Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyyy vole
To tolik toužíš po kariéře služky??? Hej, přijeď k nám, já ti za to i něco zaplatím a kvůli ukopnutýmu vínu se nepopo ![]()
Ne vážně, tohle není rovnocenný vztah. Jsi mladá, nezávislá, nemáš děti - co tě u něj drží? Věř mi, že svět je plnej daleko lepších chlapů než je tenhle. Evidentně mu víc záleží na utřeným prachu, než na tobě. ![]()
A co chceš slyšet?Odejít nechceš a s jeho chováním,ti nikdo neporadí.Ale, pokud chceš radu,tak ho kopni do zadku dokud je čas.At si najde jiného osla,na okopávání vinohradu,jsi mladá,najdeš si jistě lepšího chlapa.Tohle bych řekla svojí dceři a s ním bych si taky promluvila ![]()
Holka odejdi od nej, nic te tam nedrzi, akort te psychicky depta a ver tomu, ze je to jen zacatek.
Já už mám právě práci. Dělám obchodě na směny. tak dojíždím autem jeho. Taky přemýšlím taky o tom podnájmu. Kdyby jsem se odtěhovala k rodičům, tak by jsem se nějak nemohla dostat do práce, zvlášt ráno
Jo a k tomu prachu ještě třeba - to by mi zkusil říct jednou, rychle bych mu ukázala, kde je prachovka a mohl by si šudlit nábytek sám..(to samé s nádobím atd. - taky občas chlapovi řeknu jestli si dělá srandu, jestli tomu říká umytý talíř - a odpověď? Můžeš si ho umýt sama
- takže asi tak..)
teda nečetla jsem komentáře, ale přijde mi že tě tam mají jen jako pracovní sílu, já bych tam nebyla, nebo bych nedělala nic at se třeba po..... ![]()
Uteč od něj, je to magor a bude hůř, když po dvou letech takhle prudí, co bude dělat po dvaceti? Zvládneš to, proč bys to nezvládla, jsi mladá a nemáš žádný závazky, začneš zvovu. Hele za pár let už budeš tak zpracovaná, sebevědomí na nule, třeba budete mít děti, že už odejít nedokážeš. A obhajovat se, když tě chce vyhodit kvůli zničenýmu vínu? Jeho reakce nejsou normální, není tvoje chyba, že on není spokojenej, nehledej vinu u sebe a odstěhuj se, podle mě nemá cenu v takovym vztahu pokračovat!!!
Sežeň si práci tam, kam v pohodě dojedeš veřejnou dopravou. (Já teď nastoupím v pohodě do autobusu, ze kterého vystoupím až před fabrikou. Značka ideál…)
On je naučenej, že chlap dělá v dílně a kolem baráku, ženská doma, rychle mít uvařeno(za 2 hodiny) a šup na zahradu najít si nějakou práci
Najdi si podnájem,čase si třeba pořídíš nějaké vlastní auto a budeš se moci vrátit k rodičům,nebo už někam jinam ![]()
@Anonymní píše:
Jura007: Včera mi řekl že jsem na to učení měla 2 roky. Tak jsem mu řekla když jsem se spravila v té domácnosti,tak se naučím kolem zahrady. On na to řekl: Měla ses to učit při té domácnosti.
A hrdost jsi ztratila kde? Zajímalo by mě co si od něj necháš všechno líbit. Ponižování evidentně ano. Nadávat si od něj taky necháš. Komandovat se od něj taky necháš. Necháš se od něj i bít? Necháš se od něj i znásilnit? Proč ti přijde psychické ubližování menší zlo než fyzické? Protože není vidět? Ty ses to měla učit při domácnosti? A co on? On se za dva roky soužití s tebou nenaučil ani se chovat slušně a chovat se k tobě jako ke své rovnocené partnerce. Místo toho s tebou jedná jak se služkou - ještě jednu chybu uděláš a jsi propuštěná. máš ty vůbec na něj nějaký vliv? Když mu něco řekneš poslechne tě? Nebo jen on přikazuje a ty plníš jeho rozkazy?
Máme rok 2012 a ne 1912.Tohle se dělo za časů mojí babičky a nepřej si vidět,jak ty žencký ve čtyřiceti vypadali.Už at jsi pryč ![]()
to je taková jeho příprava, tímhle to začne a potom Ti ani nebude divné, že Ti nepomůže v těhotenství, následně že se o děti staráš sama a že domácnost je celá na tobě a on si vesele žije životem svobodného, bezdětného chlapa. A začalo to tím, že Tě vmanipuloval do modelu " já mám ve všem pravdu a a ty jsi k ničemu" …
@Anonymní píše:
On je naučenej, že chlap dělá v dílně a kolem baráku, ženská doma, rychle mít uvařeno(za 2 hodiny) a šup na zahradu najít si nějakou práci
Tak toho ve vlastním zájmu rychle kopni do zadku. Tihle chlapi naplňují nejspodnější patra sociálního žebříčku v tomto státě. S ním se nikdy nebudeš mít dobře, navíc tě bude takto týrat.