pokoj. Takže se vlastně mám super za tu cenu že od 35 už budu asi navzdycky bez sexu.

Vidíš a ja z tohoto důvodu a ze stejné pozice odesla po dvaceti letech. Ta frustrace uz byla taková, ze teď můžu jen litovat, ze jsem to neudelala davno. Tohle ti bude chybět, at si to přiznas nebo ne. Obětujes svuj život pro nekoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
18.4.23 06:49
@Kockazvysocan píše:
Nevěřím, že je to vždy až tak dramatické, jak se líčí. :nevim:
Ano, píše se to, jak to vnímám. A, paní nepíše, že by byla nějak extra odhodlána to řešit.

Dramatické? Jednoduchá situace, od 35 zcela bez sexu. A pravděpodobně i bez intimity, dodám, i když to paní nepsala. Na druhé straně malé dítě… Jasně že teď asi není odhodlána to řešit, ale tipoval bych, že časem bude. A pak bude litovat jen toho, že do toho nešla dřív. Ale odsuzovat a moralizovat je tak strašně snadné :andel:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
18.4.23 06:51
@Malá bobina píše:
Vidíš a ja z tohoto důvodu a ze stejné pozice odesla po dvaceti letech. Ta frustrace uz byla taková, ze teď můžu jen litovat, ze jsem to neudelala davno. Tohle ti bude chybět, at si to přiznas nebo ne. Obětujes svuj život pro nekoho jineho.

Jop, úplně přesně o tom píšu :palec:

• Citovat
  • Upravit
22566
18.4.23 06:52
@Kutil Tom píše:
Dramatické? Jednoduchá situace, od 35 zcela bez sexu. A pravděpodobně i bez intimity, dodám, i když to paní nepsala. Na druhé straně malé dítě… Jasně že teď asi není odhodlána to řešit, ale tipoval bych, že časem bude. A pak bude litovat jen toho, že do toho nešla dřív. Ale odsuzovat a moralizovat je tak strašně snadné :andel:

Ale já jí nemoraliziju, jen z ni necítím, že by to řešila. A nevěrná být zatím nechce. Až bude, a před tím nebude řešit,, ano, bude to odsouzeníhodné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
18.4.23 06:53
@Kutil Tom píše:
Jop, úplně přesně o tom píšu :palec:

Píšeš ale o něčem jiném, než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
18.4.23 06:56
@Kockazvysocan píše:
Ale já jí nemoraliziju, jen z ni necítím, že by to řešila. A nevěrná být zatím nechce. Až bude, a před tím nebude řešit,, ano, bude to odsouzeníhodné :nevim:

To „řešení“ si prosím představuješ jak přesně, když výslovně píše, že zkoušela možné i nemožné? Chlap s ni prostě nespí, i kdyby se na hlavu postavila. Takže?

• Citovat
  • Upravit
4164
18.4.23 06:58
@Anonymní píše:
Takže se vlastně mám super za tu cenu že od 35 už budu asi navzdycky bez sexu.

počkej až se vrátíš do práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria