Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No já myslím, že to vadit nebude, mně teda určitě ne.
Já si třeba dávám víc, než tu půlhodinu a k tomu někdy brusle, někdy kolo… ![]()
@kiloka Ahojky,
vítám tě u nás. Nastavily jsme si limit 30 minut, každý den, a zatím to dodoržujeme, ale vítaná je každý společnost. ![]()
Holky v tomhle vedru je to masakr co? Ale docela se večer těším. Dala sem si tu tepovku, lde výpočtu na netu, tak jedu v ní a baví mě to víc, jak si to hlídám. ![]()
Tak holky ja dneska nic.. přestala nám téct voda taksem ráda že sem byla přes den v bazenu ale spocena spat teda nepujdu ![]()
TAkže až zítra a to si asi dám víc ![]()
Ahojky holky,
tak mam odcvičeno, 40 minut dneska za ten včerejšek.. a ted se cítím jako znovu zrozena. Miluju ten pocit po cvičení
![]()
Holky moje, mrzí mě to ale do neděle pauza. To počasí mě fakt dava zabrat a bojím se o zdraví ![]()
Holky já už jsem se tak dlouho neozvala. To cvičení mám jak noty na buben, ale manžel má teď moc práce a když přijde domů, tak jdeme na procházku nebo někam na návštěvu, chce si trochu odpočinout a když přijdem tak už prostě není kdy
No je to hrůza teď do toho ještě to horko, ale odedneška má dovču tak to zkusím stihnout dopoledne snad se do toho zase vpravím
![]()
Ahoj holky, hlásím příjezd z dovolené
a hurá na to.. jak pokračujete
??
@Selfi Ahojky,
za mě čekám až vedra trochu opadnou, ale dneska se na to asi dám, chybí mě to a sem nervní ![]()
Co ostatní?
@Bessi
a bude vadit, když budu jezdit jen 5× týdně? Chodím totiž do fitka, a bylo mi řečeno, pokud jezdím 45 minut tak 5× týdně stačí… Abych ty svaly moc nepřetěžovala